Spiderchick

Räkning


Igår fick vi en el-räkning. 158 spänn som ska betalas om två veckor.

Men snälla nån! Man kan väl inte bara skicka en räkning så där och förvänta sig att den ska bli betald i mitten på en måndad? Herregud, tror dom att jag badar i pengar eller?

Tror dom att jag tar ett dopp i min pool full av tusenlappar varje morgon? Tror dom att jag har ett träd hemma som blommar femhundralappar varje fredag? Eller tror dom kanske att jag är gift med en arabisk oljeshejk?

Jeez liksom. Tror gör man väl ändå i kyrkan!
Erika

Du klarar det nog ändå ;)

Baso

Jag fick en på 1700 .. Det kändes lagomt upphetsande.

Meandrunk

Hur får ni en elräkning på så lite som 158:-? :o

Pia

Oj, hur ska det nu gå?? Har du stearinljus, fleecefiltar och yllesockar lättillgängligt? Föreslår att du ser till att sambon är hemma; kan vara bra som extra värmekälla.. Jag menar, när de slår av strömmen.. ;o)

Ylva

Man blir sjukt arg på företag som tycker man ska betala mitt i månaden. Jag bojkottar La Redoute nu efter att jag väntat i tre månader på en sommarklänning (som kom i augusti...) med en räkning som skulle betalas inom tio dagar!

niina

Det mest störande kan vara att de tror att man KOMMER IHÅG att betala räkningar mitt i månaden! Vem sätter sig ner den 14:e och tänker "Nu ska jag betala en och annan räkning". Det gör man ju den 27:e eller något annat random datum i slutet av månaden. Kanske 28:e?

Annika Nasiell

Trodde du var Alexander Lukas.

Therese

Sicken tur för mig att jag får lön den 15 varje månad :P

Riccie

har oxå fått dessa störda räkningar som ska vara betalda mitt i månaden eller strax innan den 25!! Vilken jäkla idioti! De förstår la minsta lilla barn att vid den tiden är pengarna slut för läääänge sedan! Suck! Viktiga folk asså! =P

Fröken Deilert

Vissa får ju lön mitt i månaden. ;D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress