Spiderchick

Julafton med skilda föräldrar


Så här är julafton när både en själv och killen har skilda föräldrar:

Upp i ottan, gröt med familj, sleva fort. Vidare till nästa. Mera mat. Vidare igen. Grattis alla! Eller god jul menar jag. Vidare igen. Vad säger du mormor? Ska jag sitta ner och äta? Nej det hinns inte nu måste vi vidare. Va? Fick pappa en barbie i julklapp? Nej då har jag blandat ihop paketen. Sorry. Vidare igen. Oj nu kräktes jag visst lite. Nej det är inget fel på maten, det är nog bara ett stressymptom. Ingen fara.

Ja. Ungefär så är det att fira jul med skilda föräldrar.
Linda

Mitt i prick! Känner igen det så väl.. Och likadant blir det i år, förutom pojkvännens släkt. Men lika stressigt och jobbigt iaf!

Maia

Min familj har istället delat upp det på olika dagar, så jag får fira jul fler än en dag varje år. Minst tre gånger blir det sendan storasyster flyttat till Danmark och skaffat egen familj, galet trevligt må jag säga!

Daniel

ojojoj så stressigt!Hutta lite å pimpa kaffe till kojak mellan varven! Lugnar!

Maria

Fy det låter bara jobbigt.

Mina föräldrar är döda båda så jag gör ett besök på graven. Sedan firar jag hos min syster.

God Jul önskar jag dig.

Erika

Tur att man inte har det :)

Linnea

Hoppas du hinner ha en God Jul...ni far nastan gora ett schema....det har min familj gjort....fast vi har inte sa manga punkter....kl 1 Julmat, kl 3 Kalle, kl 5 jultomten, kl 7 grot, kl 9 hemfard...vi ska nog klara av julafton i ar med...

God Jul

Jessie

Vet precis hur det är.... Kolla in "Tomten är far till alla barnen", typ så har vi det... God Jul!

anjocapi

Då gör man som vi, firar ensamma!! :o)

Maia

Det är är inte du som ska ha dåligt samvete, det är de som inte firar med dig som ska ha det.. om det nu hade varit så att du inte hade firat med alla på julafton..

Anonym

Usch, stressen personifierad...hoppas du får en bra jul i alla fall om än splittrad...

Anonym

Usch, stressen personifierad...hoppas du får en bra jul i alla fall om än splittrad...

Maria

Jo men det var inte menat så att du skulle ta åt dig att du klagade. Jag har haft många fina jular med mina föräldrar så det är lugnt.

Jag upplevde det inte som att klaga det du skriver. Jag tycker bara synd om alla er som har skilda föräldrar & ska farta på hela dagen.

Förök att njuta nu av julen.

Tjingeling

Malin

Okej, bra varning! Första året jag får fira jul nu med skilda föräldrar, så det är väl bara att äta långsamt.. haha!

Karolina

Det sämsta med julen måste vara all stressen.

Och alla krav, men hoppas du får en bra julafton iallafall(:

Desirée

Hihi, stressa inte ihjäl dig!

God Jul

Johanna

håller helt med! man hinner knappt sätta sig förns man ska vidare. värre nu när man har sambo. ännu en familj.. hmm.. God jul :)

Nina

Hahaha, här är det något liknande. Vi kör julturnén varje år - lillejul hos morsan idag, julafton hos farsan, juldagen hos svärföräldrarna och så annandagen hos farmor som har lyckats smälla in sin födelsedag mitt i alltihop.

Jag ska aldrig skilja mig och utsätta mina barn för samma åka-bil-IGEN-fan-vad-tråkigt-vem-var-det-nu-vi-är-på-väg-till-denna-gången? Vi får fan hålla ihop bara för den sakens skull om inte annat :D

Pearl

Jisses. Och du lever fortfarande? Stressigt tycker jag. Och man behöver typ.. en gigantisk magsäck.

Tilda

Holy smoke! Om det är (ungefär) sådär det är så kanske jag ska vara glad att min familj och släkt består av mindre än 10 personer och att vi bara byter julklappar inom familjen, bestående av 4 personer.Min filosofi är att man inte behöver äta bara för att det serveras mat, men att man ändå för matsmältningen och magens skull avslutar varje julafton med ett paket A-fil.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress