Spiderchick

Jag har tappat min ena vante


Jag har tappat bort min högra vante! Så nu får jag väl frysa ihjäl mig om högerhanden resten av vintern. Den kommer säkert bli helt kall och blå och skrumpen. Och tillsut kommer fingrarna vara så köldskadade att jag säkert får amputera bort hela armen från axeln och neråt. Kul.

Hur ska jag då kunna blogga? Om jag bara har en vänsterhand att skriva med? Det kommer ju ta hundra år att knåpa ihop ett fjuttigt inlägg.
anjocapi

Stackare!! Jag skulle skänka dig ett par Lovikka-vantar bara jag visste var du fanns!

Har förresten nominerat dig som "bubblare" på Tyskungens blogg.. Kolla länken på min sida! Vill att hela världen ska få ta del av dina härliga inlägg, så jag gör mitt bästa för att sprida ditt bloggnamn vidare! ;o)

Kram!

Baso

Oh no ! Du kan få ett par skinnhandskar av mig !

Stephanie

åh kul att fira nyår där!! hehe hoppas hon är söt då :P

kram

HannahSthlm

Sant! Du får helt enkelt efterlysa den eller köpa ett par nya!;)

Y

Haha, ja verkligen. Det är liksom kajko jag oftast ser ut ;) Jag kör på det, jag gillar't!

Y

Och din vante, stackarn. Ingen amputering här inte, tack. Då kanske du inte bloggar och då vet jag inte vad jag tar mig till!Ja, jag erkänner, jag är officiellt Spiderchick-beroende!

Maria

Har tappat bort min mössa istället för en vante , ;)

kitten_love

Hej alla bloggisarVill du för en billig penning pigga upp din höstgarderob så kika in på mina auktioner på Tradera: och nu finns ännu mera härliga plagg! Bland annat fina märkeskläder som: American Apparel, Filippa K, Fred Perry, Hugo Boss och Miss Sixty.http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1817416&listtype=1Puss!

Carolina

TACK SÅ MYCKET :)Hoppas du hittar din vante...

Daniel

Vill du jag ska skänka dej en vante? Har en rosa från-87

Evelina

Haha, illa hörru ;p

stina

typiskt att man alltid tappar ena vanten :P

stina

haha den bilden bjöd jag på :P

Lotta

Tappade den ena av mina favoritvantar förra vintern och jag kunde inte sluta tänka på att denna lilla vante låg ute i kylan och saknade sin andre bättre hälft :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress