MeddelandeHej guys!

Har ni sett att jag lagt in en copyright text här till vänster? Det är så sjukt tröttande att lägga in det i varje inlägg, så nu står det permanent i hörnet.

För tyvärr verkar det ju som att folk behöver bli påminda om att det faktiskt är föbjudet att kopier och stjäla andras texter. Även från bloggar.

Faktiskt kan brott mot upphovsrättslagen ge upp till TVÅ ÅRS FÄNGELSE! Vilket i och för sig är ett gynnande straff för alla copycats, rent bloggmässigt, för då har dom ju något att skriva om sen.

Ciao.

Kommentera gärna!
Anonym

Ville bara tala om att den där texten bara syns på indexsidan.. den syns alltså inte när man läser inläggen var för sig, som man ju gör från Bloglovin'.

Du får helt enkelt uppdatera alla mallarna om det ska synas hela tiden. :-)

2009-04-21 ♥ 19:27:49 » URL: http://celdara.blogspot.com
Miss P

Glöm inte lägga in den texten i alla kodmallar! Annars syn den inte alltid!

2009-04-21 ♥ 19:30:53 » URL: http://dreamsdonotend.blogg.se/
signe

Du kan ju alltid lägga in det i slutet på alla inlägg automatiskt! :)Duvet som man kan ha en liten bild eller undertext. Så slipper du böka med att skriva det själv varje gång.HÄR står det hur man gör: http://www.designadinblogg.se/2008/march/fa-en-text-i-slutet-pa-alla-inlagg.html

2009-04-21 ♥ 19:34:17 » URL: http://signen.blogg.se/
Ellis

MOHAHAHA I made it!!! Tog mig bara tre jävla fittdagar att glo igenom hela din blogg. Ne nu jeflar skall du med på bloggkoll, Spider-maraton må va kul, men det tar TID!!

2009-04-21 ♥ 21:39:59 » URL: http://ellisu.blogg.se/
Anonym

Det där är ju ett amerikanskt copyright-märke för amerikanska verk som i USA enbart är skyddade genom registrering, i USA, och som inte fyller någon som helst funktion i Sverige. Här har man, enligt upphovsrättslagen, rätt till sitt verk i det ögonblick man publicerar det. Automatiskt. Utan märken.

2009-04-21 ♥ 21:52:59
Pia

Tänk att folk har så svårt för "mitt är mitt och ditt är ditt". Jeez!!

2009-04-21 ♥ 22:00:22 » URL: http://anjocapi.blogg.se/
Sandiza Hotpants

haha, ja då får som sannerligen nåt att blogga om ^^

2009-04-21 ♥ 22:05:31 » URL: http://brunettsandy.blogg.se/
spiderchick

Anonym: Jag vet att man är automatiskt skyddad, men tyvärr verkar ju inte folk fatta det. På en sida om upphovsrättslagen (har lagt in länken i ett annat inlägg du får leta) så föreslår dom själva att man kan använda copyright märket även i Sverige för att markera vem som äger rätten till texten. Det är ju ändå en symbol som är globalt känd och som folk känner igen och förhoppningsvis förstår syftet med.Tjing tjong /S2009-04-22 ♥ 07:12:49 » URL: http://spiderchick.blogg.se/
Anonym

Du vet väl att så fort någon kommenterar så kan du se deras IP-adress så sedan spåra upp dem. Stäm dem. Det borde inte förekomma sånt. Du skriver en jävligt bra blogg och de som kommenterar illa eller kopierar dig är avundsjuka och en aning störda i huvudet. De som kopierade från din blogg verkar ju vara riktigt mogna typer.

2009-04-22 ♥ 19:19:49

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback