Spiderchick

Julstjärnan vill bli trollad med


Här ligger det en julstjärna och tigger om att få bli upphängd i fönstret. Den har legat där i två veckor och tiggt med sina små stjärneögon mot mig. Men lilla julstjärna säger jag då. Ser jag ut att vara någon himla trollkarl? Tror du jag kan trolla min kille att hänga upp dig? Nä just precis. Sluta tjata då.

Och ja jag talar alltså direkt till julstjärnan.
Annika Nasiell

Men häng upp den själv då kvinna!

Vickie

Ahahaa, å här hemma är det faan ingen som trollat upp varken stjärna i köket eller julgardiner, staken är så ledesen att stjärnan vägrar joina. Man blir ju trött. det trollas för lite i lokalen.

Ballerina

Skönt att ni kan prata om det iallafall...jag har hört om julstjärnor som blir så arga så dem vägrar att säga ett knyst...jävla surstjärnor!

Hanna

Hahahahaha. Tack för att du är så jävla rolig. Precis vad jag behöver om mornarna (och förmiddagarna och dagarna och kvällarna och ja, du vet).Men häng upp stjärnan nu. Och tänk på mig som hade en likadan som någon JÄVEL kastade bort för mig i flytten. Dom där lyser ju så fint!

Pia

Vad har du för samvete?? Den ser alla sina kompisar lysa så fint på bord och fönsterbrädor och där låter du den ligga! Sånt kallas mobbing!! ;o)

Ellinor

Men tjena, vilka krav den där julstjärnan har! Den får väl för jössenam hänga upp sig själv!

anne

Sådana där tysta böner (för inte heter det bönor heller!?!) susar och brusar luften av i vårt hus;

...häng upp oss...packa ner mig....gräv upp oss...fånga den....

Olyckssyster

Hemma hos oss ligger julstjärnan i fåtöljen,det har den gjort sedan första advent, och det kommer den nog att göra tills den ska packas ned igen.

micke hemdal wehle

julen är en knepig högtid. dujo, men dina betraktelser gör att man står ut.ha det gott kram micke

micke hemdal wehle

de gör du rätt i

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress