Spiderchick

GrammisgalanGrammisgalan ikväll. När min kille blivit känd kommer jag också vara bjuden!

Åh så snygg jag kommer vara då! Sittandes inklämd mellan Håkan Hellström och Marit Bergman! Och Marit bjussar på vin och vi har skitkul och Måns Zelmerlöv vinkar visst hej ifrån baren (herregud jag dör!) och så kommer Timbuktu travande och ger mig en kram (vad kort han är i verkligheten!) och vi har så roligt och alla skrattar och plötsligt hör jag mig själv sjunga duett med Håkan och... ja.

Ungefär så. Tänker jag att det mycket väl kommer gå till.
Anonym

Det låter ju super, i värsta fall kan du köpa biljett på ticnet ;)

elinda

Man tackar :D Den är från blocket, sök på stringhylla!

Anonym

du har fel. helt fel..

man sjunger inte duett med håkan...

tänk på ryktet, unga dam !

Emma

Såklart. Nästa år är du där!

Marie

Haha så kommer det säkert att bli gumman

BaraJohan

Du har fel! Det är inte Måns som vinkar på dig från baren. Det är Bo Kasper ser du väl!!

erica

Eller så sörplar du skumpa i ett hörn, med Kerstin Dellert och Ebbot i Soundtrack of our lifes...inget att stå efter...du blir känd av dig själv, som bloggerska...eller som nytt stjärnskott på den svenska kvinnliga komikerhimlen!...

Huvudbrydd

Det va inte Måns som vinkade,det va ju jag duh !!^^

adde

Ja, å sen när han ska ut i världen och erövra den så sitter du rätt vad det är på ett releaseparty på Manhattan och småpratar med Brad Pitt eftersom en av bandets låtar kom med i hans senaste film och på efterfesten ringer Brad runt lite å innan klockan e 04.00 så har Madonna, Motorhead, U2, Mustach, Ricky Gervais, Christian Bale, Amanda Peet, Kevin Bacon, alla från Scrubs och Larry Davis poppat in där med sina polare och du e alldeles röd på armen efter alla nypmärken du har där och så sitter du å ångrar att du klämde in dig i dom där trånga trånga byxorna (eller rättare sagt att du inte skulle ha ätit upp semlan innan du tog på dig dom) eftersom det nu börjar bli tröttsamt att alla inte bara på amerikanskt manér frågar hur du mår utan dessutom på europeiskt manér ser ut att mena det så utan att kunna göra något direkt åt det åker byxorna av (lika bra å passa på när knappen ändå flög loss med en smäll och försvann så långt in i kaklet på dass att det skulle krävas en bilradioantenn för att pilla ut den) och du kan äntligen andas och eftersom du har dina coola gröna fullsizetrosor med gula krokodiler på startar du nån sorts masspsykos och innan du hunnit gå av dansgolvet springer alla omkring i underkläderna och det blir en fest att tala om i flera månader till och med för dom som inte var där.Glöm inte att skicka ett vykort.

Nippertippan

Ha det gött, spam spammeli spam!!! (fniss)

(men riv inte dig flickelille, jag ba skämt)

Kramiz:)

Malin

Du har en bloggaward att hämta hos mig! :D

Neijlice

Hahaha :D Isf vill jag se, då måste du ha en kamera på dig hela tiden!

Linn

men crap, trodde du pratade om kläder! Hahha, inte skor! Du ska vara glad att du har små fötter :)

Milla.

Hej :)

Nu välkomnar jag dig till en ny tävling i min blogg där du ska nominera din favorit blogg till VECKANS BLOGG. Den här gången får du inte nominera din egen blogg.

Kika in!

Kram

SOFFSTAR

åååh, somliga har tur..Jag fick ett brev idag som jag trodde skulle innehålla en heders inbjudan till grammis galan, men det visade sig vara en räkning på nåt ålderstest jag gjort förra veckan, 249 spänn, BAH! lurendrejeri är vad det är!

micke hemdal wehle

Med skillnaden att Du , då som superpoppis musikskribent tillsammans med Rocker är galans medelpunkt. Vill puffa på alla som gillar el kommer att gilla Ammotrack , fortsätter att rösta (de går ju att rösta flera gånger vetja)i Swedish Metal Awards o Bandit Rock Awards. Då blir vi alla sååå glada o hör sen!!!

vanessa

Var din killes band nominerat?p.s grammisgalan är pisstråkig.. på riktigt alltså :)Kram!

ina-bina

Ternheim är bäst när hon inte är full och ska hålla tacktal, hähä :P

Sus

Pinsam tillställning.

Lova att din kille inte är full i tv när han ska tacka dig!

Ida i Kina

Åhhh men det är ju skitbra Spider för jag kommer nämligen vara gift med Tingsek just då och vi kommer vara skit gullipluttiga fast på ett snyggt och coolt sätt och jag ska vara snyggare och smalare än någonsinn då kanske vi ses just där på grammisgalan och kan ta ett, vad vet jag, glas vi i baren medans alla ojjar sig över hur coola vi är du och jag.Så tänker jag.

Therese

Bara så du vet så kommer Håkan komma på vår inflyttningsfest. Det kommer bli så kul. Han och jag kommer bli bästisar och jag får vara barnvakt till hans barn och han kommer skirva en fin låt till mig på nästa skiva. Bara så du vet. Kanske måste se till att bjuda in honom bara så att allt det ovanstående kan hända...

spiderchick

adde: haha du är rolig =) Precis så där kommer det vara!!/Spider

Petra

Ja! Så tror jag också att det kommer att vara.. ;) Helt klart!!

Ida

haha skit bra ;) addes kommentar var ju rolig

Pia

Gå in på www.devilwears.blogg.se så får du veta hur det verkligen är!! ;o)Kan det vara nyttigt att äta bajs???????

Linda

Jag har redan fått en kram av Timbuktu en gång! YEAH!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress