UppröraHAHAHAH!

Helt underbart vad ett litet stavfel kan uppröra!

Den här personen har så vitt jag vet aldrig kommenterat hos mig förut, men när jag stavar fel till Desperate HouswiFes två gånger under samma dag, ja då kan människan inte hålla sig längre. Nä nu får det fanimej vara nog tänkte förmodligen hon/han och slog näven i bordet. Med all rätt!

Starta gärna ett krig, släpp gärna en atombomb över Hiroshima, men släng dig för fan inte med grammatiska fel! För där går gränsen.

Kommentera gärna!
Baso

Det heter HIRÅSHAJMA!

2009-04-29 ♥ 08:50:02 » URL: http://baso.nu
Myaraq

Haha, att folk orkar, vara storkar.

2009-04-29 ♥ 08:50:28 » URL: http://myaraq.blogg.se/
Emma says style, love & rock and roll.

Hahahahaha :D Orka kommentera om något sådant ens. Jag ser riktigt hur personen bara skakar av ilska - men då kan de väl för guds skull gå in på någon fjortisblogg med dyslexi och avreagera sig istället. Ett v eller ett f - känns som en värdslig sak...

(Och varför skulle man absolut måsta veta det om man bott i England - Jag är helt övertygad om att väldigt många engelsmän gör exakt samma grammatiska misstag)

2009-04-29 ♥ 08:50:44 » URL: http://emmasays.blogg.se/
Camilla

haha, tackars människa som ska bli så upprörd för så lite, MAN ÄR INTE PERFEKT! xD

2009-04-29 ♥ 09:23:27 » URL: http://unafraid.blogg.se/
Linda

Aah, underbart! Flera sånna människor åt världen!

2009-04-29 ♥ 09:53:06 » URL: http://meandrunk.blogg.se/
Ella

Livet är för kort för att störa sig på skitsaker som stavfel!! Tänk på det du som skrev kommentaren. Ska man inte kunna skriva en blogg för att man inte är 100% ig på stavning?

Förmodligen stavar du också fel någon gång, men då kanske ingen berättar det för dig, tänk på de du!Spider, ta till dig det bra, hoppa över det negativa! Din blogg är bäst, jag får skratta flera ggr i veckan!Hälsningar Ella

en not so desperate Husfru!

2009-04-29 ♥ 12:35:40
L I L I J A

Jamen klart det är STÖRIGT!! :D

2009-04-29 ♥ 12:49:38 » URL: http://lilija.com
Lady Delight

Jag förstår honom/henne till fullo! Jag är likadan, det är liksom som att man får en "twitch" i ögat när någon stavar fel, och om någon uttalar fel så vill jag bara skrika... Ett exempel är en gammal vän till mig, 24 år och stavar som en 12åring, samt fått för sig att ´stuk´ exempelvis heter struk.

Jag KAN inte vara vän med henne längre, det bara går inte.Det låter säkert hur sjukt och töntigt som helst, men sån är jag. En sjuk tönt.

2009-04-29 ♥ 14:10:59 » URL: http://www.ladydelight.devote.se
Ylva

Vilken konstig meningsbyggnad. Det ska vara komma; (Förlåt, man ska ju...). Man har inte två utropstecken i rad. Gud är ett namn och stavas med stort G. Man bör inte upprepa och skriva två ju i samma mening. Man brukar skriva inte och inte ej (om man inte skriver sms). Sista meningen har inte korrekt meningsbyggnad.Annars var det inget grammatikfel på den kommentaren.

(Jag är bibliotekarie och lärarbarn men brukar låta bli att rätta andra, men nu kunde jag inte hålla mig.)

2009-04-29 ♥ 15:05:44 » URL: http://yfronten.blogg.se/
Pia

Hahahaha, me like Ylva!! Hon är min idol nu!!! ;o)

2009-04-29 ♥ 17:23:21 » URL: http://anjocapi.blogg.se/
Charlotta

Jag tyckte det var bra att du tog upp kommentaren i bloggen i alla fall! Jag lärde mig något nytt :)!

2009-04-29 ♥ 22:12:35 » URL: http://charris.blogg.se/
Dress Like a Princess

Hahahhaa!

2009-04-30 ♥ 00:03:11 » URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
sara

hehe håller med mig om att det inte är värt att tänka på... men det är väl inte fel om någon försöker lära dig någonting? det är ju bra om du lär dig hur du stavar det, eller är det bättre att du går runt och ovetandes skriver fel hela tiden?

Känns som att du blir mer upprörd över en liten kommentar än vad kommentatören blev över ditt stavfel =p

2009-05-02 ♥ 18:46:46
Spider

Hej Sara!Har du själv blogg? Jag kan meddela att har man en hyfsat välläst blogg så får man flera kommentarer i veckan där folk skriver "du stavar fel du stavar fel!" Jag är så sjukt trött på det!! Jag kan skriva och stava jättebra och behöver inga språkpoliser som hackar på mig. Det jag inte hinner är att korrläsa mig själv. Skulle jag hinna det så hade den här bloggen varit perfekt!Jag tycler det är respektlöst av folk att gapa ut fel och brister med en blogg. Läs någon annan jävla blogg då. Någon som är prefekt. Det finns säkert massa sånna!I övrigt så gjorde ovan kommentar så att jag fick till ett (i min mening) svinroligt inlägg. Sånt bjuder jag gärna på.=)

2009-05-02 ♥ 19:01:05 » URL: http://spiderchick.blogg.se/
sara

ja du har rätt i det sammanhanget. man pallar inte rätta till varenda fel, och många lär klaga hela tiden eftersom den är välläst. fast det är ju skillnad på slarvfel och stavfel, stavfel som man gör hela tiden vill man ju inte gå runt med. när folk rättar mig, brukar jag bara läsa, ta till mig, men inte publicera deras kommentar, känns ju onödigt.gillar din blogg jätte mycket =p du är rolig, vitsig och allt vad det är. Keep it up babe =D

ciao

2009-05-02 ♥ 19:37:29
Spider

Sara: Hej igen =)Jomen hur ofta publicerar jag kommentarer där folk rättar mina stavfel? Det har aldrig hänt. Detta var första och sista gången. Innan den här kommentaren hade jag även fått tio andra där folk skrev och retade sig på samma sak (ej godkända, jag godkänner inte sånt längre).I vilket fall publicerade jag ovan comment endast för att det blev ett kul inlägg. Det "inspirerade" mig kan man säga =) Jag gillar inte att få elaka comments men faktum är att det inspirerar till kul grejer att skriva, det är roligt att driva med sånna grejer tycker jag.Nåväl. End of story.kram kram

2009-05-02 ♥ 20:01:56 » URL: http://spiderchick.blogg.se/
Frida

Trillade in på din roliga blogg (blev tipsad av en vän) och sitter här och fnissar för mig själv när jag läser dina inlägg :DAng. det här med stavfel... Jag tillhör tyvärr också språkpolis-gruppen men jag är värre irl mot folk jag känner än jag är på nätet. Skriver man snabbt så hinner inte alltid fingrarna (eller huvudet) med att trycka på exakt rätt tangenter :) Och ett stavfel är faktiskt inte hela världen!Tänkte bara säga att din blogg är grym i vilket fall som helst :D

2009-05-02 ♥ 23:01:03 » URL: http://sommarfluga.blogspot.com

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback