Bussy day...

Idag har varit extremt bussy.

Och nu ska jag och darling dra en veva på stan.

Vi får höras när jag kommer hem igen.

Kommentera gärna!
Erika

Ha det så trevligt! :)

2009-02-26 ♥ 16:50:26 » URL: http://ikaaan.blogg.se/
adde

En veva på stan?!Asså, om du ska ut med lilla hjärtat och hoppa gatstensbingo får du ju ta å föreslå nåt som vi ska göra under tiden. Hallåååå!?Ett "under tiden kan väl ni tänka på goda drinktips till ett bröllop, försöka balansera en åra på näsryggen, träna på att trumma med ena handen på bröstkorgen samtidigt som den andra handen klappar upp och ner strax intill, se hur många varv ni kan rulla tummarna som mest på 22 sekunder och skriva era rekord här, ringa ett nummer på måfå till någon liten stad och fråga den som svarar om det är tråkigt" hade ju inte skadat!2009-02-26 ♥ 18:44:26
isabelle

BUSY* ...nej jag är inte en grammatiknörd! ..nej jag har inte haft en dålig dag. JAG HAR INGA GLASSCRAVINGS! Kom igen liksom, leave your readers alone!

2009-02-26 ♥ 21:09:05
Pia

Du är alltså pigg som en mört nu?? ;o) Synd att det inte blev en sista-minuten-resa för pengen!! :o)

2009-02-26 ♥ 22:00:58 » URL: http://anjocapi.blogg.se/
Tess

Jag funderar på om jag såg dig i stan igår, torsdags! Gick igenom centralstationen vid lunchtid och det var en tjej som såg ut som dig där :D

Hon/du kan eventuellt ha haft på sig en svart huvudbonad... Du borde kört dagens outfit så hade jag bara kunnat gå in på din blogg och kollat facit! ;)

_________Hälsar någon på dig i stan eller vore det bara... weird?

Du borde uppfinna något hemligt handslag här på bloggen som vi kan använda när vi träffar dig i stan! Väv gärna in (valfria) fotrörelser också - SpiderDance.

2009-02-27 ♥ 19:38:04 » URL: http://tessimo.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback