Spiderchick

Jag vet att man inte ska ha foppaskorJag vet att foppaskor inte är okej. Men dom är ju så sköna att springa runt i hemma i päronens trädgård! Även om alla tycker att dom är fula.

Mamma pratade med en granne förut och jag tyckte mig uppfatta ord som "dotter", "konstig" och "adopterad". Osäker på om samtalet hade med foppaskorna att göra? Men det kan ha haft ett direkt samband.
Caroline Erlin

Jag har foppaskor varenda dag på jobbet. Perfekta som inneskor, de är så himla bekväma

Lady Delight

Hade jag varit din mamma hade jag satt upp dig för adoption nu, oavsett ålder. Jag yrkar på dödsstraff alternativt tortyr vid användande av Crocs!

Sanna

Årh! Jag älskar att sitta och trycka högerknapp och sen vänsterknapp på datamusen (gärna samtidigt ocks, häftigt, åhja), jag har varit totalt beroende av det hela mitt liv. Men när jag trycker in mig på Din blogg. Vad händer då?Jag trycker höger. Copyrightskiten kommer upp. Jag trycker samtidigt. Copyrightskiten ploppar upp. Jag trycker igen. Copyrightskiten envisas. Och så sitter jag, i några minuter o krigar emot den.Förstår du hur skadad du gör mig!? (Under kommetaren har jag tryckt höger till vänster knapp minst 200 gånger).Men Spider, i still love your blog ! (åh, vad psykat onödig kommetar)jennie

Dem är dem skönaste "skorna" ever :D Springer jämnt med dem i stallet.

Insomnia

Men kära Spider, vi älskar dig ändå. ;)

Jag gick och handlade i rosa foppatofflor. Det var ändå bland folk. Jag låtsades inte om det.

Anna

Foppisar är ju kalasskönt. Fast det är bara okej att ha dem på sig när man befinner sig hemma. Och kanske när mans ska på innebandymatch.

jessica

Foppa-skor är VISST okej. Tänk på att FOPPA är en SNYGGING utan dess like. Mumma!

THeZZaN

Jodå, man får visste ha foppa-tofflor. Fast de är tydligen inte så poppis hos den yngre generationen:http://gullback.blogspot.com/2009/02/ohyfsat.html

Ellis

Johodå, man får visst ha Foppatofflor när man är på landet och om man jobbar på sjukhus!! Men det är de enda två anledningarna! Själv köpte jag mina rosa (svindyra) för att jag då jobbade på sjukhus, men har nu bara använt dem hemma hos mamma på landet. snygga är de inte, men skööööna och praktiska minsann!

Weirdo

Jo det kan jag ju förstå, ja menar bara att fel skor på ens barn vill man ju inte vara skyldig till. Hellre hade jag med stolthet skrytit att min dotter satt i fängelse, samvetsfånge. Fel skor finns det ingen annan bortförklaring för än någon annans skräpiga gener!

Linda

Men de är ju så sköna!!!

Anonym

Dom är bekväma. Vem bryr sig om att andra tycker dom är fula? Jees :P

Johanna

Klart man får ha foppa-tofflor :D Tycker dom är coola jag ;) hoho! och grymt sköna!

Nina [ljuvligt]

Jag tycker visst att det är ok med foppatofflor, för jisses så sköna de är! Och fult kan faktiskt vara snyggt :-)

anne

Ja,ja, ja, Crocs är helt OK! Jag skulle väl inte ha dem till Nobelmiddagen, men annars så! ;)

Pia

Har man, som jag, problem med nacken så är Foppatofflorna helt underbara..

Myaraq

Tack du ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress