Spiderchick

Mina nätter är så korta
Jag vet inte hur långa era nätter är men mina är typ en minut!

- Men snälla nån - REM-sömnen har ju inte ens startat ännu!, vill jag skrika till klockan när den ringer.

Väckarklockan måste vara den mest korkade uppfinningen någonsin! Tätt följt av all slags vapen.
susanne

Håller med! Sov 1 timme inatt! Känns verkligen jätteskoj att kliva upp nu & veta att det är ett halvt dygn kvar innan jag får sova igen... kul.

sofia

varför ser man inte vilken tid du skrivit inläggen? :|

Julia

Yup, ¨håller med. I mitt nästa liv ska jag fanimig bli en björn. Har alltid velat prova på att gå i ide och sova bort den kalla, jävliga vintern!

Malin Deilert

Gaah, jag klarar inte av ljudet av väckarklockor längre. På riktigt. Varje gång jag ens hör på TV så vill jag bara dunka huvudet i väggen och slita mitt hår. Haha.Så jag använder min mobil för tillfället.

nipe

För övrigt anser jag att väckarklockor borde förstöras, var det inte så han sa Cato?Väckarklockor är fruktansvärda. Alltid vid fel tidpunkt, alltid för tidigt, alltid med en sarkastisk ton.

Batgirl

Ja, fast jag är rätt bra på att trotsa väckarklockan ändå... Det är bara å ignorera den när man har den ställd på pluggtid och så har man bara sig själv å skylla sen när man inte hinner med!Ja, men det kan nog kanske stämma det där. Spiderchick & Batgirl.

en släkt där man tar ett ganska småotäckt djur till prefix. Undra om det finns fler.. Buglady? Snakewoman? Ratbitch? Silverfisken? (fast han är ju förstås inte tjej..) huu.. vilket creepy släkte ;-)

Pia

Nätterna är förtvivlat korta och när man vaknar så tar det en kvart att lista ut vad det är för dag egentligen och om den räknas som en helgdag eller ej.. ;o)

malin

Håller helt med att nätterna är alldeles för korta! Men det ska finnas nån slags klocka som mäter när man är som mest utvilad och befinner sig rätt i sömncykeln för att vakna. Den finns på coolstuff.se. Kanske värt att prova? Rätt dyr dock..

Therese

No prob, var bara ärlig kommentar :)& jupp, mina nätter är också ungefär sådär 5 min långa. Tycker jag är lite illa för jag tycker faktiskt om att sova.

Emma

Den som uppfann väckarklockan uppfann nog vapnet efteråt, i syfte att göra slut på väckarklockan. Sen blev allt fel.

marie

skulle tippa på att mina nätter är ungeför lika långa,eller korta :)

Karin

Jorå, min natt började väldigt segt då jag inte kunde sova men sen när jag väl somnat vaknade jag på en gång. Man är ju aldrig nöjd =)

Frida

Håller med. och av någon konstig anledning är nätterna kortare på vardagarna när man måste upp i tid än på helgerna när man får sova ut. :P

Rebecca

Haha, håller med dig :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress