Mot stranden igen

Idag fick jag lov att sluta jobbet tidigare.

Nu ska vi åka till beachen.

Alla säger att det ska bli åska idag, men det tror jag inte på föränn jag ser det (eller får hundramiljarder volt i mig liggandes i vattnet).


Kommentera gärna!
Thess

Gud så skönt. Jag skippar beachen idag, var nere på stan och shoppade istället och ska laga lite käk nu tills sambon kommer hem.Låter som ett roligt jobb :) Själv är jag (den 2 juli) 29 och för tillfället arbetslös. Har alltid haft jobb och lyckats få jobb men nu har det kört ihop sig, man är ju inte ensam om att söka. Så just nu arbetar jag som uska om nätterna vid behov på ett demensboende och ett sjukhem och hoppas man får ett jobb snart igen :)Hoppas ni har det trevligt och att det inte blir nåt åskväder. Kram kram

2009-06-30 ♥ 14:36:53 » URL: http://mistythess.blogg.se/
Weirdo

Nämen...du måste ju prata allvar med dina chefer och säga åt dem att de inte kan låta dig sluta tidigare på det där viset.Du är ju en ansvarsfull mamma som inte kan lämna jobbet tidigare...bäbin kan ju påverkas och få fula ovanor!

2009-06-30 ♥ 15:31:57 » URL: http://heltkul.blogspot.com/
Julia - BLOGGTRÄFF 4:e Juli!

hej! Jag ska ha en bloggfika i göteborg nu på lördag, tänkte om du ville hänga på! hade vart kul

2009-06-30 ♥ 15:55:51 » URL: http://jsomijulia.se
Kia

Åskan är här i Småland och mullrar, så helt osannolikt är det inte.

2009-06-30 ♥ 16:24:08 » URL: http://kiaomlivet.blogg.se/
Jenni

Inte för att jag önskar regn egentligen, men idag har det varit regn-är-på-väg-väder och nu behövs det verkligen regn! Hoppas ni hade en bra dag!

2009-06-30 ♥ 20:47:56 » URL: http://jeinyn.blogg.se/
Tussi

när jag sommarjobbade för 2 år sen fick jag gå tidigare varje dag. 1, vi fick ledigt när det regnade. 2, vi behövde inte göra någonting mer än att prata med turister om deras semester. 3, vi badade hela dagarna.Det var typ ett drömjobb. lite som ditt fast bättre kan ja tänka mig.tittade btw igenom lite bilder på min dator idag och hittade en bild på din pojkvän och mig. blev jätte lycklig. haha. ammotrack äger. du äger.

GRYMMA ÄR NI! kommer bli världens bästa unge av er två.

2009-06-30 ♥ 21:12:56 » URL: http://jajks.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback