Spiderchick

Till min bank

Brev från banken...

Till min bank:

Hej,

Tack för brevet ni skickade. Hoppas verkligen inte att det står något viktigt! Jag måste nämligen informera er om att jag tyvärr inte läser brev som är mer än en halv sida långa. I fortsättningen hoppas jag att ni kan fatta er kort.

Tack på förhand
Spider
Annika Nasiell

Så ska dom tas! PÅ dom bara!

mammabecka

Hahhahaha!!! Kan du hälsa ifrån mig?

Pearl

sv: jo, det är segt. mest av allt vill jag jobba som journalist men det finns ju inga jobb. man måste ha kontakterna, och även om man har dom... så finns det inga jobb. träligt eller hur man säger :<

lina

Haha. Jag älskar dina kommentarer..

Malin Deilert

Det var väldigt stor och läsvänlig text med.

Therese

Ja shit, jag hatar sådana där brev från diverse "viktiga" avsändare.

Som det underbara pensionskuvertet man får, om de ni vill att man ska läsa så kan de väl undvika att skriva 15 sidor med massa tråkig minimal text?

Tycker minsann de kan skicka sjungande meddelanden! Eller en sån där clown med ballonger och blommor och knackar på ens dörr och ger en en kram och sen säger kort vad det vill.

Det tycker jag allt vore mycket bättre, förutom att jag inte gillar clowner så till mig får de skicka någon annan figur.

Micke

Undrar om det finns någon som egentligen orkar plöja igenom ett sådant brev?

Men det kan finns en fördel med dessa brev.

Du ligger i sängen o försöker sova. John Blund lyser med sin frånvaro, då tar du fram papperna från banken o vips sover du. Bra sömnpiller

Må väl

Karolina

Finns det någon som läser vart ända ord på dem där?

Det måste ju vara en massa dravel och sjuk långtråkigt.

Herr E

Ha ha ha... skön respons!

Banken

Hej Spindeln

Vårt brev handlade om att vi ville tacka dig som trogen kund med en resa till Thailand, där du skulle fått bo på en egen ö, med all inclusive och bara tippoängare som jobbade...fri massage och fritidsaktiviteter. Men, nu när vi inte hörde något från dig, gick resan till en annan...som orkade läsa våra brev...erica nånting hette hon...hon blev skitglad! Hejdå från oss på banken ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress