Spiderchick

Jag förstår vad Kenza menar (obs varning för seriöst inlägg)


Läser inlägget om privatliv hos Kenza och förstår precis vad hon menar.

Det var exakt därför jag la ner min första blogg. Ja absolut inte för att jag blev en offentlig person på något sätt, utan för att det alltid är några dumma jävlar som ska förstöra det roliga med att blogga! Det finns alltid några som ska missbruka det man delar med sig av och förstöra för den som bloggar och för alla vettiga personer som läser bloggen.

Jag har inte drivit Spiderchick i särskilt många månader men har redan tänkt tanken att jag ska lägga ner allt. Jag ångrar till exempel bittert att jag gått ut med mitt riktiga namn och att jag även har nämnt min pojkväns namn och hans band (dumma dumma mig). Jag trodde i min enfald att det skulle vara okej, för ni verkar så himla goa allihop, men vips så var det någon som utnyttjade min öppenhet och skrev massa obehagliga kommentarer ungefär som att personen kände mig. Well... jag vet ju att 99% av er som läser är supersköna och vettiga människor med distans till internett, men (likt tiden i mellanstadiet) så finns det alltid någon som ska förstöra för alla andra.

I vilket fall så tänker jag inte låta några no-lifers (ja jag kom på det uttrycket nu) vinna den här gången. Jag tänker inte sluta blogga för att det finns folk som inte vet hur man ska bete sig. Där emot har jag ännu en gång lärt mig att inte vara för öppen, för ger man lillfingret så är det alltid någon som tar hela jäkla armen.

Nåja - om ni orkat läsa ända hit - så vill jag slutligen tacka alla er (och här förvandlades visst inlägget till Oscarsgalan) som skriver så snällt till mig! Jag storknar varje gång jag läser era goa rader! Ni är bäst!

Ni: Nej du är bäst.
Jag: Nej ni är bäst!
Ni: Nej du är bäst.
Jag: Nej ni är bäst!
Ni: Nej du är bäst.
Jag: Okej jag är bäst.
Emma says style, love & rock and roll.

Ja, du är bäst!!Jag tror du gör rätt i att fortsätta blogga, hålla huvudet högt. Dyngrövar finns överallt!

emma

självklart är du bäst ;D sluta aldrig blogga, det är så roligt att läsa dina inlägg! ett gott skratt förlänger ju livet och jag kommer nog leva i tusen år till nu ;)

pasta

Shit vilket långt och seriöst inlägg, jag orkade knappt läsa. Måste nog vila mig en stund och dricka lite vatten. Phuuu.

Nej men du har rätt, rätt och slätt.

Dumma människor som borde bli nypta i örat finns det alltid. Vi får helt enkelt hoppas att ingen är så galen att den börjar stalka(mmm fint svengelskt verbifierat ord) dig.Puss hej lingonfej.

Vickie

Nämen vilka spån! Trött blir man. Dags att ta sig en funderare kanske på vad man håller på med eller snarare vad man skriver. Klurigt det där.Hursom. Tack för en bra blogg iallafall:)/FabVic

Lina

Klart att du ska forsätta blogga, till vems blogg ska jag annars skratta åt? Låt idioterna vara idioter, det finns som sagt människor till allt.

Så sant, du ÄR bäst!

sophie

Snubblade in på din blogg förra veckan och nu har jag dig som bokmärke. Du är grym! fortsätt så :)

Hilda

För vissa finns det inget roligare än att vara sjukt elakt och samtidigt gömma sig bakom en datorskärm. Det är ju lite synd om dom, för dom måste ju vara jättejättesjuka alt jättejättetomma i huvet. Att dom ens kan trampa igång en dator ör ju ett under.Men det kan ju vara just sånna elaka människor som återföds till gäss på en levandeplockadedun-farm.

Och vad mer kan man säga?

Som man bäddar får man ligga.

Jag kommer inte tycka synd om alla nätmobbare som återföds till gåsar.

oliver

Ja du får absolut inte sluta blogga. Det här är nog den goaste bloggen som jag läser.

keep up the spirit!

my

japp du är bäst

sofia

Fy vad drygt det är med sådana där elakingar! Hoppas iaf på att du fortsätter blogga! :D

H

Du ÄR bäst! :D

Pearl

Du är bäst Spidey!

Sabina

Du har rätt i att det alltid finns idioter som ska förstöra för alla andra. Synd att de inte kan lägga av och sköta sitt eget istället. Bra inlägg!

BANANAS!

Jag tycker att alla som vågar vara någolunda öppna på sina bloggar är modiga. Även om man inte säger allt, men litegrann. På så vis är jag en fegis och försöker vara så random som möjligtMen privatliv är en viktig grej. Alla kan inte få veta allt jämt.

Ting

Du är bäst!

Ellinor

Nej skit i de dumma och fortsätt skriv för oss som är snälla! :-)

Ida

sluta inte blogga! detta är den andra sidan jag går in på efter facebook varje dag!

Sus

Jag försökte vara anonym, men det går väl så där då man lägger ut bilder på sig själv och skriver ortsnamnet...Men jag behåller mina barn anonyma och Hjärtat. I alla fall lite grann..Men rocka på Spider!

We lööööv you!

Anna

Du är så fantastisk! Får mig att känna hur jag är hemma i Götet även om jag är alltför långt borta.

Miss P

jamen precis, du kan ju fortfarande blocka ip-nummer och förbjuda vissa ord och sånt

Pia

Jag förstår dig.. det märkliga är alltid att de som skriver skit är anonyma.. fega jävlar alltså som inte vågar stå där med sitt namn..Skämmes ta me f-n!Jag hoppas att du orkar fortsätta för du är som ett ljus i mörkret, vännen!! Kram!

Antonia

jag håller med om allt som alla andra har kommenterat :) det skulle bli så tråkigt om du slutade blogga!

Anonym

Du är bäst..det vet väl jag. kram på dig längtar till er i Götet..och du! krama han därhemma åxå

ina-bina

DU är bäst!!! :D

Anna

om du slutar blogga tänker jag sluta äta choklad. Och jag lovar dig, INGEN vill möta mig utan choklad i blodet.

Lovisa

bra inlägg! :)

Baso

Slutar du , ska alla sluta !

Anna

Himla knäppmänniskor det finns egentligen. Bra att du kan vara seriös också tycker jag.

Katinka

Vad tråkigt att det blir så! Men låt definitivt inte några idioter förstöra för dig. Du har en underbart rolig blogg vi alla vill fortsätta njuta av so keep on!!!

Linn

Världen är full av idioter, både i verkliga världen och på internet. Hemligheten är att lära sej att ignorera dom. Då tröttnar dom till slut.

Visst då kommer det säkert några nya idioter, men hey vi normala(öh?) är bättre än att bry oss om det där.

Du vet ju att du bloggar för jäkla bra, så sluta inte med det! =)

johanna

du är bäst!din blogg gör mig så glad varje dag, hoppas verkligen du orkar fortsätta.tack för det du gör!

Sanna

Jaaa, DU är bäst! du är grym, tjejen!

Vanessa

Jag blir faktiskt lite rädd varje gång jag har fått en ny kommentar.. Men dom douchebagarna får inte vinna, precis som i mellanstadiet. Ibland undrar jag dock varför man utsätter sig själv för allt det där IGEN... Fast som sagt, om man lät bli att göra nåt man ville pga "dom" så får dom ju styra i alla fall...

Camilla

Bra där! Bra ...

Har alltid gillat din blogg och när du kom tillbaks blev så väldigt glad.Vet själv hur det är, med kommentarer och negativitet. Tummen upp för dig S-chick

Tessimessi

Ja, visst är det svårt att veta vad som kan komma tillbaka och bita en in the ass?! Små oskyldiga saker som sitt eget namn...Hoppas inte det går överstyr eller så. Du får ignorera elaka kommentarer!Ha det bra!

k

bäst bäst utan protest (Bör sjungas)

cotten

haha du är fan bäst ;)

my

du ÄR verkligen bäst! lägg absolut inte ner denna bloggen, den är ju den roligaste jag läser!

mammabecka

Var stark! Bry dig inte om alla idioter, själv börjar jag just vänja mig.Sen måste jag skratta lite åt slutet av ditt inlägg! HAHA! ;) Du får då alltid till det på något sätt!

Pubes

men spider! du ÄR bäst! har själv absolut ingen stor blogg & har aldrig upplevt några dåliga kommentarer, förutom några anonyma "synd att du är så ful". (ja, det tycker jag också är hemskt synd f.ö ;) )

klart jag inte slutar blogga för det, det svider nog mer i deras avundsjuka att jag fortsätter blogga glatt än om jag inte gör det :)

natalie

Åh, jag kan inte annat än att le, eller ja oftast skratta högt och rakt ut, när jag läser din blogg.Hur kan man vara elak mot en som dig? I dont get it! Iofs är jag ingen no-lifare heller..Hur som helst så hoppas jag att de aldrig kommer åt dig, god natt!Carolita

Du ääär bäst fick världens abstinens när du la ner din förra blogg! Hatara att det ska finnas så mkt idioter som förstör så mycket med sina dumma kommentarer!

Ting

Och tänk att jag menar det också!

Nunnan

Vad trött man blir!

Ens blogg blir ju som ens lilla dagbok och det är klart att man blir lite personlig.

Jag tycker att du är är en öppen och härlig bloggerska och det tror jag att du vinner många läsare på.Varm Kram Nunnan

Johanna

Din blogg é hur bra som helst! Man får sig ett skratt vare gång! Så fortsätt såhär & skit i vad andra tycker! Man måste kunna skriva det man känner för!:PHa en bra dag!

Emelie

Noooo spidey don´t stop blogging....usch för alla elaka o avundsjuka människor...

Åsa

Klart du inte ska sluta blogga! Du har ju helt underbara inlägg!

egoina

Jag vet precis vad du menar.. Det är läskigt....

MALALICIOUS

HAHAHA! :D

Det är en gó självdistans till din blogg så för guds skull Spider (även om jag kanske möjligen vet att det finns en möjlighet att du har ett annat namn) - BLOGGA MER!Börjar min dag med att snooza väckarklocka (+försova mig) & spider.God's speed!

Sassy

Hoppas du bloggar länge, länge till!

knivlisa

Bästa bäst!!!! Och jag vet till och med ditt efternamn men jag ska inte outa..pööss

Sara

Din blogg är bäst o alla elaka komentarer kommer från avensjuka jävlar! =)

Rebecca

Haha, du är för skön! Eh, alltså.. Jag menar, ja du fattar!Men är det någon som upprepande gånger skriver massa skit till dig så är det bara att blocka ip:t. Vi andra vill ju ha kvar Spiderchick :)

ebba'

DU ÄR BÄST! du är så otroligt bra på att uttrycka dig, skriva komiskt och få en att vilja läsa. Spiderchick är min absoluta favoritblogg, utan tvekan (högst upp på favoriter också, och medlem i ditt team på facebook!), jag är sjukt glad att jag hittade hit och jag kommer att läsa din blogg tills du lägger av (kanske några månader efter, bara för att kolla att det verkligen är sant, och av vana eftersom jag går in här så fort jag sätter mig framför datan). Du är bäst, och du vet det! kramkram

Rebecca Utan Räkor

Jag är bäst! (Sa hjärnan innan jag hann tänka)Ja, Spider. Du ÄR bäst.

knivlisa

Förresten, i flera månader efter att du slutade med crazypill googlade jag "var tog crazypill vägen?" "Var är crazypill" "Crazypill har börjat blogga här nu"

Joe

Det är upp till dig. Känner du att det blir för mycket, ta en paus, andas och tänk efter - är det värt det?Jag la ner min rätt så stora blogg då jag inte orkade mer, jag tog en paus i några månader och började så smått igen, i en mindre skala. Utan någon hets, bara för mig själv och min trogna skara läsare som följer mig vart jag går.Det är upp till dig i slutändan.

Joe

(svar från min blogg) Klart det är läskigt, du har ju inte bett om den sortens uppmärksamhet då du begränsar dig på bloggen och ändå är det alltid någon som inte förstår var gränsen går. Lycka till!

Frida

Haha åh, den avslutningen var den bästa på länge.

Therese

Det är lite läskigt att allting missbrukas, att allt som har med folks privatliv blir galet och fel.

Som att man med mobil kan se vart andra befinner sig, vem har användning för sån grej förutom psykon och stalkers? Varför ska jag som normal (okej, jag är väl någorlunda normal? :P) person vilja betala massa pengar för att kolla upp vart min vän är på stan? Vill jag nåt så petar jag ju bara in telefonnumret och vips, billigt och bra så vet jag vart personen är.

Neh fy för folk som helt enkelt anser sig ha rätt till allt och allas privatliv.

Men du, skulle du få för dig att sluta med din blogg så måste vi ju nästan leta upp dig och ge dig en spark därbak, för att få Spiderchick att fortsätta blogga, då är det värt att vara lite psyko en gång :P

Mikaela

Kenza och alla andra stora bloggarw är så navia de lägger ut massor av ego bilder på sig själv och sen gnäller de som bra den när deras sk kändis skap bidrar med att privatlivet går åt skogen.. vad har de räknat med? Finns ett enda utryck för detta är den soim gapar efter galen fågel ser inte stigen för alla ben... Inget illa menat men dessa stor bloggare måste kunda tänka innan de skriver.

Marmelad

Spider Spider, jag har just hittat dig. Don´t leave me. Du är ju en av de mysigaste företeelser jag någonsin mött på internet.Superrolig, begåvad, witty och bitchy. Kan det bli bättre? Egentligen?Många kramar!

Marmelad

anne

Så bra att du beslutat dig för att fortsätta. Vi behöver dig!

Isabelle

DU ÄR BÄST! äntligen hittade jag dig, jag blev sjukt ledsen när du slutade blogga på crazypill har typ letat efter din blogg i 2 år, NU HITTADE JAG DEN!!! du är grym tjejen, verkligen!!! din blogg är typ den enda jag följer!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress