Mobilblogga med positioneringNu kan man mobilblogga samtidigt som det syns på en karta vart man är någonstans. Gud vad roligt. OM MAN VILL HA EN STALKER!

Jag skulle aldrig använda den här funktionen. Jag är alldeles för paranoid. Det räcker med att främmande människor skriver mitt namn i kommentarsfältet så får jag rysningar. Trots att jag faktiskt frivilligt gett ut mitt namn.

Jag kanske ska skaffa mig två bamsestora livvakter? Som Britney Spears. Oj där går den där bloggaren, kommer folk att viska efter mig. Hon som har 1300 läsare om dagen, 200 färre på helgen. Wow!

Kommentera gärna!
Fröken Deilert

Jag vet var du bor..........Okej, det vet jag inte. Hahaha.

2009-03-05 ♥ 08:23:41 » URL: http://malindeilert.blogg.se/
Therese

Vad menar du? Heter du inte spiderchick? nu känner jag mig lurad och kommer nog anmäla dig till KO samt gå ut i pressen och se så där ledsen och lurad ut på bilden...

2009-03-05 ♥ 08:32:05 » URL: http://kdchicks.blogg.se/
Erika

haha, vilken dum idé!

2009-03-05 ♥ 10:53:29 » URL: http://ikaaan.blogg.se/
Pubes

mooooooooa.. MooooooooooAAAAAA.. MOA!!

(försöker säga ditt namn alá skräckfilm. kanske inte funkar såhär i text...?)

2009-03-05 ♥ 14:20:12 » URL: http://pubes.blogg.se/
adde

Fast om man verkligen vill veta vem som ligger bakom en blogg så är det ju inte helt omöjligt att ta reda på. Läser man allt en människa skrivit i sin blogg och kan lite om internet så fixar man ju det. Lätt! En bit kaka!Men stressa nu inte upp dig Ann-Marie (som jag tagit reda på är ditt verkliga namn, och ett -son namn i efternamn men jag säger inte vilket det är bara att det är samma som han som heter Lundin som ledde Robinson för länge sedan heter i förnamn). Jag tänker heller inte avslöja din adress (men bageriet bredvid din port har goda bondkakor (inte Bond)) och inte heller ditt telefonnummer (men det är väldigt likt numret till bensinstationen en liten bit ifrån dig) eller din bankomatkod (fast den är väldigt lik det amerikanska nödnumret plus en etta till på slutet).My lips are sealed!

2009-03-05 ♥ 14:24:09
niina

Var inte alla dina stalkers trevliga? Har för mig det. Eller har du fått nya otrevliga? Otrevligt i så fall!

2009-03-05 ♥ 15:21:04 » URL: http://niinas.blogg.se/
Maria.

Men du får väl försöka överlista systemet! Skicka iväg inlägget och hoppa snabbt på en buss eller tunnelbana så att du försvinner iväg från platsen. Då hinner inte ens den snabbaste stalkern med ;)

2009-03-05 ♥ 18:59:07 » URL: http://tja.blogg.se/film
micke hemdal wehle

Jo du Moa Allansson, lite chockterapi från Stalker Michael Karl Hemdal(Tas snart bort så fort skattemyndigheten har tid) Wehle. Hoppas få bli din superlivvakt. El ett skämmt från Blandaren som du nog är för ung för att minnas men tipsa gärna mamma. Citat: "Får jag bli din huvudborgenär blott för några timmar?" alluderar naturligtvis på "Tangokavaljeren" Kram från en ickefungerande stalker beroende på färjåkningsskräck. Men en god sosse jag är ändå(Skällde på Jan Emanuel på lokalblaskans nätsight) Ha de Gott o Krama El Rocko. PS ere inte dax för en ny platta DS.

2009-03-06 ♥ 01:45:51 » URL: http://hej spider du är jätteduktig kram Micke
Sanna

Men usch, de skulle inte jag ga med pa! Laskigt, men snart har sakert alla manniskor ett chip inopererat sa att man kan sparas, typ som husdhur...Kommer kanske bli obligatoriskt fran fodseln? Vem vet :P

2009-03-06 ♥ 07:31:28 » URL: http://sanna1986.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback