Nu finns jag på bloggkollNu kan ni prenumerera på min blogg via bloggkoll.

Det firar vi genom att publicera en exotisk bild från min semester i Tunisien. Här tvingade jag min kille att ta kort på mig när jag låtsasluktar på en buske.

Jättehärligt. Verkligen.

Jag har städatJag har städat min garderob. Jo det är sant!

Förut låg allt på golvet. Nu ligger allt på hyllorna. Alltså har jag städat.

Hemma från bioHemma från bion.

Bio utan socker kan verkligen kvitta så självklart bullade vi upp med en massa godis. Marie köpte någon ny sort som ser ut som hundbajs men smakar kanelbulle. Hon låter hälsa att den inte är att rekomendera.

Det är gött med havsutsiktStår på balkongen och blickar ut över ett solglittrande hav. Alla är glada för det är söndag! Jag ser hur fjordlaxar hoppar av glädje, sälungar kastar boll mellan sina nosar och pelikanerna (?) skriar "hurra hurra".

Eh... jo vi har visst havsutsikt. Det ser ni väl? Om man kollar jäkligt noga och... Anyway jag hinner inte diskutera det här. Jag ska iväg och träffa Marie.

Trevlig söndag alla!

Min rädsla har gått över styr...Skulle vattna våra växter förut.

Jag (ser något röra sig i blomkrukan): Ahhh!!!!! Hjälp!!!!!
Micke (suckar): Vaddå, vad har du sett nu då?
Jag (vettskrämd): Jag lovar, det var något skitläskigt som rörde sig i krukan!!!
Micke (suckar igen): Ta det lugnt. Är det ett djur?
Jag (kikar efter): Nej det var visst bara ett blad.

Och det var såg jag insåg att min rädsla för småkryp har gått över styr.

Vad är det egentligen som är så bra med Pearl Harbour?Kollade på filmen Pearl Harbour igår på tv. Alltså jag undrar... vad är det egentligen som är så bra med den filmen? 

Är inte Kate Beckinsales rollkaraktär Evelyn lite pinig? Jamenar först blir hon ihop med snubben Rafe. Sen tror hon att han dör och då hookar hon genast upp med Rafes bästis Danny. Men sen kommer Rafe tillbaka för han dog visst inte och då blir det lite pinsamt eftersom Evelyn är på smällen på Danny. Sen dör Danny (på riktigt, inte fejkat som Rafe) och då blir Evelyn ihop med Rafe igen samtidigt som hon föder Dannys avkomma. Puh.

Snacka om buksvågerintriger.

Sveriges minsta blogg har vaknat!


Godmorgon! Sveriges minsta blogg har vaknat.

Det firar jag genom att publicera en omotiverad bild från förra veckans after work.

Tjing!

Grannen spelar fortfarande musik på högsta volym...Grannen under oss spelar fortfarande countrymusik på högsta volym. Suck.

Jag funderar på att lägga våra högtalare mot golvet och MOSA på Basshunter.

Min kille tycker det känns som en omogen handling, han tycker vi ska ringa störningsjouren istället. Jag tycker det känns som en nödvändig handling. Är det krig så är det. Jag vill sätta hårt mot hårt och Basshunter är inte att leka med!

Lajki vs Not Lajki

Me lajki

♥ Ammotrack (rockband)
Min killes band. Släpper skiva 10 september. Medverkar i Tv4 Nyhetsmorgon den 4 sept. Dom är sååå bra!! Jag är givetvis helt opartisk när jag säger det.

♥ Flyga drake (roman)
Väldigt bra bok, läs den! Till och med min kille sträckläste och han har inte öppnat en bok sedan barndommens Sunes Sommar.

Me do not lajki

• Finnen jag har i ryggslutet (störande moment)
Jag trodde att man bara hade porer som kan bli igentäpptta i fejjat? Tydlgen inte. Tydligen har man porer även i ryggslutet som kan förvandlas till megastora finnar. It freaking hurts man!

Jag syr scenkläder till tv4 NyhetsmorgonHåller på och syr upp ärmarna på min killes skjorta. Han ska ha den när bandet uppträder på tv4 Nyhetsmorgon. Min kille övervakar processen noooga.

Han: Du syr väl inte upp för mycket nu va?
Jag: Nej nej.
Han: Det kommer inte se dumt ut va?
Jag: Nej nej.
Han: Det går att sprätta om man skulle vilja va?

Herregud!!!

Jag syr upp en fjuttig liten ärm, vad kan hända? Det är inte så att jag av misstag kommer råka brodera något prinsessaktigt på bröstet.

HåravfallJag har tappat så mycket hår den senaste tiden! Det ligger blonda hårstrån över allt hemma. Lite läskigt faktiskt.

Är rädd att det kommer bli väldigt kyligt att vara kal om huvudet i vinter. Kanske borde jag samla ihop mina hårstrån och väva en värmande mössa?!

Fortfarande vapenintresserad

Grannen fortsätter att spela hög musik. Igår spelade han dödsmetal, idag är det countrymusik. Detta torde göra mig lite mindre självmordsbenägen. Dock är det fortfarande så jäkla HÖG (!!!) volym. 

Jag menar faktiskt allvar gällande det där med vapnet. Någon av er där ute måste väl ändå känna ett kriminellt gäng med kopplingar till södra Göteborg?

Supersyn - någon?I Slottskogen kan man titta på djur och sånt. Och även lära sig en del om dom.

Till exempel bjuds det på matig faktatext om den vita Pelikanen. Alla med övernaturlig supersyn får läsa det helt gratis.

Nej nej - det är inte bara en rörig diskbänkOj då. Där har vi en smutsig, överbelamrad diskbänk tänker ni. Nej nej säger jag.

På den här diskbänken frodas det just nu a whole lot of love! Jag gör nämligen frukost till min darling. Det är kärlek det. Och när jag är klar med min kärleksfulla handling kommer jag med gott samvete att lämna allt åt sitt öde för "det-var-ju-förfasiken-jag-som-tog-fram-skiten-då-får-någon-annan-plocka-bort-det!".

Spider har vaknat!Godmorgon på er! Spider* med tillhörande morgonkalufs har vaknat.

Dags för frukost - cigg och kaffe på balkongen.

Okej okej jag erkänner, jag är ingen rökare. Har dock försökt lära mig röka många gånger. Det har inte gått något vidare, jag får kräkreflexer bara jag känner lukten. Lite synd kan tyckas. Men jag antar att man inte kan vara bäst på allt här i världen.

*Observera att det verkar som att jag har gett mig själv ett smeknamn..?

Vart kan man köpa en bazooka?

Vet ni vart man kan köpa en bazooka? Jag är nämligen i behov av en.

Våra grannar spelar dödsmetalmusik på HÖGSTA volym. Jag hör liksom inte ens vad jag tänker och dom vägrar sänka trots att vi har bankat i golvet tusen gånger. Micke har till och med gått ner och ringt på deras dörr, men utan resultat.

Så det vore skitbra om någon kunde tipsa vart man köper en bazooka en fredagkväll i Göteborg? Jag planerar absolut inte att använda vapnet för att döda. Jag vill bara skrämmas. Och kanske skada lite.

Me lajki!Euroshoppers brieost är den absolut godaste brien i hela världen! Jag kan lätt möla i mig en hel förpackning på en gång.

Och den innehåller bara 32% fett! Det är väl inte så pjåkigt? Det finns väl fetare livsmedel att möla i sig här i världen. Margarin till exempel.