carolina provade glasögon idag


Carolina med låtsasglasögon.
Dessa brillor har inget med inlägget att göra!Vilken tur att jag var med Carolina som smakråd idag när hon provade ut glasögon! En synskadad Carolina hade nog inte lyckats så bra själv. Nu valde vi tillsammans ut två olika bågar som Carro lånade med hem för vidare provning.

Båge 1 - smartbågen
Den här bågen var svart. Den utsrålade frasen - Hej jag är smart och lite kulturnördig. Jag gillar att skriva dikter som ingen förstår.

Båge 2 - mänskliga bågen
Den här bågen gick i silver. Den utsrålade frasen - Hej jag har glasögon, so what? Jag är lika mycket värd för det!

Tyvärr tyvärr tyvärr hade jag inte min kamera med mig, något jag ångrar bittert. Men jag lovar att fixa fram bild snart. Så får ni se själva.

Kommentera gärna!
Häxan Surtant

Utan att ha sett bilderna så måste jag ju säga att de senare verkar ställa sig i försvarsställning.Underförstått är att det är mindre bra.

2009-03-23 ♥ 20:29:11
Diana

Ska bli spännande att se vad hon väljer eller vad du väljer åt henne rättare sagt haha!

Kram

2009-03-23 ♥ 20:39:54 » URL: http://dianahagel.wordpress.com
Jennie

det är svårt att välja bågar :P

2009-03-23 ♥ 21:02:05 » URL: http://unreal.blogg.se/
Jos

Låter bra! :)

2009-03-23 ♥ 21:16:31 » URL: http://juiceee.blogg.se/
Anna

Kör på båda tycker jag. Då passar hon in vart hon än ska. Ska hon på kulturkalaset. Eller typ träffa kungen kan hon ta smartbågarna. Skulle hon mot förmodan hänga med mig är det nog lika bra att ta de andra, så hon inte känner sig utanför.

2009-03-24 ♥ 00:07:45 » URL: http://kvinnan.blogspot.com
Weirdo

Det måste vara ett svårt val...Jag har glasögon so what? Jag är lika mycket värd för det, slår ju aldrig fel...medan Jag gillar skriva dikter som ingen förstår är ju lite tufft!

Hanna

Oh, jag är inte avundsjuk på henne som ska välja nya bågar.Och när man väl har valt och lämnar tillbaka dem, så glömmer man bort hur de ser ut och när glasögonen är klara och man hämtar dem tänker man;Vart fan hittade jag de här??? Hur tänkte jag??Lycka till till er bägge två!

2009-03-24 ♥ 06:39:45 » URL: http://lushoholic.blogg.se/
Lady Dahmer - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

hahaha - har suttit och läst i din blogg en timma nu. Du är ju kul! Och det är en komplimang för jag tycker typ att alla är tråkiga. Ja förutom jag själv då. Fast å andra sidan så är jag rätt självupptagen.men kul var du! är.*favoritar

2009-03-24 ♥ 07:18:54 » URL: http://ladydahmer.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback