Spiderchick

Listerine smakar som rävgift


Min tandläkare tycker att jag ska gurgla Listerine varje morgon.

Men snälla nån har tandläkaren själv kanske provat att hälla detta djävulens preparat i munnen? Nej just det. För det känns ju som att hela käften ska brinna upp bara man luktar på lite Listerine! Rävgift är vad det är.

Varför läspar du så Spider? Va? Vad säger du? Har du inga tänder kvar i munnen? Varför inte det? Har du använt Listerine nu igen?? Nämen det var väl onödigt!

Ja det var ju väldigt onödigt.
Fröken Deilert

Har du smakat rävgift?? ;D

Therese

Konstigt att en tandläkare rekommenderade det.. De brukar ju annars rekommendera vanligt flour.. Kollade du verkligen att han/hon var tandläkare? Såg du någon legitimation eller betyg på väggen?

Erika

Du kanske tar för mycket ;P

rikkard

min kompis är tandläkare. han säger att det inte är bevisat att listerine hjälper mot nåt annat än dålig andedräkt. jag tror minsann att din tandläkare gav dig nån slags pik.

themilky

Det var fan det första tandläkare jag hört som rekommenderat skiten. Alla jag hört bannlyser det eftersom det fräter ner emaljen (no shit?)

moonzanna

Hej !

jag vill bara tipsa om att du kan nu vinna ett HELT VALFRITT plagg ifrån Paprikastore.se på min blogg.På sajten finns det märken som Fornarina,Ed Hardy,Koola Anna och DePalma, både tjej och killkläder att välja på.Så titta gärna in och tävla du oxå !Vänliga hälsningar

MZ

http://moonzanna.blogg.se

Chrissan

Listerin är ju rena t-spriten. har också bloggat om den. http://chrissanssvammel.blogspot.com/2009/02/starka-grejer.htmlNu kör vi bara med FLUX från apoteket. Mild och fin.:D

Nifooto

Sedär ja, min läkare sa att jag INTE skulle använda mig av den dära dynamitdrycken!

Maria - Fashion, Fame and Everything in Between

Ush, strunta i hemska Listerine och gå över till Flux som är mkt mer skonsamt mot tänderna och tandköttet =)

Carin H

Satt faktiskt och funderade på om jag skulle ta och prova Listerine. Skiter nog i det =)

cicci

sånt där är ingenting man utsätter sig för frivilligt. nää jag har tandborste och tandkräm, det får räcka. jag är alldeles för lat för att orka använda tandtråd 3 gånger om dagen också nämligen. Händer väl när jag varit på bio och något lite envist skal från popcornen har fastnat mellan tänderna. Men det är typ enda gångerna, om ens då. finns ju vanliga hederliga tandpetare också. oj, va långt det blev, men jag kunde inte hålla fingrarna i styr. :P

Petra

Å jag som gillar den känslan.. Lite brännande känsla har väl ingen dött av??

Det bästa är om man råkar ha en blåsa i munnen också..

knivlisa

Det var bara du som fattades när jag egoina och tyskungen träffades. Det kändes verkligen att du borde vart där.

ina-bina

Min tandläkare säger att Listerine är BLUFF! Att det bara är smaksatt vatten och färgämnen. Mintlukten tar över andedräkten en stund, men inte mer än så ;)

Cill

Indeed :O Man blir ju bara ledsen av att använda det där när det gör ont.

j

inga tänder... men jävligt ren;)

Cristian

Man kan ju fråga sig "Sen när blev stjärtsalva på läpparna fint?"

Elly

visste du att man får utslag på alkoholmätare om man har gurglat med listerine innan?

Emely

Haha jag kan inte annat än att hålla med dej! Känns som att man brännt bort hela käften när man använt den! Och så kan man inte känna någon smak på flera timmar!

Ninty

tack, redan en massa folk som har ringt, ska bli gött att bli av med skiten :) haha!Har också hört att det är rena skiten, undra vad din tandläkare håller på med..

Micke

Jag använde det där med tills jag blev varnad av en polare. Det fräter tydligen på emaljen och dödar även bra bakterier..

Nina [ljuvligt]

Det där är ju bästa hångeltrixet ever! Maken gurglar och jag bara slickar av det överblivna på hans läppar - blir mer lagom så för min del hahaha. Uppskattat från båda håll ;-)

johanna - everyday is a fashionshow

Men gud, vad har du för tandläkare! Listerin ÄR rena giftet. Det fräter sönder din mun. Använd flux. Mycket snällare mot munnen, dock smakar det hårspray.

LL

jag rekommenderar dig att inte gurgla listerin. känner en som frätte upp hela munnen pga det. Inte för att skrämma dig eller så..

Lady Humpalot - fun & fearless

hm skummt, min tandläkare sa att ja absolut inte skulle använda listerine för det tar bort alla bakterier (även de goda).. hon rekomenderade vanligt flour :-)

Micke

Jag tycker att hela tunga försvinner.

Liksom tappat den he he.

Må väl.

Sandra

Det roliga är hur i hela fagerlunds namn tandläkaren kunde rekommendera Listerine. Det innehåller för lite flour för att stödjas av tandläkarförbundet och i regel hatar alla tandläkare och tandhygenister den där flytande jävulska uppfinningen, de anser att den inte är lämplig, den dödar ju både goda och dåliga bakterier.. Hur jag vet detta? Min syster är tandhygenist och har snackat om detta med sina kollegor på jobbet och konferanser/mässor och alla var eniga. Vanlig floursköljning som köps på apoteket är den bästa. Den skyddar iaf tänderna, istället för att förstöra...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress