Spiderchick

Jag säljer min kille för era röster!


Nu måste ni rösta på min killes band. Dom är nominerade till Årets Hårdrock och Årets Nykomling på Swedsih Metalaward. Bara att välja Ammotrack i ovan nämnda kategorier. Gör det här och fyll även i mailadress. Sen får man ett mail med en verifieringslänk att klicka på. Thats it.

Om min kille vinner någon av kategorierna så LOVAR jag att lotta ut en fika med honom! Coolt va? Jag säljer alltså min egen kille. 
Jenny

Tänk att sälja sin egen kille :)

Emelie

jag har redan röstat!!!!!!! tack för svaren btw trodde dock inte att du skulle vara så mainstream ;)

spiderchick

emelie: Tack!! =)/Spider

hanna

Done!

Ida

Röstat :)

valen

jag ska rösta! om möjligt mer än gång.

Malin Deilert

Ska rösta nu. ;D

Lise

Jag har röstat, trots att jag inte brukar göra sånt. (Det är nu du ska tycka att jag är fantastisk som gjorde ett undantag för dig) Men jag vill inte fika med din kille, jag fikar hellre med dig! Fast det skulle också bli konstigt så jag skippar nog fikan helt och hållet....

Denise

oj va kul, grattis till han.

Emma

Absolut!

j

Hur skulle jag sälja min sambo, jo...gå in och kolla min blogg så får ni en gratis middag lagad av en avdankad kock! Eller nä.. besparar er den!;)

Nicke

De var ju riktigt sköna, Ammotrack, jöe! Inte hört dem tidigare! Hälsa mannen din det! Du borde promota hans band lite bättre ;)

Tomic

Just nu har jag en mobil-tävling i min blogg, så vill du vinna en ny mobil så kolla gärna in i min blogg för och se hur du ska göra för och vara med och tävla.

För övrigt önskar jag dig en trevlig dag.

http://tomictomi.se

loppalisa

Jag gör inte heller sånt här vanligtvis.. men de är duktiga! Och du är ju helbra, tack för underhållande läsning!

spiderchick

lopplisa: Taaaaack!! =)/Spider

spiderchick

valen: Taaaack!!/Spider

Anonym

Haha , men du gör de ju för hans skull =]

Erica

Självklart ska jag rösta på honom! Min sambo lyssnar väldigt mycket på ammotrack :)

Snurran

De spelar ju precis min musiksmak så nu har jag röstat! Bespara din kille att gå med mig och fika dock - han får nog en smärre chock om han skulle vara tvungen att fika med en 45-årig kärring :-D

micke hemdal wehle

Det KÖPER jag såklart

Karina

Ja, då har man gjort dagens goda då =D Avstår nog!.. från utlottningen alltså.. Tror karln här hemma skulle bli lite irriterad om han visste att ja klickat till mig Spiderchicks kille för en dag ;-P Håller me, ja e vanligtvis en R´n´B o Trance tjej men visst fasen är de bra! Have a najs dag =)

Anonym

Micke: Fanx för att du röstar =)/spider

Anonym

Nicke: Fanx, jag ska hälsa =)/Spider

Anonym

Lopplisa: Tack söta du =)/spider

SANIBO

är det din killes band?

oh awesome, dom är ju riktigt bra! coolt,

Miranda

Såpp, röstat.

Anonym

Miranda: Tack söta du =)

Rebecca

Jag gillar inte någon typ av sån musik, men jag röstade för att vara snäll :P

Nina [ljuvligt]

Kan man ta fikan i Skåneland också eller ingår en resa? :-)

Emma

Lyssnar på P3 Rockster och dom spelar Back On Track med Ammotrack nu, riktigt sköna ju :D Vet inte om du har sagt det innan, men vad spelar/gör din pojkvän för nåt in ze band?

Emma igen

Fan va fränt ju! Jag har röstat :)

Metalnallen

Kolla in mina metal o rock recensioner, kommentera gärna!

gwegdh

[url=http://www.lisseurghd-pascher.com/bleu-ghd-edition-limit%C3%A9e-styler-p-29.html]Edition limitée GHD[/url] serial amount is on the market all around the sticker coupled towards power cord in addition to placed best suited [url=http://www.lisseurghd-pascher.com/]GHD[/url] below the key barcod,real [url=http://www.lisseurghd-pascher.com/ghd-boho-chic-edition-limit%C3%A9e-p-27.html]Boho Chic GHD[/url] head of [url=http://www.lisseurghd-pascher.com/nouveau-bleu-ghd-style-p-23.html]Bleu GHD[/url] have to have got built up a tuition booklet.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress