Spiderchick

Spontana-dagen


Idag har vi som sagt haft en spontan Carpe Diem dag och bara gjort vad som fallit oss in!

Först mötte jag upp Carro och vår vän X på Avenyn. Vi gick raka spåret till Sevan och köpte oss var sin lakritspuck som vi mölade i oss redan vid kassan (spontant 1). Sen fick vår vän X akut bakfyllediarré (spontant 2) så vi var tvugna att väldigt fort uppsöka en toalett. 

Efter diarréchocken mådde X bättre så vi kunde promenera en stund i solen (spontant 3). Sen köpte vi sushi-takeaway (spontant 4) och gick hem till Carro för att käka. Efter maten sov jag två timmar i Carolinas soffa (spontant 5).

Nu är jag hemma och funderar på att nalla av min killes sparpengar (spontant) (och lite farligt) så jag kan gå och köpa mig lite snask i kiosken.

Vad har ni gjort för spontant idag?
Emma says style, love & rock and roll.

Oj! Det enda spontana jag gjorde idag var nog.. ehh.. att jag köpte pepsi istället för pepsi max. Fast det var inte alls spontant när jag tänker efter eftersom att pepsi max var slut och jag hade inget annat alternativ. Fan.

K

Spontanshoppat dyra barnkläder till kottarna, spontanätit en Risifrutti XL, spontansurat över att sambon inte verkat tillräckligt glad att se mig och spontanbeställt en fet kycklingsallad med exra bröd nu på kvällskvisten.

Johansson

"Sen fick vår vän X akut bakfyllediarré (spontant 2)"Det skulle ju vara väldigt konstigt om man planerade en bakfyllediarré...;)

Neijlice

Oj. Det enda spontana jag har gjort idag var nog att dammsuga och skura hela nedervåningen hos min mamma :(

Jag vill också ha lakritspuck!

Ok, kanske funderar på att spontant baka bullar.

Emelie

hahaha låter som en prima dag själv har jag vart spontant bakfull och spontant legat i soffan i stället för att tvinga mig ut...

Micke

Det spontanast jag gjort idag var när jag skulle käka frukt. Kunde inte välja mellan passionsfrukt, kiwi, banan och lime. Så rent spontant så gjorde jag en fruktsallad på nämnda frukter :)

Tidigare idag spontanköpte jag djupare matlådor, så jag kan ta med mig soppa till jobbet med.

Sabina

Spontan fotorunda i en lekpark vilket var skoj :)

Anneli

Spontankört till Macke Donkan.

Fröken Deilert

Hahah, spontant is the shit. :D

Anna - Sanningen om Amerika

Ja de enda spontant jag gjorde i dag var att köpa en princess cykel till min pojkväns systerdotter på en marknad. Skulle åka till mataffären men på nåt konstigt sätt kom jag hem med en cykel..

nina

ha ha funny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress