Spiderchick

Sitter på...
0-40d870b1f70ccfe8c7212fd075417b37.png

Kolla varifrån!

Sitter på tåget. Följer m familjen till Skövde. Min tågbiljett betald av mamma. Varför har mammor ALLTID pengar? Kommer jag också ha det när jag får barn?

Anonym

Självklart, sånt löser sig redan på BB. En jävligt bra anledning till att skaffa barn med andra ord. En dålig är att man måste sluta svära. Har jag hört...

Ninjagrisen

Oh, grattis till bebben!! Har läst din blogg ett bra tag o tycker den är kanonbra :D Hoppas ni får en världsbäst bebbe ^^

mammabecka

Hihi! Klart att det kommer att gå bra ;) Men nervositet är ju väldigt vanligt när man väntar barn. Det är mycket tankar som far runt i huvudet, men när bebisen väl kommer ut så känns det som om man har varit förälder i hundra år. Plötsligt kan man allting, konstigt nog.kram :)

Nina

Jag är jättesen! Har inte hunnit vara inne på ett tag! Men grattis!! :) önskar dig all lycka.

MorsanMia

Nej Moa nej, det kommer du inte.

Gå inte på den grejen, det gjorde jag

;)

Suz

Nej d stämmer inte :D

Anonym

Oooo ja! Du kommer ju för fan få barnbidrag! KA-TJING!!!

Camilla

Haha, klockrent. Du är så bra!

Suburbandreams

Kul grej det där med positionering.

Själv får jag ingen ordning på mobilbloggande. Kunde det förut och helt plötsligt funkar det inte! Har mailat supporten för två månader sedan och fortfarande inte fått något svar.

MEGASUCK

Men kul att det funkar för vissa..

Jag är inte bitter jag inte..

Anonym

Så fort ungen kommer ut blir du fattig på pengar men himla rik på annat (för att tala i floskler). Har haft lite ångest över det där med mamma/familje-rollen: helt plötstligt är det jag/vi som ska vara den trygga tillvaron/fasta punkten i lilla Ebbes liv. Jag? Som alltid shoppar upp min lön innan jag ens fått den. Som kan leva på vatten och knäckebröd bara jag får köpa den där snygga väskan...Jag säger bara: amma så länge du kan för då kostar inte maten i alla fall...

När de börjar på dagis och ska ha dubbla regnställ och extrakläder då räcker inte barnbidraget långt. Men man kan leva på kärleken till barnet bra länge. Då behövs inga nya väskor eller skor. Lovar!

Nu lät jag som värsta moraltanten. Var ju inte meningen.

Kramen!Kerstin

Inte för att göra dig ledsen så här på söndagsmorgonen..men näää. Jag blev mamma första gången 2007. Inga pengar. Nr 2 kom nästföljande år - ingen cash då heller. Kanske om vi får ett tredje barn...?

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress