Spiderchick

Nu kan vi i alla fall diska


Rörmokaren var här igår för att fixa stoppet i vår diskho. Tyvärr kunde han inte ordna hela problemet men försäkrade oss att "nu kunde vi i alla fall diska".

Okej? 

Försöker febrilt komma på fler saker man kan göra i en diskho. Ja, förutom att diska alltså. Bada sin lille lille fot? Schamponera de yttersta små hårtopparna? Tvåla in sin lille lille tå? Anordna ett minilitet poolparty för sin närmste (minste) vän?

Eller?
tess

hahaha!!

Anonym

Hahha, den lilla lilla familjen kanske vill åka vattenrutschkana genom avloppsrören?? ;D

Baso

Åh nej! Så du kan inte tvätta ?

Ellinor

Du har jag ju sagt att ni har en liten familj hemma så det passar väl utmärkt nu att ordna ett litet poolparty för de små liven. Fast det klart, om rörmokaren sa att ni bara kan diska så kanske du måste ringa honom och fråga först om det är ok med poolparty..

Ylva

Du hade ju en hel liten familj där förut! Tvätta håret, borsta tänderna, skölja mat (som jag är dålig på), tvätta händerna, finns massor man kan göra.

Renhuvud

Hahaha. Fan vad bra du skriver!

knaprig kaka

Det går fint att bada en yttepytteliten, nyfödd, sladdrig bebis i diskhon. Det är enda stället där man har en aning kontroll över den halkiga, blöta bebisen. En badbalja är livsfarlig i sammanhanget.Ni verkar inte ha någon nyfödd bebis, men kanske en liten smutsig, arg katt?

frida

Haha normalt. Skulle han inte komma tillbaka och fixa resten då?

Victoronia

Använda som bidé! Eller toalett! Ja, om toan får för sig att ge upp :)

nipe

I vår diskho har vi ibland små biologiska experiment. Du vet, inte tappa ur diskvattnet och sen åka på semester (nästan roligare att göra i kaffebryggaren faktiskt), se vilken färg det blir på fil blandat med musli efter ett tag. Möjligheterna är oändliga.

micke hemdal wehle

Höjdare IGEN! Erkänn att du fnittrade förnöjt när du skrev. Stor Kram e du värd, har inte hämtat mej än.

sara moune

hahahaha nu har ja läst igenom en massa av dina inlägg o du e fan komiker!! jävla rolig tjejj du e! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress