Spiderchick

Hur ska jag kunna skapa?


Min dator sjunger på sista versen. Den stänger av sig stup i kvarten!!

Ursäkta men hur ska jag kunna skapa om jag blir avbruten hela tiden? Här sitter jag och försöker knåpa ihop något stort, något riktigt speciellt som ska få er att tappa andan, och så får jag en stor svart skärm uppkörd i nyllet varannan minut.

Kära dator!

Antingen får du skärpa dig - eller så åker du in i väggen.

Det är bara att välja.
Beata, knypplare

min dator sjunger också på sista versen... dör han så dör jag

Malin

Köp mac nästa gång ;)

Anonym

Usch! Been there...det var det som var så bra med stationära datorer, man kunde hota med att rycka ut sladden och sen göra det^^ allt var bättre förr!;)

Malin Deilert

Du får typ trycka på spara eller nu vad det heter stup i kvarten. ;D

adde

Du har så många läsare att du kan säkert ordna en auktion på den och köpa en bättre beg för pengarna. Rista in "Spiderchick" på skärmen, plocka bort tangenterna "ctrl", "alt" och "delete" och spraya den med guldfärg. Sen är det bara att ställa den i ett akvarium och lägga ut här på bloggen.

Jag lovar att bjuda 100:- för att få igång budgivandet om ingen annan nappar.

Ballerina

Mmmm I know the feeling...min valde väggen...och nu kräver den bortskämda jävaln att bli lagad på butiken....mhm mhm nu passar det!

Jenny

Jag har en idé, du kan köpa en ny data! :)

Lady Delight

Let´s just hope he gets his sences together...

Neijlice

Fick ett val iaf! En annan skulle nog inte tvekat, förns det var försent :( Tur att jag har en stationär, då orkar jag oftast inte.

jessica

men oj. är den inte rätt ny?

Maria.

Jag känner igen mig i ditt problem... min dator strular alltid!svar: Ja, vem vill inte se New Moon!! :D Men jag tror att det dröjer ända till december innan vi får se någon fortsättning...:(

ingela

hej, hälsar på här efter tips från min syster Bibban, roligt att läsa, hälsa MIcke och vänta på hans frieri du det blir säkert väldans romantiskt!

moster ingela

H C Barregren

Äsch, det är ju bara en pc. Släng den i pappersåtervinningen!

Jessica

Jag har en lika dan ;)

Tanja

Jeps, samma problem. Trodde det var fläkten som var fylld med damm och att datorn därav överhettad som min FÖRRA laptop (FujitsuSiemens Amilo sucks, by the way), men en vis man informerade mig om att det förmodligen är batteriet som har någon löskontakt. Så, efter att ha tejpat fast batteriet hela vägen runt med svart dödskalletejp, så har det blivit bättre. Man ska dock inte sitta och hoppa med den i famnen alldeles för mycket, men den slocknar inte stup i kvarten iallafall.

sara moune

jag har de där problemet så fort ja sätter på ett avsnitt på cbs.com eller nåt, men min e bara ett år gammal

tanja: tack!! ska testa de där, man blir ju bara så lack, för den dör ju självfallet bara när man VERKLIGEN behöver den ;p

Xiao Wu

Kolla om den är överhettad som Tanja föreslog. I så fall är problemet lätt fixat med en speciell sprej som rensar fläkten från damm.

Rebecca

Så gjorde min förra också. Acer suger!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress