Fanx underbara readers

Tack för alla kommentarer i nedan inlägg. Det verkar som att vi är många som tycker att vikthetsen är tråkig. Själv skulle jag aldrig kommentera eller fråga om en gravid kvinnas vikt (eller någon kvinnas överhuvutaget). Men alla är vi olika och alla kan inte ha båda brösten i bh:n... om man säger så...

Tack också alla som skriver att jag är fiiiiin med min kula. Inlägget var absolut inte menat som ett komplimangfiskeri, men för all del BERÄTTA GÄRNA MER OM MIG SJÄLV!!

Obs! Varning!! Spider drabbad av extrem hybris.

Kommentera gärna!
Ida

En kompis som fått barn tyckte att det var jobbigt med kommentarerna "vad liten du är" och "äter du inte tillräckligt" när hon var gravid. Alltså det motsatta. Hon gick ändå upp 14 kg och fick en välskapt rejäl liten tös. Men kommentarerna om att hon eventuellt skulle vara för liten gjorde ju henne orolig för att hon kanske inte gått upp tillräckligt. Folk borde helt enkelt lägga ner sina kommentarer! Det känns som om att det helt plötsligt är OK att kommentera ens vikt bara för att man har en bulle i ugnen.

2009-07-21 ♥ 19:50:04 » URL: http://rocknlola.blogspot.com/
angelica

Alla har inte alla pärlor på pärlplattan..

Erika

Du är ju för go! :)

2009-07-21 ♥ 21:19:51 » URL: http://ikaaan.blogg.se/
Lina

Tycker inte det spelar någon roll ifall man är gravid eller inte. Man borde inte hålla på att kommentera andras vikt och liknanade. Man borde sköta sitt eget och låte folk se ut hur dom vill. :)

2009-07-23 ♥ 02:21:08 » URL: http://zooda.blogg.se/
Emma

Du är JÄTTEFIN.

Jag är oxå på tjocken och en bekant utbrast att hon tyckte jag hade fått skitmycket finnar. De är precis vad man vill höra i en kamp för att hålla självförtroendet på plats med alla extrakilon och humörssvängningar. Det är ett under att man lyckas hålla klorna borta!

2009-07-23 ♥ 14:22:02

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback