Spiderchick

Att vakna på morgonen

Förmodligen inte så effektivt ...
Varje morgon försöker jag göra det svårt för mig.

När klockan ringer slänger jag omedelbart ner alla kuddarna på golvet, kastar av mig täcket samt lägger ena benet utanför sänggaveln (så att det ganska snabbt blir blodstop i vaden). Allt för att jag INTE ska snooza och istället tycka att det är väl lika bra att gå upp nu!

Men se ovan trick fungerar inte på mig! För tydligen har jag inget alls emot att ligga utan kuddar. Och tydligen kan jag sova hur bra som helst utan täcke och med ett ben som inte har någon känsel. För jag snoozar ju ändå i över en timma!

Funderade ett tag på att ha en spikmatta brevid sängen som jag kunde rulla över på så fort klockan ringde. Men inser nu att jag förmodligen skulle sova som ett litet barn även på spikar.

Note to self: Spikmatta = totalt ovärd investering.
Baso

Roligt om din pojkvän ligger i väggen för dina kuddar och ben :P han lär ju vakna om inte annat

Myaraq

Testa att kasta dig ur sängen innan du hinner känna efter.

Men ta bort spikmattan isåfall.

Häxan Surtant

Faktum är att sådana där spikmattor är väldigt avslappnande och man somnar nästan när man legat på dem ett tag. Alltså totalt ovärt i sammanhanget =)

F

skaffa en hungrig katt

du kommer upp ur sängen fort, för du tröttnar på kattens tjat att den vill ha mat!

j

men en spikmatta ska ju vara bra för annat..kanske en bra investreing att lägga sambo på vid oförstånd...typ..

är man ingen morgon människa så är det ingen ide, spelar ingen roll hur många trick man kommer på...funkar aldrig!

Åsa

Spikmatta är riktigt najs faktiskt. Inte att snooza på kanske, men i övrigt blir man som en ny människa (eller nja, där kaaaaanske jag överdrev yttepytte men piggare blir man!)

Targenor

Varför inte skaffa en sån där helikopter väckarklocka?

en sådan här http://www.smidigt.se/helikopter-som-vackarklocka/5403/När alarmet ljuder flyger helikoptern iväg. Du måste fånga den och ställa tillbaks den på sin plats för att få tyst på eländet och kanske somna om.Själv har jag samma problem, snoozar väckaren och somnar om någon timme

Marie

Haha känner igen mig, är så absolut inte en morgonmänniska :P Jag ställer alltid väckarklockan tidigare än vad jag måste stiga upp för vet att jag slipper ändå inte upp direkt.. Du gör ju ett väldigt duktigt försök iaf ;) Skitbra blogg förresten! Läser den flera gånger om dan :D

Förvirrade morsan

jag har också svårt att ta mig upp, trots bebis som ligger och slår mig i ansiktet så jag ska vakna ;D Lägga mobilen med larmet en låååång bit från sängen brukar funka, så man MÅSTE gå upp för att stänga av det... Kanske..? Om man inte är som jag ;D

Maria.

Joo köpe en spikmatta! det är jätteskönt :D

Pia

Japp, spikmatta är helt fel i det här sammanhanget.. ;o)

muminet

Testa kisibrått! Funkar alltidalltidalltid.

Gun

Jag sover som en gris på min spikmatta. Den är skitbra men inte för att vakna utan mer för att somna i tid då, så du orkar upp på morgonen.

Mona

Håller med övriga talare om spikmattan man tvärslocknar på den.

Meeen....när man väl har somnat på den och vaknar efter två timmar och måste dra loss den från ryggen så gör det jävligt ont. Med andra ord är den inte alls helt ovärd utan du låter bara din kille dra loss den från ryggen och jag garanterar att du flyger ur sängen. dock krävs det att du början ställa klockan två timmar tidigare än vanligt.....

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress