Spiderchick

Nu vet jag


Här tvångslär min kille mig hur man hackar en lök på korrekt sätt. För tydligen har jag vandrat genom livet utan att veta att det finns ett rätt och ett fel sätt att hacka en lök på.

Jag visste det!

Jag visste att var något fel med mig. Hela livet har jag gått runt och kännt mig annorlunda. Konstig på något sätt ... Utanför. Nu vet jag varför. JAG HAR JU FÖR I HELVETE INTE KUNNAT HACKA EN LÖK ORDENTLIGT!!
Maria

Halleluja! :-)

Neijlice

Haha, ja fy fan. Va skönt det måste kännas att det stora felet har rättats till och du kan leva som en hel människa igen! Eller inte igen, utan nu!

Chattis

Alltså vad är det med dom där männen och lök-hackning. Mitt ex hade ett projekt med mig om den där löken han med...Grr:)

Camilla

Jag tvingar alltid min N att hacka löken då jag grinar som aldrig förr =)

Jolene

Precis den här lektionen fick jag i början av vårt förhållande.

Som om det verkligen finns REGLER för hur man skär lök.

Det är bara väldigt anala karlar som skär lök så.

Cecilia

HAHAHAHAHA! Du är så jävla rolig. Ursäkta svordomen. Man måste ta i lite såhära, när det handlar om spiderchick.

Angelica

Ett tips. Köp en sak som heter Alligator. Den säljs på Maxi bland annat. Det är en lök och grönsakshackare. Den är fantastisk. Kostar runt 180 kronor men jag lovar att du inte blir besviken. Vi använder den varje dag. Hade jag kunnat hade jag gift mig med den, så bra är den =).

Katarina

Mitt ex (kock) sa till mig att jag skar lök på fel sätt. Jag sa att han var dum i huvudet.

nipe

Med risk för att göra mig till åtlöje offentligt: jg kan inte knyta skosnörena rätt. Jag gör fortfarande på det där sättet man lär sig först, att göra två öglor och sno dem om varandra.

Weirdo

Hmmm själv är jag fortfarande konstig...jag har ingen aning om hur man hackar lök på rätt sätt....kanske därför min mat inte smakar så gott...bristande lökhacknings kunskaper!

Linn

Du kan hälsa din kille att han borde känna samma sak; han håller kniven fel. Tvillingsjälar?

Ylva

Men han gör ju fel! Jag har dejtat en kock som visade hur man hackar genom att böja fingrarna så att man inte skär sig. Jag lärde mig aldrig, men har en finurlig grunka som är som en liten kratta som man kör ned i löken och sedan skär man i mellanrummen, skitsmart!

j

det som är det härliga med livet, man kommer på anledningar varje dag varför det vart så eller så..man lär sig nya saker hela tiden.. Härligt att leva!...;)

Ellen

Låter som min kära far det där. Han hånade min förra kille för att han inte kunde skära lök riktigt, sen rätta han till felet!

Kia

Tur att han ledde in dig på rätt spår... =)

Ida

Haha, jag fick höra samma sak från min sambo när vi hade flyttat ihop! Han förstod inte alls varför jag inte gjorde rätt...

Jocke

1) Din kille har rätt

2) Han har oxå fula händer, goddamn

(Kanske blir såna när man musicerar mkt)

Henrik

Åh, en liten parentes; jag läste nånstans att om man t ex skär lök så innehåller tårarna som ofta kommer ut inte nånting, men om man skär sig i fingret eller om man är ledsen för att man ser Tom Hanks i speedos, så innehåller tårarna asmycket enzymer och slaggprodukter. Eller så har jag drömt det.

Hannah

Heheh jag kan inte heller. HAHHAHAH jag sitter på jobbet just nu (shh säg inte till nån, vet inte om man får och spärrar de blogg.se DÖR jag) och jag skrattar högt för mig själv. Jag bryr mig inte om att ingen vill prata med mig för jag verkar totalt galen. Det här är bara för bra. TAckar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress