Spiderchick

En shopaholics bekänelse


Ikväll ska jag och Carro se En Shopaholics Bekänelse.

Någon beskrev filmen som en "banal och ytlig tjejfilm". Perfekt med andra ord.

Faktum är att jag inte fattar varför jag inte fick spela huvdrollen?
Erika

Åh! Lyllos dig!

Jennie

Den är tyvärr riktigt dålig. Ja, enligt mig alltså. Jag är glad att jag hade gratisbiljetter till den! Böckerna däremot är väldigt roliga och underhållande :D

cicci

fattar inte folk som använder ordet "tjejfilm" som något negativt. det är ju dom bästa filerna som finns. fattar förresten inte heller på dom som använder ordet "tjejig" som något negativt. va e de för fel att vara tjejig ? fast det hör ju inte till här, men men.

hoppas filmen är bra iaf ! jag ska se den imorgon, med min pojkvän. och tro nu inte att det är min idé, utan det var faktiskt han som föreslog att vi skulle se den för att. citat; "den verkar rolig". Och min pojkvän är en kille som gillar action och bilar. så, så tjejig kan den inte vara. ;)

j

Den boken var iaf bra!

Anonym

den ska jag ju också se ikväll! fett!

Jos

Meddela mig när du har gjort en cover på denhär filmen. Jag ser det framför mig. "En shopaholics bekännelse" starring Spiderchick.

NiNa

oo den vill jag se=)

Lina

Inget fel med tjejfilmer, men den här är faktiskt rakt igenom dålig. Så jävla... korkad och förlöjligande helt enkelt. Hu!Var full när du ser den eller nåt, då kanske det blir bättre.

annie

Hej! Jag har kommit på att jag tror jag läste din förra blogg! Känner igen ditt sätt att skriva och så har jag för mig att du/den personen hade en kompis som hette Carro.Älskar din blogg iallafall! Kram!

Pia

Boken var då skitrolig i allafall..

Det diskuteras ju om filmen är för överdriven, blonda våp som bara shoppar.. men jag tror tyvärr att det är vanligare än man tror med äkta shoppaholics.. tyvärr..

Jeez, va seriös jag blev plötsligt.. snart är man liksom Kristina Lugn! :o)

Fröken Deilert

Sök till uppföljaren..

Ballerina

Jag såg också den ikväll! Jag tyckte den va töntig, dock skrattade jag på alla töntiga ställen OCH jag gröt i slutet. Jag är en tönt. va tyckte du?

Lovisa

den verkar bra tycker jag :)

Fredrik Hallgren

För att du inte kan stava till bekännelse?

Hehehe

Weirdo

Jag har hört att det enda felet med filmen var att de inte lät dig spela huvudrollen! Annars var det en oerhört bra film!

Baso

du har inget kreditkort i frysen!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress