Spiderchick

Grattis Petra!


Grattis till bästaste kusin Petra som fyllde år igår!

Tyvärr Petra så har jag inte köpt någon present till dig eftersom att du fyller år på världens sugigaste datum 15 januari (mitt i mellena jul och lön) (ush det borde verkligen vara förbjudet att födas under årets fattigaste månad).

Fast jag hade nog inte köpt någon present i vilket fall. Men ändå.

GRATTIS!!
erica

Kanske jag inte skulle betala till så många hjälporganisationer ute i världen utan hjälpa på närmare håll...typ "från var och en efter förmåga, åt var och en efter behov"...hör av dig, spindeln, så köper jag en present åt din kusin...om hon behöver...för tårtan ser ju hur god ut som helst.

j

Jag hade nöjt mig med den där tårtan..

Joanna

Tårtan räcker ja =) mums!

Malin Deilert

Cooplön för mig igår. :D

Och studiebidrag den sista. Får pengar 2 ggr i månaden. ;D

Mindy

Det var länge sedan man åt en prinsens tårta...inte så många månader kvar tills man fyller år..april..sak göra min egen..

Petra

Guuud vilken fin!:) Jag fick ju ett sms så det får väl räknas som present! Inte trodde jag att du kunde baka såna fina tårtor..synd bara att du inte kom hit med den:) Kram

micke hemdal wehle

Fatta , Blogga kan man men nu ere dax. Fan du e för klok att larva dej. Jag känner hur ungarna längtar efter di små under diskbänken.Kommer att sakna din blogg men blir den första att njuta av boken. ok stressar gör jag men tror(är säker) på att jag har rätt GE JÄRNET NU KLOKER Kram frän Gotland...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress