Spiderchick

Välkomna!


Nu står pelagonerna jag fick av pappa så fint i köket.

Väkomna!

Har dock ingen aning om hur man sköter dessa blommor? Jag tror att pappa sa att man ska vattna dom sparsamt. Men han kan även ha sagt att man ska vattna dom varje dag.
Anna

De är väldigt fina, men jag har väldigt svårt för hur pelargoner luktar. Skumt.I alla fall, titta på www.pelargoner.com, där verkar det finns gott om skötselråd och annat.

Kim

jag har mina pelargonen utomhus....e det inte en utomhusblomma?

Din störta idol!!

Äsch, de ska ha vatten överhuvudtaget. Har de inte hört om evolutionen eller? De får väl anpassa sig efter situationen.

Lady Delight

"Din störta idol" ? (som för övrigt ska vara största)

Äh, nej.

Lady Delight ska det vara, inget annat. Jäkla komihågmig-uppfinning -.-

Sofi

Jag tror dem ska vattnas sparsamt. Förr i tiden kallades dem nämligen fattigmansblommor och det namnet kanske har något med saken att göra? Lycka till!

pubes

Jag vet!! Vattna dom när dom känns torra!

johanna

nice :) de behövs vattnas typ varje dag nu när det är så varmt, bara de inte står blöta (att det är vatten kvar i botten av krukan). att vattna med blomstra växtnäring är skitbra en sådär två gånger i veckan.

Katarina

Min mamma brukar ha såna ute och då vattnar hon mycket nästan varje dag. Men det är väl för att de blir så torra av solen :)

hanna

Jag drömde om dig inatt!

Du skrev ett inlägg om typ herregud det är bara en vecka kvar tills jag ska föda barn vad ska jag ha på mig, och jag ba HAHAA HON HAR LJUGIT IHOP HELA SKITEN vilken grej!!

Varför jag var så nöjd över att du hade ljugit vette katten, jag tycker att det är alldeles fantastiskt att du är med barn. Jag älskade din blogg innerligt innan och nu är det ju på snäppet att bli FÖR roligt plötsligt.

Jag hoppas du börjar äta murbruk snart. Eller disktrasor. (själv åt jag örngott).Men ja. Föd inte om en vecka är du snäll!

Yvonne

Det där är typ en av de enklaste blommorna man kan ha hemma, vattna sparsamt låter som bra ord av din pappa =) För övrigt har du en grymt bra blogg!

Annika Nasiell

Ställ blommorna helst i sol i ett fönster och ge dem ordentligt med vatten en gång i veckan, helst med gödning i. Köp en Blomstra på Konsum häll i en skvätt i vattnet och vattna! Lycka till!

Ps. Jag har ca 30 stycken eftersom jag är galen ...

Henrik

Det är jättelätt att räkna ut! 1 kg blommor är 1000 blomogram...och då behöver man...nej vänta, nu tog jag mig vatten över huvudet. Jag lider själv av vätskebrist, snyft.

Annika Nasiell

Varsågod!

Sara

Tantvarning!

Fast det kanske blir så när man är gravid ;)

alexandra

Är inte helt hundra men tror att man ska sänka ner dem i en hink med vatten och när det slutar bubbla har det fått så mkt den vill ha :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress