Spiderchick

Nya strumpbyxor


Uj uj idag har vi haft mycket roligt jag och Carolina! Vi har varit på stan och käkat och myst i solen och shoppat. Jag köpte bland annat ett par nya strumpbyxor.

- Dom ser ut som clown-byxor, säger ni nu.

- Talk to the hand, svarar jag då och kontrar med nedan bild.

- Vi skiter väl i Elin Kling, säger ni då.

- Skit in the hand, säger jag då.

(Oklart varför jag säger det sista. Det är ju inte ens ett uttryck?)Bild från Style by kling


mandy - blogging from U.K.

ååh har letat efter sånna sen december (då jag såg saturdays på clothes showen i sånna:p) Var finns dem? finns ingenstans här i england:( har tillomed funderat på å sy egna (vilket är typ extremt då jag knappt kan sy i en knapp som lossnat)

sofia

ärtiga och fräsiga i ett! vart köper man såna måntro?

Julia

Kan faktiskt vara riktigt läckert med strumpbyxor, måste verkligen lära mig att använda sådana. Men de tenderar liskom alltid att hasa ner och hamna för långt ner i grenen så man får gå omkring och dra upp dem innanför kjolen hela tiden och det ser så jvl skumt ut. Eller så är de jättehöga och går upp till armhålorna och så får man en valk där strumpbyxkanten slutar. Knepigt det där med strumpbyxor...

Olyckssyster

Jag tycker de är underbara!

Johanna

Skitsnygga ju :D

Linda

Jag tycker de är skithäftiga. You go girl! :D

.Westerdahl

tänk om jag också hade en proffs fotograf som hängde efter mig vart jag än gick hela dagarna (som kling verkar ha). då skulle jag jämt se snygg ut på bild, till skillnad från nu ^^,

Emma says style, love & rock and roll.

Snyggling! Jag fingrade på sådana där men då sa min kille att hovnarr fick jag minsann vara någon annan gång - typ på maskerad... Men vadfan de är ju snygga!!

Fröken Deilert

De är snyggare på dig. ;D

Ida

Wooohhooo! Du har varit på "mitt" företag och handlat för en gångs skull och inte tvärt om! Visst är dom coola! Kraaam :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress