Vägrar bli rädd
Postat av: Rocknlola.

Svar: Ofta!


Jag vägrar bli någon som är rädd för att köra bil.

Tänk sedan när vi har barn, då känns det jätteviktigt att jag känner mig trygg bakom ratten. Hur ska det annars går när min kille inte är hemma?

Nej tyvärr lilla barn, det blir ingen fotbollsträning den här veckan. Heller. Mamma vågar inte skjutsa dit dig. Jag vet att du måste träna på sån där bizikleta, men mamma blir så stressad av att möta andra bilar på vägen!

Eller

Nej tyvärr lilla barn, det blir inget sjukhus idag, jag vet att du har halsfluss och öroninflammation men en tripp till sjukhuset kräver flera filbyten med bilen och förstår du hur läskigt det är att byta fil??

Nej vet ni vad. Det där funkar inte.


Kommentera gärna!
Egoinas mamma

HAHAHA! Det har ju varit jätteroligt att få veta HUR ett sånt barn hade blivit? Jag var jätterädd getingar innan Egoina föddes, bestämde mig för att inte visa det, ville inte att hon skulle "smittas". Resultatet? Min fobi är borta, Egoina är skiträdd!!

2009-07-25 ♥ 10:35:20 » URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Pia

Hahahaha, trodde någon att du inte körde bil? Den tanken har aldrig fallit mig in..För för oss är det så att åker vi bägge två, då kör maken. Det bara blir så och faktiskt inte mig emot.. sååå kul är det inte att köra att jag måste slåss om det!! ;o)

Enda gångerna som jag kör då han är med är när han druckit av vissa starkvaror!! ;o)

Skönaste resan var faktiskt när jag och tjejerna åkte hem från Norrbotten, en 50 mils roadtrip med stopp lite här o var!!

2009-07-25 ♥ 11:04:51 » URL: http://anjocapi.blogg.se/
Ida

Det är sjukt kul att köra bil. En sådan frihetskänsla. Rätt gött att sitta bredvid och kontrollera radion ibland också..

2009-07-25 ♥ 11:44:42 » URL: http://rocknlola.blogspot.com/
Sandiza Hotpants

Hahah!

Åh fy, jag hoppas jag blir rik när jag själv eventuellt blir moder, så jag kan beställa taxi hit och dit, för jag kommer ALDRIG våga mig på detdär med bilköreri ;/

2009-07-25 ♥ 12:44:56 » URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Äh, väx upp!

Jag tycker inte att det är en sån tokig idé att våga vägra att köra. Om det nu är så viktigt att fara till sjukhuset kan väl ungen ta sig dit på egen hand. Inte kan väl mamman förväntas göra allt?

2009-07-25 ♥ 12:55:40 » URL: http://ahvaxupp.blogspot.com
Julia

hahaha!

2009-07-25 ♥ 20:54:22 » URL: http://glitterinheaven.blogg.se/
Tessan

Det där var som skrivet till mig! Jag har körkort, men har på senare år utvecklat någon slags "mental spärr" att jag helt skippat den biten. Jag överlåter körningen till min sambo, eller går/cyklar dit jag ska...Har ständiga övervägningar med mig själv om att börja köra mer innan vi så småningom får barn, just för att undvika situationer som ovan hehe

2009-07-25 ♥ 20:59:36 » URL: http://joinmylife.blogg.se/
Linn-Marie

Jag hatar att köra bil. Jag har vart med i två olyckor..inte orsakade utav mig utan andra bilar och då en annan kört men jag undviker att köra så länge jag bara kan!

2009-07-29 ♥ 09:42:13 » URL: http://blogg.gamman.se/Cherrie/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback