Jag är för amning!

Jag vill bara poängtera att jag är helt för amning på öppen gata! Jag tycker man ska få amma precis vart som helst, när som helst, hur som helst. 

Under gårdagens fadäs satt jag faktiskt bara och väntade på att någon stofil person skulle komma fram till amningskvinnan och be henne skyla sig, så att jag då kunde fara upp och försvara henne och den hungriga bebben.

Nej, problemet med amningen var bara min reaktion. Jag blev ju så himla generad! Något som går helt stick i stäv men den öppna och frigjorda attityd som jag uppfattar mig själv ha. Jag vill inte bli generad inför bröst. Men det blev jag.

Nu ska jag ta hand om min bakfylla. Sen ska jag googla tuttar.

Kommentera gärna!
Jessica

tuttar och bakfylla är som bäst tillsammans!

2008-09-14 ♥ 15:04:08 » URL: http://jejejessica.blogg.se/
Jenny

Då förstår jag.

Och jag måste säga att jag helt håller med dig.

2008-09-14 ♥ 15:34:13 » URL: http://jenkajenka.blogg.se/
Anonym

Jag måste få säga min åsikt. Den är dock inte som din. Amning för mig är jättebra givetvis, men jag tycker dock inte man ska amma offentligt faktiskt. Man tycker man kan gå iväg lite och göra det där det inte är så mkt folk. Det är inget fel i att amma,det är nått speciellt och fint. Jag tycker bara inte man behöver visa alla människor att man gör det. :) Ha en mkt fin dag! Kram!

2008-09-14 ♥ 15:54:27

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback