Spiderchick

Proffsig massage?

Har just fått ryggmassage av min kille.

Det var ju skönt och avslappnande och så men... Är det normalt att massören sitter på sin patients rumpa när han masserar? Är det verkligen okej att patienten tvingas till jätteytlig anding för att massören liksom mosar patientens lungor med sin vikt? Och är det verkligen normalt att massören efter en minut säger "nä nu får du fasen massera dig själv".


??


Alltså. Jag vet inte men... det känns bara inte så himla professionellt.

Pubes

nej det lät inte professionellt. nu behöver du inte må illa över att du nalla hans julklappspengar, det är ju en klen tröst efter hans behandling!!

E

Jag går till Kalmars läkarhus och får 40min massage varannan tisdag. Min massör har dock diplom och utbildning och sånt, men det är petitesser.

Mia

Lyckades också tigga till mig en massage av min kille i dag (det tog fyra dagar och fick vara MAX 20 min). Massagen gavs i samma ställning som den du fick, skillnaden var bara att efter 10 min stönande av smärta så tog jag fram you tube där jag hittade en massa "själv-lärnings-kurser" i massage som han fick öva på. Nu har jag om möjligt ännu ondare i ryggen. Nästa vecka skall han på massage-kurs..Hoppas du haft en bra påsk =)

Pearl

fruktansvärt oprofessionellt. ;)

linda

Haha, vi har lite samma problem du och jag. vad ska vi ta oss till?:P

Lady Humpalot - fun & fearless

det värsta är när ens kille börjar trycka sitt kön mot ens rumpa i hopp om att kåta upp en för att slippa massera...

Anna

Haha nej det känns ju inte så jätteproffsigt direkt. Men vad ska man göra liksom?

Sandiza Hotpants

Mina snubbar säger alltid att "nu får du fasen massera mig lika länge" hehe, va glad att du slipper det skitgörat ;)

Neijlice

Hahaha :D Nä men det är sånt man får räkna med i hemmet. Om man ens får den där knappa minuten.

Linn

Min spontana reaktion var nog mer: Har hon lungor i röven??!Annars såg jag på teve häromdan när en massör blev hypnotiserad och bad sin kund massera sig själv. Prova och slå din kille hårt och se om transen släpper. Tycker jag alltså.

Velfia

Haha, så där upplever jag det också. Han sitter på min rumpa, tar i svinhårt så man nästan får "brännskador" och det varar max 15 sek - är det meningen att man ska njuta av detta som går så fort? suck

Sarah

Haha! Precis så där går det till när min sambo ska massera mig. Nu har han dock haft ledigt eftersom jag är höggravid och INTE kan ligga på mage. Men sen jävlar har han mycket att ta igen.

Tur att man har en spinkig kille :-)

Anna

Är det verkligen normalt att ha lungorna vid rumpan är min spontana första fråga!?Tacksam för svar / Orolig

Micke

Det vara nära men långt ifrån eller? he he

hashim

hej jag vill komma for att göra massage till min rumpa men jag vet inte var har ni på ädress och hur man besöka er var snäll ock berätta lite tack

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress