Svar på comment


Postat av: Malin

Svar: Jag kommer förmodligen att sköta hela förlossningen själv, ja.

Föresten tycker jag att ni ska gå in och läsa Malins blogg där man får följa Malins dagliga kamp mot en kronisk muskelsjukdom.

Trots att denna sjukdom förmodligen är piss och skit så har Malin humorn i behåll!

Jag beundrar människor som drabbas av livets orättvisor, men som ändå kan se det ljusa i saker och ting. Min mamma till exempel har drabbats av massa jobbigheter de senaste åren, men hon ser framåt ändå. Hon sitter inte hemma och är bitter, utan tar tag i sitt liv och gör det bästa av en jävlig situation.

Mamma och sådana som Malin är mina självklara förebilder!

Kommentera gärna!
Myaraq

Jag kan tycka samma sak, men jag tycker inte det är nödvändigt att hälla ur mig allt som har hänt i mitt liv.

Det har ju varit skit.Jag är en rolig prick ändå.

Är jag din idol nu? ;)

2009-07-21 ♥ 10:01:26 » URL: http://myaraq.blogg.se/
Myaraq

MEN OOOOOOH M Y G O D !Du är ju min. Gånger tvåtusen typ.Och så skrev du sådär, i min blogg, att jag är din idol!Alltså. Jag svimmar lite nu.

Och sen när jag vaknar ska jag fira i 500 år.

2009-07-21 ♥ 10:34:36 » URL: http://myaraq.blogg.se/
Baso

Malin är bäst <3

2009-07-21 ♥ 10:50:50 » URL: http://www.baso.nu
Isa

Bra där spider.. tummen upp!Jag vet hur det är. När jag var 19 och fortf. bodde hemma fick min mamma en cancertumör i ryggraden, idag sitter hon i rullstol och har just genomgått sin andra operation. Min mamma som alltid skött sig väl, ätit bra, rört på sig, ÄLSKAT livet och att göra saker, nu är hon bunden till en rullstol vilket har fått upp ögonen för oss alla, kan skriva en hel roman om detta men, vilket fall,

livet är orättvist och man får ta dagarna som de kommer!

2009-07-21 ♥ 11:21:56
Rebecca Utan Räkor

klickar på länken

2009-07-21 ♥ 11:24:53 » URL: http://alltutom.blogg.se/
Anonym

Isa: Livet är så orättvist ibland att det svider i hjärtat ...En sak som han Pigge Eklund sa (tror han heter så, du vet han som förlorade sin fru och sina barn i Tsunamin) "idag hände det mig, imorrn händer det ngn annan". Och så är det ju. Alla har sina svårigeheter i livet, vissa värre än andra. Men inget, absolut inget, blir bättre av att man blir bitter och gräver ner sig. Eller hur?Kram på dig / Spider2009-07-21 ♥ 11:40:06
Ge Mig Livet Tillbaka.se

Nämen, dra på trissor! Det här kan jag leva på tills de sju dvärgarna blir åtta!Tusen tack för dessa fina ord! Din blogg har faktiskt blivit lite av min "skratta å må bra blogg" nu när jag mår så här dåligt. Jag kan komma in här och fnissa lite åt att du på ett helt förtjusande sätt är så där härligt bitter men ändå inte? :)Tack för att du är du och att du gör Blogglandia lite roligare att vistas i!

2009-07-21 ♥ 15:18:08 » URL: http://gemiglivettillbaka.se
★Cat Powers

Hejsan!

Åh hon är underbar den tjejen, jag läser hennes blogg varje dag. + Hon skriver verkligen bra! Jättekul att du tipsade om hennes blogg :)Kram!

2009-07-21 ♥ 20:59:25 » URL: http://catpowers.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback