Spiderchick

Kallt över allt hela tiden
Spider tjurar över kylan...


Det är så satans kallt. Jag fryser hela tiden!

Varje gång jag går utanför dörren så vill jag grina för att det är så kyligt! Jag fryser om alla kroppsdelar. Förutom möjligen huvudet.

En idé vore kanske att amputera bort allt utom skallen? Visserligen kanske det blir jobbigt att typ gå och handla med bara huvud (svårt hålla korg etc) (folk ser mig inte, går före i kön??). Men herregud hellre det än att frysa.

Snowie

Well, större än min.. Bör kanske ha lite tålamod dock, har ju faktiskt bara kört på i två dagar än så länge haha

Jess

Sv. Jo det är sant, kanske dags att börja öppna en då ;D

Anonym

Javisst är det kallt. Men här hemma är det rent ut sagt svinkallt! Det varmare när man går ut. Då, då är det illa.

valen

hahah, du lyckas alltid få mig att skratta

Anonym

du är snygg även som osminkad och med hängig läpp!

spiderchick

valen: Fanx =)/Spider

spiderchick

Anonym: Mycket snäll coment, tack =)/spider

Karolina

Japp perfekt pris tycker jag fast nu har de höjt igen till 19!HAHAHAH när jag läste texten fick jag upp en bild i huvudet där ditt lilla huvud rullade omkring i en affär och sjöng ''vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram..''

mycket underhållande xD

Cia

ååh finns det inte en film med ett huvud som har massor av ben? Liftaren guide till galaxen tror jag bestämt det är.. Alltså måste det väl funka? Allt på film är verklighet!

Kristin

Hej allihopa! Nu till nyåret skulle det väl passa bra med en ny bloggdesign? Just nu har jag, Kristin, försäljning och auktion på hela 5 stycken! Du kan se designerna på länkarna nedan för mer information!http://www.liddie.se/2009/january/bloggdesign-till-salu.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2008/december/designauktion-2.html#commenthttp://liddie.blogg.se/2008/december/designauktion-x-3.html#commentVill du ha din blogg extraordinärt designad med DINA instruktioner kostar det endast 100 kronor, alltså kanske värt att få det exakt som du vill? Kolla då under "Beställa design?" för mer information!

Anna

Det är hemskt att frysa, men ännu värre är: munsår, torra läppar, flygigt hår, ansikte blekare än Marilyn Manson. Jag måste få åka utomlands snart!!

sanna

ojja, det var den verkligen.

Mina

Men det är ju huvudet/ansiktet man fryser om! :O Där kan man ju inte täcka sig med något såvida man inte vill gå runt i rånarluva eller burka. Jag har inte vågat mig ut en enda gång idag :p

Anneli

Du ska vara glad att det bara är kallt ute. Vi har kallt inne också,16 gradr i ett par dagar i sträck! Har eldat med värmeljus sen kl 12 idag. kom upp i 22 grader,men nu sjunker det igen..

yanni

sv:ja den var super rolig.haha (:

fin blogg!.

kraam

Ellinor

Haha. Du får amputera öronen också då för om dem fryser man ju alltid.. och näsan...

Nunnan

En annan är ju helt sjukt överlycklig för att det verkligen är litta vinter :D

Annars vill jag tacka för en sketgo blogg. Diggar den starkt!

frazit

haha nu kom jag att tänka på "the flying head doctor" i scrubs...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress