Finn två fel
Finn två fel.

Jo just det. Jag har storlek 42 på vänstra foten och storlek 43 på den högra. Varför då? Jo för att någon var lite väl ivrig i flytten och flyttade bort mina skor. Så sen fick jag bära bananlådor i skitstora låneskor.

Nämen hej nya grannen hej hej. Trevligt att träffas så här i trappuppgången. Oj kommer du inte förbi? Blockerar jag hela trappen med mina onormalt stora fötter? Ursäkta mig. Jo men jag föddes faktiskt med abnormt olika stora fötter. Faktum är att jag kom till världen som en enda stor fot. Med ett litet litet bejbihuvud på. Det är sant!

Update från ett nyligen flyttat hem

Oj oj uppdaterar lite snabbt här... tyst tyst skriver jag. Som en liten hasselmus. Så att inte mina flyttkompanjoner hör. För nu ska vi tydligen packa upp. Inte blogga. Packa upp. Inte blogga. Packa upp. Inte blogga.

JAJA. Herregud vad vissa vill prioritera tråkigt.

More update from the new place in a few hours...

Idag bär det avIdag bär flyttlasset av på riktigt. Och det regnar ute. Så passande!

Jag satt faktiskt igår och önskade att skulle regna idag. Hoppas hoppas det spöregnar imorrn, tänkte jag. Hoppas det riktigt vräker ner så att alla möbler, saker och framför JAG blir genomsur. Och hoppas det blir så där sumpigt på marken så att vi får slirva runt i lera och bli alldeles bruna och geggiga.

Tänka sig. Ibland får man som man vill. Man måste bara önska tillräkligt hårt.

Vad kan man göra med en ljuslykta?Jag är lite rastlös och sitter här och funderar på vad man kan göra med en ljuslykta (det enda vi inte har packat ner)?

Eventuellt skulle jag kunna knacka sönder den. Så har jag gjort mig ett pussel. Eller föresten att bara knacka blir för simpelt. Jag skulle kunna slå sönder den, stoppa bitarna i en mixer, mixa tills det bara är smulor kvar, ta på mig en ögonbindel och SEN, efter det, pussla ihop skiten.

Då skulle jag nog ha att göra resten av kvällen.

Flytt flytt flyttSom ni vet har vi börjat flytta idag.

09.00 Vi börjar packa. Allt ska gå rätt till, tjoar jag. Nu sorterar vi grejerna så att det blir lätt att packa upp! Lugnt och metodiskt. Tänk Rent Hus på Tv4!

En munter och optimistisk anda genomsyrar lägenheten.

Senare...

11.59 Helskotta vad mycket grejer vi har!
12.00 Men herregud tar det här aldrig slut???
12.01 Åt helskotta med sortering.
12.02 Ner med skiten bara.
12.03 Inga bananlådor?
12.04 Skit samma.
14.05 Släng allt i sopsäckar.
12.06 Jag hatar att flytta!

Putsa fönsternaPutsa fönster är inte det enklaste när man bor på fjärde våningen.

Vi kanske kan drilla ett gäng duvor att göra rent utanpå rutan? 

Bra idé faktiskt! 

Duvorna kommer säkert tycka det är skitkul och dom kommer putsa och fejja och kvittra och sjunga. Lite som i Askungen. Och när dom är klara så ropar någon (äldsteduvan?) HURRA! Och minsteduvan (som är lite efter) ropar GRATTIS! Nej nej dumsnut, säger äldsteduvan då. För ingen fyller ju liksom år. Men rent är det!

FlyttstädarFlyttstädning pågår.

Badkaret är skitsvårt att få rent! Fattar liksom inte varför det har blivit smutsigt från första början? Jag vet inte vad ni gör i era duschar men vi tvättar oss i alla fall. Och då borde väl karet bli tvättat samtidigt? (Obs! logiskt)

Sen undrar jag lite hur det går till när man ska göra rent bakom badkaret? Jamenar badrummet är ju byggt runt själva karet (antar jag) så för att komma intill bakom måste man ju typ riva väggarna. Det kommer bli skitdammigt.

Kollar ni på Idol?Kollar ni på Idol?

Idag har den oförklarliga Johan Palm hysterin nått sin absoluta kulmen! Jag tycker det är PIIIINSAMT hur girlsen reagerar över den där pojken. Varje Idolfredag när jag ser alla skrikande, hysteriska brudar så skäms jag över att vara tjej!!

Jag måste typ byta sida och bli kille istället. Tyvärr. Jag ser ingen annan utväg. Jag tvingas genomgå en könsopereration helt enkelt. Och sen kan ju Johan Palm få stå för notan. Det är inte mer än rätt.

Ingen kontroll här inteIdag var jag vuxen nog att köpa en sms-biljett på spårvagnen (!). Jag tjuvåker för det mesta men idag var mamma med och då måste man vara ordentlig.

Men tror ni det kom någon kontrollant? Nej just precis.

Så jäkla ovärt! Ursäkta men kan man få reklamera sin biljett om ingen kollade den? Annars är det ju tjugo spänn käpprätt åt skogen liksom. Hur kul är det?

Jag vann inteFanhelvetesjävlaskit. Jag vann inte blogg-sm.

Men visst jag är inte bitter. Nej nej. Inte alls. Jag är jätteglad. Faktum är att jag snart tänker spritta ut i en spontan glädjedans. Först ska jag bara ta en liten tupplur i min bil. Tillsammans med en brummande motor, en slang och stängda rutor. Det blir mysigt. Och säkert lite varmt.

Nu har jag i och för sig ingen bil men det löser sig nog ändå.

Idag avgörs tävlingen

Idag avgörs RixFm:s bloggtävling.


Chansen att jag vinner är tyvärr lika med noll. Eller ungefär lika stor som en fjärt i rymden. Eller en kiss i havet. En droppe i oceanen. En nål i en höstack. Ett sandkorn i öknen. En minikorv i ett fläskberg.


(Oklart om det sistnämnda uttrycket används på riktigt)

FlyttkaosDet råder flyttkaos i lägenheten. Så här känns det att leva i krig - tänker jag när jag kliver över alla miljarder påsar och väskor. Snart stolpar väl självaste George Bush in och ska lägga sig i.

- Jag förstår att det pågår ett krig här, kommer han säga (fast på engelska).
- Nej nej, det är bara vi som flyttar, säger jag.
- Åh herregud vilken röra!, svarar George Bush då. Och så ser han lite matt ut.

Men lilla George. Rörigt är bara förnamnet!

Tack!

Tack alla gulliga människor som röstade på mig i Blogg-SM! Jag är er evigt tacksam. Och tacka för alla snälla kommentarer! Jag blir så glad för dom!

Blöt puss till er ♥

(Obs jag pussar bara folk fria från munherpes)Obs! Jag har alltså inte vunnit något. Jag är bara glad ändå.

Får döda djur rösta?


Får djur vara med och rösta i blogg-SM?

För i så fall har jag en albinohamster som heter Marco som gärna vill avlägga en vote på mig! Eller ja HADE en hamster. För Marco är ju in facto död sedan tio år tillbaka. Men OM Marco levt idag så hade han med största säkerhet röstat på mig. Spiderchick är bäst! hade han tjoat och klappat med sina små hamstertassar.

Ingen har sagt upp elenOm två dagar flyttar vi och ingen har sagt upp elen! Jag hävdar att det var min kille som skulle säga upp elen. Min kille hävdar att det var JAG som skulle säga upp elen. Och att jag dessutom tog på mig detta uppdrag frivilligt!

Men snälla nån hur är det möjligt? Jag vet ju inte ens vad vi har för elbolag??? Eller ska jag kanske ringa runt till alla elnissar i hela Sverige och chansa på att jag tillslut kommer rätt? Jeez. Jag skulle ju bli helt sönderstrålad i hjärnan av så många mobilsamtal.

Jag kan inte släppa intervjunAlltså... Jag kan inte riktigt släppa det här med intervjun. Sitter här och funderar lite på om jag månne la på luren i örat på RixFm?

Jamenar först frågade Titti om julfesten. Sen citerade Roger det här inlägget. Sen önskade dom mig en trevlig dag och... ja någonstans där tror jag att min hjärna gick händelserna i förväg och jag slängde på luren. Men jag är inte säker.

Var det någon som lyssnade som kan bekräfta ifall jag la på luren i örat på RixFm?

Radiointervjuv

RIX MorronZoo


Idag ringde Titti, Roger och Gert på RixFm upp mig för att gratulera till delfinalsplatsen i Blogg-SM. Kul som attan! Men mycket märkligt att föra ett samtal med tre radioröster.


Jamenar personer på radio är ju liksom inga riktiga människor. Eller hur?!(Fortsätt rösta på mig! Pliiis.)

Om ni inte röstar blockar jag bloggenJIPPI!!


Jag är i delfinal i Rixfms Blogg-SM. Hela dagen kan ni rösta fram mig till final här!!

Alla som går in på Spiderchick idag måste rösta på mig MINST en gång! Ni som inte gör det er kommer jag att blocka från bloggen. Så kan ni ju se hur roliga era liv blir när ni inte får tillgång till mig längre!!!

(Oj nu blev nog stämningen lite hätsk där) (Jag ber om ursäkt)
(Men det är liksom DEN tiden i månaden)
(Japp så fick jag sagt det också)
(Att jag har pms)
(Mysigt Spider)
(Verkligen)

Irriterad en viss tid i månaden...

Under en viss tid varje månad är jag extremt irriterad. Mina hormoner åker bergochdalbana och jag tycker att ALLA är superjobbiga! En perfekt lösning under den veckan vore förstås att låsa in vänner och bekanta i en stor garderob och sedan kan jag plocka fram dom lite då och då. Under korta, utvalda små stunder.

Så slipper dom vara ivägen för mig hela tiden.

Ps. Vänner och bekanta skulle få mat i garderoben!

Kontakt - hallåHär ligger jag vid min andre hälfts fötter och försöker få kontakt.

Men han är mest intresserad av datorn just nu. Undrar vilka sidor han surfar på? Det lär ju inte vara Spiderchick i alla fall. Min kille är inte intresserad av mina små texter. Alls. Fast ibland brukar han kalla mig för Spiderpig vilket i alla fall indikerar att han vet ungefär vad min blogg heter. Alltid något.

Först måste jag bli onyttigJaja. Jag SKA börja träna! Först måste jag bara bli jäkligt onyttig. Så att jag får lite dåliga fetter att träna bort. Annars är det ju totalt meningslöst att betala för ett gymkort. Hej bortkastade pengar liksom.

Va?

Träna för att det är hälsosamt? HAHAHA! Jo just precis...

Bortmonterade lampor

Hallen


Vi flyttar ju i helgen och det är viktigt att förbereda sig tycker jag! Så på min bestämda inrådan har vi nu monterat ner alla taklampor i hela lägenheten.

Jättebra idé och väldigt förberedande tyckte jag. Då det fortfarande var ljust ute.

Så här kvällstid måste jag dock erkänna att det nog var en av mina sämre idéer.


Blind leder en blind har precis fått en helt ny innebörd.

Julklapps-luskande


Jag försöker luska ut om min kille har köpt en mobil till mig i julklapp.

Jag säger till min kille:
Det skulle vara gött med en ny mobil i julklapp!
Min kille ser helt lugn ut: Jaha...
Jag döljer mig bakom en tidning (det så kallade tidningstricket) och upprepar återigen: DET SKULLE VARA GÖTT MED EN NY MOBIL I JULKLAPP!

Sedan rycker jag snabbt som blixten fram huvudet bakom tidningen igen och tänker att jag ska fånga min kille med en avslöjande min i fejjat! Men han ser fortfarande bara helt lugn ut. Attans. Jag har alltså med ett proffs att göra.

Städa bakom spisenJag har fått indikationer om att man tydligen ska städa bakom sin spis när man flyttar. Men herregud varför då?

Det spelar väl ingen roll om det är smutsigt bakom spisen - det är väl aldrig någon som tittar där bakom? Totalt ovärt liksom. Det finns ju en anledning till varför jag aldrig städar under bord, sängar och soffor. DET ÄR JU ÄNDÅ ALDRIG NÅGON SOM TITTAR DÄR!! Eh duh liksom.

Snart jul??Läser på massa olika bloggar att snart är det jul.

Eh... va? Jag skulle inte tro det.

Jag har ju för sjutton inte ens hunnit ta hem mina sommarskor från jobbet. Och jag skulle väl knappast ha ett par platåsandaler skräpandes under skrivbordet om det snart var december månad!? Jag är väl inte tappad bakom en vagn heller.

Betala för kärlekIgår försökte jag muta min kille och sa att han kunde få pengar om han masserade mina fötter. Min kille tyckte det var ett omoget förslag och predikade något om att sådana där saker betalar man inte varandra för att göra...

Vaddå inte betala? Jag får väl göra vad jag vill med mina pengar.

Mina rubriker

Sitter här och kollar igenom rubrikerna för mina senaste inlägg.

Jag läser bland annat:


Ljudisolerad julfest
Pyttipanna-klump
Kompakt mörker
Vinfällan
Jag är bloggskadad
Hoppa i älven
Lövet

???


Ibland undrar jag lite vad jag egentligen skriver om på mig blogg.

Ljudisolerad julfestJag och min kille ska ha en hejdundrandes julfest i december! Eventuellt ska min killes band spela live. En kollega föreslog att vi i så fall kunde ljudisolera hela vardagsrummet med äggkartonger. Sjukt bra idé!

Fast i och för sig krävs det nog minst tusen tomma äggkartonger... Och för att få fram det måste jag hinna äta typ sextusen ägg. På tre veckor. Inte helt omöjligt visserligen. Men lite mastigt kanske.

Jag missade Prison BreakVar den någon som såg Prison Break igår? Jag missade det.

Hände det något särskilt förutom att allt gick åt helvete? Var Scofiled bekymrad som vanligt? Han måste ha extrema problem med magen den karln! Han lär ju ha IBS eller nåt. Det får i alla fall jag om jag stressar mycket.

Lättövertalad

Jag (till min kille): Älskling kan du gå ner och köpa avokado till mig?
Min kille: Nej jag orkar inte.
Jag: Men jag betalar och så kan du få köpa massa chips också!
Min kille: Neeej...
Jag: Så lagar jag en matlåda till dig undertiden!
Min kille: Neeej...
Jag (desperat): Och sen ger jag dig massage HELA KVÄLLEN!
Min kille: Jaja. Okej då.

Haha!

Killar är pinsamt lättövertalade.

Pyttipanna-klumpDet här är resultatet av pyttipanna som någon ytterst ohygienisk person först har råkat tina (på grund av avfrostning av frys) och sedan fryst in igen.

Oklart vem den här personen är?! Nu måste jag dock skynda mig steka klumpen innan min kille ser. Han blir så kinkig annars.

Kompakt mörker

Klockan är efter 17 och det är kolsvart ute! Totalt dödsmörkt.

Funderar lite på att börja strö bröd efter mig när jag går till stan varje morgon. Så jag hittar hem sen om eftermiddagarna. Fast då kanske det kommer kråkor och käkar upp smulorna så att ledspåret försvinner. Och så blir jag plötsligt helt vilse och hamnar hos en häxa i ett kakhus mitt i skogen och...

Vänta lite.

Nu kändes det visst som att jag plagierade en helt annan historia.

panikattack


Nu är Spider glad igen


Har ni drabbats av panikattack någon gång? Det har jag (för länge sen). Mitt hjärta slog typ så hårt att det nästan bankade hål i bröstet på mig.

Jaha tänkte jag. This is it. Nu dör jag. Hur ska min kille klara sig? Han vet ju inte ens hur man gör en redning, nu kommer han aldrig mer få brunsås till köttbullarna. Och hur ledsen kommer inte mamma bli? Alla kommer bli ledsan! Eller föresten inte granntanten. Hon tycker att jag är en djurplågare som släpper ut katten på natten fast katter är NATTdjur (eh duh!) Jävla kärring (ja grannen alltså, inte katten).

Panikattacker är inte kul. Jag hoppas aldrig behöva uppleva det igen.

Frosta av frysenDags att frosta av fysen. Det behövs verkligen!

I vår frys skulle man typ kunna spela in uppföljaren till Titanic. Ja utifall att man vill upprepa sekvensen där allt går åt helskotta och båten sjunker och alla människor hamnar i vattnet bland massa isflak. För i så fall är vår frys perfekt.

Fast det är kanske lite deppigt att upprepa den scenen? Alla dog ju typ och den där Winslet kanske inte är jättepigg på att nästan frysa ihjäl. Igen.

FlyttpackarHåller på och flyttpackar. Tråååååkigt. Jag hatar att organisera.

Finner mig själva packa ner oidentifierade CD-skivor tillsammans med trasiga förlängninssladdar (sånt kan säkert laga sig självt en förtrollad natt) och gamla kvitton (jag ska ju faktiskt lämna tillbaka den där Gina Tricot toppen) (den är ju helt oanvänd) (jag måste bara hitta den först).

Mina ultravarma skorIdag har vi myspromenerat i solen. Eftersom det var lite frost utanför huset imorses så drog jag naturligtvis på mig mina nya fårskinnsskor.

Första minutrarna: Jag känner mig varm och go om fötterna. Myyyys.

Efter en kvart: Jag känner mig eh... mycket varm om fötterna.

Efter tjugo minuter: HELVETE vad jag är varm om fötterna! Ursäkta men finns det ingen andning i fårskinn alls? Ska det verkligen kännas så här?

Efter fyrtiofem minuter:
Nu känns fotsulan nästan brännskadad. Fårskinnet har förstört hela myspromenaden. Tvingas gå hem.

Konversation mellan er och mig


Ni (kollar på bilden): Ush ett sådant där äckligt nytto-te!

Jag (fattar ingenting): Va varför tycker ni det ser äckligt ut?

Ni (suckar): Jamen grönt te är ju typ baserat på gammalt hö, citron är surt och ingefära är ju så konsitgt så man undrar ju hur människan ens kom på att det kunde ätas.

Okej. Jag förstår hur ni tänker.

Men faktum är att detta te inte alls smakar särskilt nyttigt. Vilket betyder att det är riktigt drägligt. Man får typ inga kväljningar alls. You should try!

Hemma från party

Nu undrar jag om ni månne kan finna en gemensam nämnare mellan mig och mina vänner?
Huha! Jag vet att det är sjuuukt klurigt. Men försök gärna gissa!

Lämna svar i kommentarsfältet.

VinfällanJapp. Då ska jag iväg. Återigen har jag hamnat i någon form av vinfälla med tjejerna fast jag tydligt har sagt åt mig själv att det faktiskt finns nyttigare grejer man kan göra en lördag. Men vad fasen. Man lever ju bara en gång.

Eller föresten det hoppas jag verkligen inte att man gör! Jag har ju tusen saker jag ska göra i mitt nästa liv. Typ boka tvättid, frosta av frysen och köpa en strykbräda... Ja för att bara nämna några grejer.

redan träningsvärkIdag har jag flyttat massa åt min kompis. Och jag har redan träningsvärk i armar och rumpa. Faktum är jag redan under själva flytten kände att jag fick träningsvärk. Snacka om att mina muskler reagerar fort på arbete! Tacka gud att jag inte gymmar för då hade jag väl sett ut som Madonna vid det här laget.

Jag är bloggskadad


Bloggskadad

Jag erkänner. Jag har en frisk hjärnhalva som fungerar helt normalt men sen har jag även en skadad hjärnhalva som bara kan tänka i blogg-temer.

Till exempel när jag ser en bil så tänker först min friska hjärna att där är en bil. Helt normalt. Men sen tar min bloggskadade hjärna över och jag börjar formulera meningar - idag såg jag en bil... eller på vägen hem mötte jag en bil och...

Det är lite som ett handikapp som finns men inte syns.

Man har inte råd att vara fåfäng...Man har inte råd att vara fåfäng när man inte har tvättat på över tre veckor. Men lite äcklig skit mellan tårna förlänger livet (obs gamalt kinesiskt ordspråk). Nu ska jag hjälpa en vän att flytta. Ha en sjasig lördag så hörs vi eftermiddag!

Under tiden kan ni väl gå in och nominera mig till Blogg-SM.

Blogg-sm och minigolf


Spider vill vinna blogg-sm men hatar minigolf


Nu kan man tävla i Blogg-SM. Jag vill så gärna vinna!

Åååhh kan ni inte gå in och nominera mig här?

Problemet är bara att jag hatar att förlora. Till exempel kan jag inte spela minigolf eftersom banorna är konstruerade på så sätt att det bara kan gå åt helvete. Bollen ska ju typ igenom en lucka, över en kulle, runt i en cirkel, upp för en backe och sen ner i ett hål som är alldeles för litet att bolljäveln egentligen ska få plats. Alla är dömda att förlora i minigolf. Så är det bara.

Myskväll med polly xmas edition

En urkass bild på Polly Xmas Edition


Nu är jag hemma hos Marie.

Vi har köpt Polly Xmas Edition. Det vill säga Polly med julsmakerna glögg, kanel, marsipan, vanilj, saffran och knäck. Skitjobbigt. För nu kan jag ju inte slappna av utan äter polly i ultrarapid samtidigt som jag måste gissa vilken smak det är jag har i käften. Hittills har jag lyckats identifiera saffran och glögg.

Dom andra smakerna är svåra. Men jag har dom på kornet.

Hoppa i älven


Min väg till jobbetNästan varje morgon när jag går till jobbet regnar det. Spöregnar! Jag blir liksom dyngsur varje gång. Och paraply hjälper verkligen inte för det regnar alltid vågrätt i Göteborg.

En bra idé skulle nog vara att förekomma vätan genom att doppa mig själv i älven det första jag gör när jag kommer utanför dörren. Så blöter jag ner mig på en gång och sen kan regnet få regna bäst det vill och jag skulle inte bry mig.

Typ in your face regnet. Liksom.

LövetIgår när jag var på väg till jobbet så tvärstannade spårvagnen helt plötsligt och kunde inte fortsätta köra. Vi stod stilla i flera minuter. Ett litet litet löv hade nämligen singlat ner på spåret och blockerade nu vägen för all trafik.

Ett litet löv.

Ett litet löv?

Ett litet jävla löv???

Herregud.

No movie for scared peopleHar ni sett filmen No Country for Old Men?

Han är verkligen skitläskig den där mördaren! Ni vet han som springer runt med en gastub på ryggen och dödar folk med kork som flyger stenhårt ur en slang.

Han är nog bland dom läskigaste mördarna jag sett på film.

Vem använder min killes kalsonger??Min kille kan inte alls förstå varför han inte har några rena kalsonger kvar.

Min kille (till mig): Älskling har du lånat av mina kalsonger?
Jag: Ursäkta??
Min kille: Har du använt mina kalsonger?
Jag: Verkligen inte!
Min kille: Men jag har ju inga underkläder kvar!

Men herregud vi har ju inte tvättat på TRE veckor! Och har min kille bokat någon tvättid? Nej just precis. Inte jag heller.

Onyttig dagIdag har jag varit extremt onyttig.

07.50 Kommer till jobbet. Finner praktikantEmmas godispåse ligga helt öppen.
07.55 Funderar på hurvida man får käka av andras godis utan att fråga?
08.00 Skiter i vilket.
08.05 Praktikantgodis nästan slut.
10.00 Äter upp resterna av teamets gemensamma Julskum.
14.00 Kollega bjuder på kladdkaka med glass. Äter mycket. Väldigt snabbt.
17.30 På väg hem. Köper lösgodis. Köper lösgodis???

Herregud.

Nu funderar jag på att lämna över mig själv till Anna Skipper. Frivilligt. Utan prut.

Kommer hem till kaosHär kommer jag hem efter världens mest bussy dag på jobbet och så finner jag köket i totalt KAOS! Allt är uppochner. Tejpen ligger på golvet i två delar och... ja tejpen ligger på golvet i två delar.

Jeez.

Någon spionerarNär min kille surfar på vårat modem kopplat till stordatorn så brukar jag istället använda lilladatorn och koppla upp mig mot ett oskyddat nät. Någon i huset är nämligen puckad nog att inte sätta lösen på sitt internett. Underbart

Fast det är lite konstigt för så fort min kille loggar ut från vårat internett så loggas även jag ut från oskyddade nätet. Varje gång. Det är liksom helt synkat??? Haha.

Så man behöver ju knappast vara einstein för att att lista ut att puckot med det oskyddade nätet spionerar på oss.

Utan varmvattenHär sitter jag helt apatisk. Vi har nämligen inget varmvatten hemma. Det som började med iskyla i kökskranen har nu spridit sig till duschen.

Ush!

Jamenar okej att jag inte kan diska ordentligt med kallvatten för ingenting blir rent och det börjar frodas massa bakterier och sjukdomar och grejer. Det kan jag liksom leva med. Där emot att duscha i kallvatten... Tortyr är vad det är.

Jag är inte så himla rolig


Not so funny


Bara så ni vet så är jag en ganska trist person in real life. Om jag får gissa vilt så tror jag nog att mina vänner skulle beskriva mig som typ tråkig, tål inte vin, spårar alltid ut på fest och... hm... köper aldrig nya underkläder!


Eller vänta lite...


Vaddå köper aldrig nya underkläder? Ursäkta mig men vad har mina vänner med det att göra? Det ska väl dom skita i. Snacka om att rota i folks privatliv liksom.

Trött på korvenMin kille har tröttnat på korvmatlådorna redan innan han har börjat äta dom.

Men herregud säger jag bara. Tänk på alla stackars vegetarianer som ALDRIG någonson får äta något kött! Inte ens en liten musbit korv. Dom skulle nog gladeligen byta plats med min kille och käka korvstroganoff till frukost, lunch middag alla dagar i veckan. Det är jag helt övertygad om.

Jeez liksom.

Köpte strumpbyxorJag köpte två-pack strumpbyxor på H&M härrom dagen.

Ett par var jättelånga (utifall att jag av en händelse skulle råka växa en meter över natten) och ett par var jättekorta (utifall att jag av en händelse skulle krympa istället) (obs mest troligt).

Den årliga julklappshetsen har börjat!

Idag kom jag på en skitbra julklapp till min kille!

Jag (akutringer till min kille på hans jobb): Älskling jag har kommit på en skitbra julklapp till dig!!
Min kille (chockförvånad): Va?? Vaddå?
Jag: Määh det kan jag ju inte säga heller!
Min kille (bönar): Jooo säg!
Jag: Aldrig i hela livet. Vi hörs sen. Ha det bra. Puss. Hej.

Och så lägger jag på luren. Väldigt nöjd och synnerligen belåten över att jag var den första att trissa upp den årliga julklappshetsen oss emellan.

Tyskungen leker da vinci koden med migTyskungen hissar mig på sin blogg men skriver något om att jag är en vampyr och praktiserande nazist? Jag fattar inget. Vad menar han med det?

Det känns som att han leker da Vinci Koden med mig och nu måste jag lösa den här gåtan för annars kommer albinomunken och tar mig. Vampyr? Nazist? Jag försöker tänka... Vad är det jag inte ser? Det måste finnas ett samband!

Oj, nu rinner sanden i det lilla antika timglaset ut! Om jag inte löser sambandet inom en sekund är jag snart bara en köttig blodslamsa i albinomunkens blodtörstiga nävar. HELVETE! HJÄLP! JAG FATTAR INTE!! Eh... oj då.

Sorry. Jag blev visst lite uppslukad där för en sekund.

Tack!!

Åh tacka alla snälla människor som har gratta mig på min namnsdag!

Jag vill ta er alla under mina vingar och älska er för evigt som om ni vore min egen avkomma!

Eller föresten, nu kanske jag överdrev lite.

Idag är det min dag!

Grattis till mig (den v-tecknande tomaten till höger)

Idag är det min namnsdag!

Klockan är 06.32 och inte jävel har gratulerat. Inte ens mormor (och hon är ju ändå uppe skittidigt varje dag).

Sorgligt.

Nu har vi inte råd med matHär är skorna som åt upp veckans matbudget. Nu har vi inte råd med någon mer mat. Min kille tvingas därför käka krovstroganoff resten av veckan.

Till mig finns det ingen föda alls. Men visst. Jag har ju skorna.

Eventuellt får jag gnaga lite på ena klacken om jag blir väldigt hungrig.

Fotbollsgala = boooringFotbollsgalan på fyran ikväll. Zlatan har precis vunnit pris. Boooring!

Jag avskyr fotbollsgalan. Jag vill liksom bara avlida av uttråkning i soffan! Eller nej föresten jag vill bygga en liten giftig gaskammare kring soffan och där vill jag sedan avlida av uttråkning. Eller nej nej jag vill köpa tusen arga anakondor och släppa lös i den giftiga gaskammaren och där, DÄR, vill jag sedan avlida av uttråkning. ... Ja ni förstår nog min känsla.

Min namnsdag

Imorrn är det min namnsdag.

Jag (till min kille): Jag hoppas du kommer ihåg min namnsdag imorrn!
Min kille: Jo jag vet. Kommer du ihåg min namnsdag?
Jag: Ja visst!
Min kille: När är den då?
Jag (chansar): Eh... snart?
Min kille: Fel! Du kommer ALDRIG ihåg sånt.

Men herregud! Ursäkta mig att jag inte är synsk.

Min flashiga påseIdag kom jag till jobbet med min flashiga märkespåse!


Ho ho här kommer jag med min Marc Jacobs tjoade jag lite diskret samtidigt som jag tågade in på kontoret viftades med påsen någonstans i ögonhöjd på mina kollegor. Tyvärr var det ingen som gav mig någon som helst respons.

Men jag vet nog vad dom tänkte. Lyx tänkte dom lyx!

Största skräcken

Min största skräck i livet är rynkor (tätt följt av döden).

Tre faktorer som gör att jag eventuellt kommer vara rynkfri några år till:

1. Jag hatar att sola (kul att bada i sitt eget svett liksom) (verkligen).
2. Jag röker inte (har försökt lära mig många gånger men utan framgång).
3. Jag har alltid uppsat hår (det vill säga jag drar min hy uppåt, bakåt) (lätt att det hjälper).

Ursäkta men?

Carolina Gynning firade sin 30-årsdag tillsammans med sin då

Ursäkta men är Gynning inte tillsammans med Kleerup längre? Är han tillsammans med Rosing nu? Men herregud det var ju typ nyss som Gynning och Kleerup blev ett par. Och vad hände med Fadde då? Skulle inte han och Linda ha värsta bröllopet och gifta sig med varsin kamel (eller om dom skulla rida på kameler? jag minns inte).

Är det någon som kan reda ut den här frågan åt mig?

Så kan jag gå vidare med mitt liv sen.

Spider stumfilmsbloggarJag har gjort en stumfilm!

Vad jag säger?

- Hej hej (vinkar spattigt). Här är jag (kanintands-pose) (tyst pose).

Slut.

KycklinggrytaHär puttrar det en kycklinggryta!

Mmmmmmums!

(Om ni undrar vad det är som skymtar i förgrunden så är det bara mitt lilla gängtecken som råkade smyga sig in.)

Väckning!

Klockan är snart tre. Dags att ta till vara på dagen.

Först ska jag bara väcka min kille som av någon oklar anlednig har däckat i soffan. Däckat?? Ursäkta men vem var det egentligen som drack massa bubbel igår? Vem var det som snusade tio snusar på raken och sedan ulkade sig hela vägen hem på spårvagnen? Vem var det som nästan kräktes klockan sju imorses? Var det han kanske? Nej just precis.

Alika?


Alika?


Full som en alika.

Alika?

Vilket konstigt ord. Det låter lite som en fågelras tycker jag. En fågel jag skulle vara rädd för. Pass opp här kommer en blodtörstig alika flygande liksom. Akta er!

Ush.

Alkolås, mystisk och ljuvOj då. Jag kan inte ens minnas att jag skrev nedan inlägg? Jag var rätt full igår. Måste nog sätta alkolås på bloggen för sånt där kan sluta illa.

Ush... Jag är vuxen. Om fyrtio år är jag pensionär. Jag kan inte hålla på att bli full som en alika! Det är omoget. Jag måste lära mig hur man blir så där ljuv och lite mystisk efter två glas vin. Inte packad.

Okej

Mina vänner. Klockan är 00:45. Vi får höras om nåhra timmar.

Vaddå full?

Spider ska på festMin kille ringde förut (från replokalen).

Min kille: Vad gör du?
Jag: Sminkar mig.
Min kille: Vad är det som låter så högt i bakgrunden?
Jag: Måns Slemerlöf. Cara Mia.
Min kille (oroligt): Men älskling är du full redan?

Eh... nej.

Varför känns det som att jag just blev anklagad för att ha dålig musiksmak?

Slöa hyvlar


Jag har slarvat bort min rakhyvel. Så idag fick jag norpa av min killes engångshyvlar. Förstår ni hur slöa dom är? Man rakar inte benen med dessa. Man karvar benen. Det känns ungefär som att flå sig själv levande!

Ni förstår säkert.

Blonderings-timeNu får ni inte störa. Jag håller på att blonderar mig.

Idag har jag gjort mig själv en tjänstIdag har jag gjort mig själv en stor tjänst och handlat massa onödiga grejer. Skitbra! För ju mer jag handlar desto större chans att jag får behålla mitt jobb (eftersom att jag hjälper till att motverka lågkonjekturen).

Ni förstår säkert mitt resonemang.


Update: Pjuksen är från Zara.

Nyttigt tePå helgen skippar jag snabbkaffet till frukost. Istället dricker jag rött te.

Urnyttigt!! Har jag hört i alla fall. Vet inte på vilket sätt. Men jag antar att det gör att man blir resistent mot en rad livsfarliga sjukdomar.

Ris - bara massa risIdag kom min kille hem med TRE kilo ris.

Saker jag tänker att man kan göra med ris:
Kokat ris
Wookat ris
Rispuffar
Riskakor
Risgrynsgröt
Rispudding
Ris ála malta
Ris-stroganoff
Risburgare

(Eventuellt kom jag på dom två sista i ren desperation.)

Slutbloggat från spånken

Update:

Jag ska sluta blogga live från spårvagnen.

Nu missade jag min hållplats.

Fasen.

Live från spårvagnen!Här är jag! Live från linje 10. Jag sa ju att ni någon gång skulle få åka spårvagn med Spiderchick! Och nu gör ni det. Häftigt va?

(Kan dock meddela att vi sitter brevid någon som luktar fimp)

Kändis på stanIdag så jag Idol-Lars på stan. Coolt.

Ja han kanske inte är den häftigaste personen på två ben. Men ändå. Coolt.

Jag tycker det är spännande med kändisar. En gång såg min kompis Victoria Beckham på skitnära håll! Det har jag berättat vidare så många gånger att det känns nästan som att jag var med och såg henne själv.

dagens fråga


Jag?


Har fått ett fråga från en läsare:

Är du känd?

Ja. Eller Nej. Eller ja. Eller nej. Eller ja. Eller nej. Eller jo. Det var faktiskt en kille som trodde att jag var Ashley Simpson en gång för tre år sedan. Han var full och det var mörkt. Men ändå. Så jo - jag är nog rätt känd.

Städat?

Min kille kommer hem.

Han (utbrister till mig): Nämen, har du städat??
Jag (förvånat): Va? Näe.
Han: Näha, det ser faktiskt ut så.

Fan. Regel nummer ett när din partner ser glad ut och frågar om du har städat: se oskyldig ut och svara JA! Även fast du inte har det. Det är självklart okej att ljuga i sådana situationer.

så här går det


Så här går det när man rostar mumsiga grönsaker i ugnen och sedan glömmer bort att man rostar mumsiga grönsaker i ugnen.

Dagens irritationDagens irritation:


Jag är så trött på alla töntiga tjejer som käkar godis och sen gnäller om det! Ni vet tjejer som aldrig ens kan äta en liten musbit socker utan att göra en stor grej av det. Oh nej jag skulle aldrig ha ätit den där minililla ploppchokladen, nu mår jag såååå illa... Ungefär.

Men herregud!

Jag äter typ 200 gram Marabou varje dag men inte fasen gnäller jag för det.

Shoppingförbud!

I helgen bestämde jag att jag inte får handla några mer kläder den här månaden. Jag införde alltså ett shoppingförbud. Detta mogna och sparsamma beslut firade jag idag genom att springa och köpa två stycken nya storskjortor samt ett par nya skor.

Inte så smart kanske. Fast om elva dagar är det bara fyrtioåtta timmar kvar till lön och då är det här lilla missödet glömt.

Mina växterIgår diskuterade jag och pappa mina växter. Jag tror att dom behöver mer sol. Pappa tror att dom behöver en annan ägare. Va? Vad försöker han antyda?

Jag har faktiskt köpt sex växter det senaste året och bara fyra har dött (varav två dog skitsnabbt innan jag ens hade hunnit sköta om dom så det räknas inte).

Mitt jobb


Not meHar fått en fråga av er läsare:

Vad jobbar du med - mer exakt?

Ja, jag är i alla fall inte prostituerad! Vilket kommentaren insinuerar. Jag jobbar med inköp av kläder. And i löve my job!(Oklart varför jag tror att läsaren tror att jag tror att hon tror att jag är prostituerad)

Vad jobbar ni med?

Jag är size zero


Inte bara Vickan är smal


Min kille tycker att jag har en smal hals. Så här tunn är den säger han och måttar två centimeter mellan tummen och pekfingret. Jag tar hans överdrift som en komplimang och tänker att min kropp i och med detta måste kunna räknas som 0.5% size zero.

Promenad

Jag och min kille behöver sannerligen röra på fläsket.

Jag (till min kille): Älskling ska vi gå ut och gå sen?
Min kille (suckar): Nej, jag orkar inte.
Jag (trugar): Snälla! En kortis bara.
Min kille: Nej.
Jag (kör locktaktiken): Men om vi bara går typ jättejättelite och sen tar vi vägen förbi Ica och köper fetaste godispåsen!
Min kille: Okej då.

Bra! Jag gillar när man kan övertala. Nu undrar jag dock lite hurvida vi kommer gå plus eller minus rent kalorimässigt på den här promenaden.

pappa hjälper tillNu har pappa kommit till Göteborg och vill håller på och ordnar inför flytten. Saker ska slängas, rensas, skänkas och tas sönder. Oj oj. Bussy bussy.

Va? Om inte jag hjälper till?

Jo jo. Jag har organsierat, hållt upp flertalet (tunga) dörrar samt tittat på (med en hjälpsam blick). Nu sitter jag här och väntar på att killarna ska komma hem med lite take away mat. Man you get hungrig when you move!

Luvan på min vinterjacka

Jackan med den stora luvan


Min kille (när han ser min jacka): Men gud!
Jag: Va?
Min kille: Vad har du i bak på jackan?
Jag: Det är  luvan.
Min kille: Oj! Såg du att den var så stor när du köpte den?
Jag: Ja.
Min kille: Ska den vara så alltså?
Jag: Ja.
Tystnad...

Det är inte uttalat - men jag tror att min kille tycker luvan ser freaky ut.

Kommentar från vän

Min BFF Carolina lämnade en coment igår (ang min header):

Ditt ansikte har samma färg som bakgrunden.. det har du gjort bra..

Åh! Tack. Eller nåt.

Nu är jag snäll igenMin kille ringde nyss och frågade om han skulle köpa hem en tidning till mig (för att jag är grinig idag). Jag svarade att han minsann inte kan köpa mitt gillande men om han prompt måste muta mig så vill jag ha Elle. Och sen sprang jag ut i köket och slet bort post-it lappen från kastrullocket.

Nu är jag snälleflickvännen igen.

Irriterande!!!!!!!!!


Min kille lämnar ALLTID kastrullock efter sig på diskbänken när han har lagat mat. Varje gång! Detta gör mig galen (man kan ju slita sitt hår för mindre liksom). Nu har jag tröttnat på skiten och kommunicerar irritationen med hjälp av en lapp.

Tycker ni månne att min reaktion är överdriven? Det tycker inte jag.

Jag och knivlisa

Idag blev jag spexbloggaren Knivlisa vänner på Facebook.


Åh så roligt!
Känner redan nu att jag och Knivlisa kommer bli de såtaste vänner! Vi kommer förmodligen börja umgås varje dag, byta kläder, skojbrottas, snatta godis och låna varandras tandborstar. Precis så där som bästisar gör. Och inom kort kommer vi vara så sammansvettsade att vi avslutar varandras meningar.


Myyyys...

Nu har jag visserligen aldrig träffat Knivlisa på riktigt. Men det är en bisak.

Godmorgon

Godmorgon mina vänner!

Oj oj nu har Spiderchick brottom till jobbet så idag hinner jag inte posta något underfundigt morgoninlägg. Ni vet ett sådant där inlägg där ni skrattar igenkännande samtidigt som ni får gåshud och gråter en skvätt för att min text berör så. Ni vet när ni tänker så där att Spiderchick hon kan baske mig skriva, hon skriver tamejtusan så att det känns ända in i ryggmärgen...

Nix. Ni får alltså ge er till tåls några timmar. Ha en bra dag!

Va? Vad säger ni? Brukar ni inte beröras av mina texter? Nähä men... Oj då. Nu hinner jag inte prata med er längre. Det ringer visst här. Ha det gott. Hej.

Gårdagens självinsikt

Igår kväll gick jag och min kille och la oss väldigt tidigt.

Min kille (när vi ligger i sängen): Ser du vad klockan är?
Jag: Ja.
Min kille: Tjugo över nio liksom.
Jag: Jag vet.
Min kille: Fan vad tråkiga vi är.
Jag: Jag vet.
Min kille: Vi är som två pensionärer.
Jag: Jag vet.

Två FRÄSHA pensionärer.

KyllingIkväll ska vi käka en grillad kyckling som min kille tycker "ser sjuk ut".

Så hemskt! Stackars kyckling. Först blir den slaktad, sen blir den nerfryst, sen blir den sjuk och nu blir den uppäten. Ush.

Ps1. Blev plötsligt ganska osugen på middag.
Ps2. Ser ni föresten att jag skrev rubriken på norska?
Ps3. Eller eventuellt är det danska.

Kort meddelandeKort meddelande:


På väg hem. Kommunalt. Skriver på min lilla lilla pyttemini-laptop. Använder små små tandpetare för att kunna pricka dom små små pluttetangenterna.

Skit också.

Nu gick en av tandpetarna av.

Meddelande avbrutet.

Stökigt hemma

Min kille har varit hemma i helgen efter några dagars resande.

Jag (till min kille): Det blir alltid så himla stökigt så fort du kommer hem! När bara jag är hemma är det så fint och städat och mysigt och ombonat.
Min kille: Vaddå? Vill du hellre bo helt ensam och ha det ombonat än tillsammans med den du älskar och ha det lite stökigt?

Ungefär så ja.

Vi är en sektNu är vi 117 stycken på Bloggkoll! Underbart.

Jag tycker det känns lite som att vi är en sekt. En mysig liten Knutbysekt.

Ååååhhh...

*Jag myser*
*Ni myser*

The MistVi har precis kollat på skräckfilmen The Mist. Totalt ovärd film.

Först kom det kravlandes någon form av lilafärgad muterad bläckfisk med massa sylvassa motorsågstentakler (så himla overkligt) (jamenar ya right att bläckfiskar kan leva på land liksom). Sen mördade en pappa hela sin familj av misstag (big misstake) (HUGE!) och sen var filmen slut. Ungefär så.

Elchocks-spelet


Min kille vill spela ett spel med mig. Tydligen ska man elchocka sig själv genom dessa handtag och se vem som pallar längst. Men gud så roligt. Jättekul. Verkligen.

Benen är ivägenMen det var då helskotta att man ska ha två ben som är ivägen HELA tiden!!

Vi har flyttlådor och påsar över allt i lägenheten och jag krockar med dom hela tiden! Har slagit i mina ben så mycket nu att jag allvarligt funderar på att införskaffa en rullstol (en liten, smidig). Så kan jag rulla över all skit. Men vad kostar inte en liten smidig rullstol då? Dom är säkert skitdyra.

Varför då?När jag var sjuk som barn och mamma ville ge mig alvedon så sprang jag och gömde mig. Men herregud varför då? Alvedon är ju det bäst som finns!

Här vaknar jag upp och mår som jag förtjänar men efter en liten liten tablett mår jag strålande! Jag är nog till och med kapabel att pilla i mig lite frukost.

Här händer det grejerOj oj oj här på Spiderchick händer det grejer, det må jag säga!

Först avslöjar jag mitt riktiga namn och nu har jag en ny header (fixad här ). Först såg designen ut som ovan, men jag insåg ganska snabbt att jag är alldeles för lik grisen för att det ska bli roligt.

Mitt riktiga namn


Som dom flesta av er kanske har listat ut så heter jag inte Spiderchick på riktigt.

Jag heter Moa. Fick höra från en läsare idag att jag faktiskt ser ut att heta just så. Jag vet. Jag ÄR Moa. Kan bli lite förgrymmad när jag träffar andra tjejer som presenterar sig med samma namn. Eh I don´t think so, vill jag svara då. Men det gör jag ju inte. För feg är mitt andra namn.

Tycker ni jag ser ut som en Moa? Eller vill ni döpa mig till något annat?

Vad är det där?


Ni (frågar mig): Vad är det där?
Jag: Vaddå?
Ni: Tegelstenen.
Jag: Va?
Ni: Grejen som ser ut att krossa hela bordet under sin enorma tyngd.
Jag: Va?
Ni: Det stora obäket till vänster.
Jag: JAHA, det är min gamla dator.
Ni: Herregud.
Jag: Jag vet.

Och så skrattar vi lite i samförstånd.

Återigen...

Spiders kille
(eller "Spiderman" som en smart läsare skrev)
(lite grinig att jag inte kom på den själv faktiskt)

Återigen. Gå in här och rösta fram min killes band till Årets Nykomling på Swedish Metal Awards 2009!

Förstår om ni som inte känner mig inte går in och röstar men... Vad gäller mina vänner så vill jag bara meddela att jag kommer gör en kontroll på er. Och har ni inte röstat så kan jag lova att stämningen hos emellan kommer bli tämligen ovacker. ♥

Den stora rensningskampen

Spider bullar upp inför kampen


Idag ska jag och min kille rensa lägenheten. Det kommer bli en kamp.

Jag (till min kille): Bara så du vet så kommer vi INTE att spara dina gamla handbollsskydd! Dom ska slängas!
Min kille (förvånat): Va? Har jag kvar mina handbollsskydd?
Jag (osäker): Eh... det skulle inte förvåna mig.
Min kille: Om jag har kvar dom så ska dom INTE slängas.
Jag: Men herregud du har ju inte spelat handboll på TIO år!
Min kille: Skitsamma det är minnen för mig. Dom ska sparas.

ARRRGGGHH!

Ni hör ju. Till och med grejer som förmodligen inte finns blir det en kamp om.

Gothika

 

Igår kollade  vi på Gothika. Eller ja. Min kille kollade och jag blundade.

Jag (till min kille): Vad händer?
Min kille: Ja nu är det något spöke som springer runt och...
Jag (avbryter): Vaddå spöke? Menar du hon den där stackars tjejen som blev mördad och nu är hon en skitgrinig vålnad med röda ögon, stripigt hår, trasiga kläder och massa köttiga blodsår över hela kroppen?
Min kille: Ja det låter som hon ja.

HORROR!

Kevin is my homeboyJag tycker att Kevin i Idol är helt fantastisk!

Hur länge har han bott i Sverige egentligen? Åtta månader? Och så pratar han bättre svenska än Drottning Silvia. Respekt!

Jag har tydligen 18.000 läsare

Spiders boyfriend

Eftersom min kille har fått för sig att jag har 18.000 läsare på min blogg (en liten lätt missuppfattning oss emellan) så har han bett mig länka till en grej. Ni måste hjälpa Ammotrack (min killes band) att bli framröstade som Årets Nykomling på Swedish Metal Awards!

Gå in här och klicka på Swedish Metal Awards 2009 och skriv Ammotrack i så många fält ni bara kan! Underbart! Tack!

Ica-kortDet verkar som att vi ska skaffa Ica-kort.

Jag och min kille har varit på G att göra det i olika omgångar i flera år nu. Men varje gång kommer punkten då vi måste fylla i vår adress på ett skittråkigt papper och... Ja någonstans där brukar processen sluta.

Brev från polisen...Min kille har fått brev av polisen.

Jag visset det! Han är kriminell. Jag har anat det en längre tid faktiskt. Mina grejer försvinner spårlöst hemma hos oss hela tiden och jag har alltid tyckt att det har varit så mystiskt. Men nu har det ju fått sin förklaring. Om man säger så.

I och för sig anmälde min kille sitt körkort försvunnet i måndags. Kanske har brevet med det att göra? Gud vad ospännande i så fall.

BajsätareIdag såg jag en duva som åt bajs. Det är sant. Så himla äckligt! 

Jag hoppas VERKLIGEN inte att det är duvan som (mot vår vilja) bor på vår balkong! För i sådana fall kan den fetglömma att den får bo kvar. Mycket kan jag stå ut med, men hyresgäster som äter avföring kan jag inte acceptera.

Gårdsgatan som ingen respekterar


Den här skylten är det sannerligen inga billister som respekterar. Folk kör som idioter på den här gårdsgatan! Man får typ slänga sig ur vägen för att inte bli påkörd!

Det är nästan så att jag funderar på att slänga mig i vägen istället. Framför en bil. Så får dom se hur kul det är att köra över en stackars fotgängare. Hoppas jag blir invalid för resten av livet också, det kan fartdårarna gott få ha på sitt samvete. Rätt åt dom liksom.

Vuxen!Nu kanske ni undrar varför jag ser så vuxen ut? Jo jag har nämligen börjat fondspara. Och det borde ni med börja göra. Idag. Ögonaböj!

Ögonaböj? Gud vilket konstigt uttryck. Vaddå böja sitt öga liksom? Knappast möjligt.

rena KöttbullarMin kille har just plockat upp en tappad köttbulle från golvet och lagt tillbaka den i sin matlåda. Oj då. Tur för honom att jag sopstädade halva lägenheten för tre veckor sedan. För gud vet vilka sjukdomar han hade dragit på sig annars!

ååååhhh!Så fint det är på Linnégatan nu. Julkänsla! Vill liksom bara springa hem och baka MASSA lussebullar och överraska min kille med. Han skulle bli så glad.

Eller nej föresten, jag vill springa hem och baka världens STÖRSTA lussebulle och överraska min kille med. Det skulle vara något. Eller nej nej, jag vill baka in mig själv i en superstor lussebulle och överraska min kille med! SURPRISE skulle jag skrika samtidigt som jag helt naken kryper ut ur bullen.

Eller föresten stryk det där sista. Det är ohygieniskt.

Sms klockan sex i morses

Fick ett sms av min kille klockan sex i morses:

Nu är vi äntligen färdiga med inspelningen! Ska gå och lägga mig. Puss

Men herregud! Om dom har hållt på och spela in den där himla musikvideon HELA natten så är jag verkligen glad att jag blev portad från projektet.

SkipperlistanJag ska bli en nyttig människa! Har således skrivit ut en Anna Skipper-lista över hälsosam mat. Läser att man bland annat får äta följande:

Mungbönor, svartrot, polenta, hirs, stevia, miso, tempeh, wakame, dulse, armédryck, hästkastanj, vindolmar, barnmat (?), källvatten, mangold, vildfågel och kryddor.

Se där. Kryddor har jag hemma. Och vilda fåglar finns det ju över allt. Nu behöver jag bara ta reda på vad det andra betyder och sedan kan jag kickstarta mitt nya friska liv. Underbart!

Nu är vi hundra styckenJisses nu är vi hundra stycken!

Jag och alla ni! Ni och alla jag! Alla vi mot världen!

Lite så känner jag.

Ni förstår säkert.

Ibland...Ibland kan jag stå i kön på Ica och undra varför i hela friden jag var tvungen att ta en korg?

musikvideo

Min kille och hans band spelar in en musikvideo i veckan. Och jag får inte vara med. Inte ens en yttepytteliten statistroll får jag lov att bidra med.

Så himla taskigt!

Alltså - visserligen är jag extremt tondöv, jag kan inte sjunga, jag kan inte dansa och jag kan ABSOLUT INTE spela något instrument! Men om jag trots allt detta någon gång skulle få erbjudande om att spela in en musikvideo (märkligare under har ju skett liksom) då kan min kille GLÖMMA att han får vara med!

Falsk marknadsföring

Ser ni någon säl? Nej inte jag heller.


Jag fattar inte hur sälarna i Slottskogen får hålla på och skylta med sig själva som en attraktion? Jag har gått förbi deras pool tusen gånger men har aldrig ens sett skymten av någon säl. Lurendrejeri!

Det är ju ungefär som att jag skulle säga till folk att gå in på min blogg jag skriver SKITLÅNGA och JÄTTESMARTA inlägg! Och så surfar folk in och hittar det här.

Snacka om falsk marknadsföring liksom.

Congrats!Congrats Mr Obama! I new it! I new you would win!! Well either you, or that other guy McCain. That is what I have been saing hela tiden.

I hope you will feel excited over moving to the White House, even if it is boooring to pack (I am moving soon too, so I know the feeling).

Best regards // Spider

Får man?

Dagens fråga: Får man knappa sig in på någon annans Facebooksida om man månne (av misstag alltså) råkar veta dennes lösenord?


...


Nämen gud. Det får man absolut inte göra! Det är nackskott i pannan på sådant.

...

Nackskott i pannan? Hur fungerar det egentligen?

Spekulationer angående presidentvalet

Det har varit mycket snack om USA:s presidentval idag.

Jag (till vän): Undrar hur det går med valet idag!?
Vän: Ja alltså... antingen vinner den där Obama. Eller så vinner McCain.

Jo. Ungefär så långt skulle jag nog också våga drifta mig att gissa.
I övrigt vill man ju inte gärna spekulera.

Liiiten liiiten datorMin nya dator är inget för stora manshänder! Och inget för mina händer heller. Tangenterna är så små så små så små så små så små så små så små små (ja ni fattar). Man måste typ vara en pyssling för att kunna skriva på tangentbordet.


Så eventuellt får jag göra en Blondinbella och anställa en assistent. En pysslingassistent. Och sen får jag diktera mina blogginlägg till den lilla flinka pysslingen.  Japp så får det bli.

Montering av datorHar packat upp min nya dator. Dags att identifiera delarna.

1. Själva datorn. Bra. Känns viktigt att den finns. (Eh duh liksom)
2. Någon form av sladd fastsatt i en klump. Förmodligen inte viktig.
3. Sladd att sätta i väggen. Bra. Kan eventuellt komma till använding.
4. Batteriet. Bra.
4. Eller föresten batteriet??? Ska inte det sitta inne i datorn?
5. Beskrivning med massa tråkig text. Booooring.
6. Någon form av skiva. En film? (Så synd att vår DVD är trasig)

Se där. Alla delar identifierade. Nu är det bara att klura ut vad som ska sitta ihop med vad.

Min nya dator!Idag kom jag hem med en ny dator. 

Jag (till min kille): Titta älskling jag har köpt en dator!
Han: Va kul!
Jag (exalterad!): Är den bra???
Han: Vaddå är den bra?
Jag: Ja, fungerar en sådan här bra eller?
Han (suckar): Ingen aning. Jag kan väl inte veta vad du har köpt för dator?

Men herregud!

Om inte min kille vet vad jag har köpt för dator vem ska då veta det?

Nackdelen med facebook

Inte ok bild!!!

En vän på facebook har lagt upp MINDRE smikrande bild på mig. RYYYYYYYYYS. Folk kommer ju undra vem sjutton jag är!

Folk: Vem är hon med huvudet direkt fastsatt på axlarna?
Vän: Va vem då?
Folk: Hon som sitter i en soffa och skrattar samtidigt som hon sover?
Vän: Nej vem menar du?
Folk: Ja men hon som inte har någon överkropp och ser ut att väga 250 kilo?
Vän: Va?
Folk: Hon i randigt.
Vän: Jaha HON! Det är Spiderchick.

Jo tack.

DunbergetHar just provat min vinterjacka och insett att den är ENORM! Jag blir stor som ett berg i den! Det ser lite ut som ett skämt.

Där går världens fetaste dunberg, kommer folk viska och peka efter mig.

Kommunen kommer tvinga mig sätta en varningsskylt på ryggen som säger BRED LAST och sen får Västtrafik bredda alla dörrar på buss och spårvagn så att jag kommer ombord. Om jag överhuvdtaget kommer utanför min egen dörr vill säga.

En psykopat i vardagsrummet


Leeende guldbruna ögon har jag förälskat mig iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....


AJ!! En okänd mansröst skriar  EXTREMT falskt inne ifrån vardagsrummet. Vem? Vad händer? Har en psykopat brutit sig in i vår lägenhet och bundit fast min kille vid en stol och nu ska han tortera oss med extrem falsksång? Shit! Stålsätter mig och tänker att min hörsel kan psykopaten visserligen tortera men min själ kommer han aldrig åt och...

Nej det var visst ingen psykopat. Det var bara Singing Bee på tv.

Bra info!


Vid kontakt med ögon skölj med vatten!

Så står det på baksida schampoflaskan.

Okej.

Ibland när jag får schampo i ögonen och det känns som att ögongloben håller på att frätas sönder innifrån och jag tänker att this is it NU BLIR JAG TA MIG FAN BLIND!! Ja då är det ju inte alltid jag vet vad jag ska göra. Men nu vet jag. Skönt.

Flyttförberedelser

 

Jomen vi har faktiskt börjat förbereda flytten.

Till exempel har vi ju aldrig brytt oss om att plocka undan några packlådor sedan vi flyttade in för sex månader sedan. Vi har heller inte hunnit hänga upp några gardiner. Om inte det är flyttförberedelser så säg!

Pappa ringde igår

Pappa ringde igår.

Han: Har ni börjat förbereda flytten?
Jag: Ja.
Han: Har ni börjat packa än?
Jag (ganska gällt): Eh... Ja?

Eller föresten. Eh... nej.

Bussy afternoonOj då. En liten klädprovarorkan har visst dragit över lägenheten.

Jag vet någon som har varit bortrest i tre dagar som INTE kommer bli så himla glad när han kommer hem ikväll... Men det finns ingen tid att ta hänsyn till det nu. Jag måste sjappa på fest. Ha en najs kväll!

Nu kör vi!

Spider med beslutsam min


Det luktar väldigt illa från avloppet i vårat badrum. Lösningen heter givetvis kaustiksoda. Carolina säger att kaustiksoda är skitfarligt och att jag ska akta mina ögon. Jag tar givetvis varningen på största allvar.

Come on let´s do this!

En pressy

Jag fick en pressy av Carolina idag! En burk cola light med bucklig botten som Carro ljuvat hemma hos någon annan. Så rent tekniskt kan man väl säga att jag mottog ett defekt stöldgods. Men ändå.

Min vänner är så generösa ♥

På stan med Carro


Ängla-Spider


Nu har jag och Carro varit på stan och spexat.

Vi har shoppat och även druckit latte mot en extremt solig husvägg.

(Är det bara jag som tycker att jag ser ut som en ängel på den här bilden?)
(Här kommer guds lilla budbärare med ljuset liksom.)
(Va?)
(Jaha. Okej. Det var bara jag som tyckte det ja.)

LördagNu har vi vaknat och käkat frulle. Dags för en tur in till staden.

Underbart med lördag!!

Det ser dock jäkligt kallt ut ute idag! Jag såg faktiskt ett litet barn som rullade en snögubbe förut. Eller det kanske var inbillning föresten.