En pressy från min killeMin kille kom hem med två böcker till mig härromdagen.

Jag började med att läsa Gomorra men var tvungen att lägga den åt sidan omedelbart eftersom författaren inledde boken med att beskriva stadens hamn som "stadens anus". Jeez liksom. Pretto.

Shantaram däremot blev jag helt fast i från första sidan! Den verkar svinbra.

Kommentera gärna!
Baso

Han kanske tyckte du behövde en naken kille i tofflor o pickadoll i bokhyllan ?

2009-02-27 ♥ 08:49:14 » URL: http://www.Baso.nu
Lady Thirty

shantaram har jag varit nyfiken på ett tag, kanske det är dags att införskaffa den nu när du tipsar om den...eller förresten jag väntar tills du har läst ut boken så vet jag helt säkert att den är bra :Dhejsvej!

2009-02-27 ♥ 09:59:33 » URL: http://ladythirty.blogspot.com
Klanledaren

Sjukt. Började titta på Gomorra, the movie, igår. stängde av. Megatråkig.

2009-02-27 ♥ 10:08:57 » URL: http://klanledaren.blogg.se/
Linnea

Jo den ar bra...laste den nar jag var i Indien...vilket liv han har haft...kanner sig lite alldaglig i jamforelse med honom.

2009-02-27 ♥ 11:12:52 » URL: http://reggieandfriends.blogspot.com
knivlisa

Åh vad alla tjatar om Shantaram. Min kompis Magda ska komma hit och läsa fyra sidor på onsdag. Hon säger att jag kommer att vara fast sen.Fast my ass säger jag. Fast vi får väl se.

2009-02-27 ♥ 11:55:57 » URL: http://knivlisa.blogg.se/
adde

Åh, lyckliga dig som har hela härliga Shantaram framför dig!!! Det är en fantastisk bok!

Jag blev lite deprimerad när den var slut, ungefär som man kan bli när en kattunge dör.

2009-02-27 ♥ 12:06:20
Fredrik Hallgren

Jaha då måste man läsa shantaramammammrt...bra namn på en bok.

2009-02-27 ♥ 14:11:37 » URL: http://fredrikhallgren.blogspot.com
Fröken Deilert

Började den i stadens framsak?? hehe

2009-02-27 ♥ 20:17:26 » URL: http://malindeilert.blogg.se/
adde

Eeh...det dumma är att om någon säger (i mitt fall då omkring 54 pers) att en bok e så jävla bra, så är det ju det där med förväntningar. Så det kanske är lika bra att jag redan nu avslöjar att det alltså INTE är han som har snott mattan! Så, nu e de sagt! Sorry om jag pajjade hela storyn för dig genom att återge hela sista kapitlet i en mening, men det måste göras. Så nu kan du skita i att fundera på den där mattan hela tiden och fokusera på det som är viktigt i boken; alltså att allting har hänt! I verkligheten, du vet, den där luckan mellan hemmet och jobbet där en massa andra finns.

Om man youtubear Gregory David Roberts så kan man se en lång föreläsning (typ) uppdelad på flera delar med honom, men det kan vara en dålig idé att göra innan man har läst boken eftersom det kanske (jag minns inte) förekommer ytterligare spoilers (nu vet jag ju att du är en tjej från en mindre by där det är vanligt att unga bilförare utrustar sina bilar med något dom kallar just spoilers, men det är alltså inte såna jag menar (http://www.spoilershop.se/) utan mer http://sv.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Spoilers) där, så skriv av mitt inlägg på ett papper och tejpa det på kylskåpsdörren så kan du kolla på youtube till jul när du har läst ut boken. För det är väldigt många sidor, och läser du lika långsamt som jag så kommer du knappast att vara klar innan dess. Fast när jag började läsa den satt jag på ett flyg till Långtbortsomfan så jag kunde sträckläsa direkt i 11 timmar så jag blev klar före jul precis.Men du ska vara glad att du har en kille som ger dig en sån bok. Det tyder på god smak. Eller på att han hela tiden hittar pengar å böcker å sånt överallt.

2009-02-28 ♥ 00:44:41
Tanja

Shantaram är SÅ bra! Han bara slåss och ger stryk åt alla, en RIKTIG karl, det är vad han är.

2009-02-28 ♥ 10:29:13
Carin H

Åh, Shantaram är hur bra som helst, jag plöjde en under en resa till min pappa. Kunde inte lägga ifrån mig den så jag låg vaken hela nätterna och läste. Pojkvännen min sträckläste den också, vilket egentligen är ett bättre betyg eftersom han inte är en sån bokmal som jag.

2009-02-28 ♥ 17:34:23 » URL: http://www.carinh.se
Thomas

Skönt att nån mer än jag stört mig på de lökiga metaforerna i Gomorra! Jag känner mig alltid så ensam när jag stör mig på saker eller tycker sånt som alla verkar gilla är dåligt.

2009-03-01 ♥ 00:01:44 » URL: http://tol.bloggspace.se

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback