Spiderchick

Yes! Nu blir det yogakläder för hela slanten


Jag och två kompisar ska börja en yogakurs imorrn.


Så idag ska jag springa och köpa mig en riktigt fin yoga-outfit! Ponerar något Stella McCartney-aktigt, något som andas lyxiga sportmaterial. Och så ska jag köpa en illfin vattenflaska (petflaskor banlysta) och en egen yogamatta (lika bra, det är ändå bara en tidsfråga innan jag börjar solhälsa här hemma) som matchar min outfit. Allt ska gå i rosa. Jag kommer vara så snygg!

Åh så kul det kommer bli att få shoppa till mitt nya liv!

Själva yogakursen kommer säkert bli rätt kul den också.
Jennie

Lät kul med yogakurs :) Hade varit roligt att prova!

Lise

Åh, vad du påminner mig om mig själv. :´) Jag har bara två gånger kvar på min yogakurs, har varit där typ 16 gånger nu. Och det är väl schyst, man blir vigare och så. Men det är TRÅKIGT! Bara en massa tjat om andning hit och blickfäste dit. Jag gissar att du kommer vara som jag och andas lite hur som helst och ha svårt att fästa blicken en bit fram i golvet eftersom det finns väldigt mycket runt omkring som är kul att kolla på. Det är alltså stört OMÖJLIGT att finna sitt inre lugn!Dessutom, när jag käckt dök upp med min fina vattenflaska första gången så var det första instruktören sa att hon rekommenderar att man inte dricker innan eller under passet. Och där stod min fina vattenflaska och liksom skrek MIN ÄGARE VET INGENTING OM YOGA!!!Men lycka till!

Targenor

Hur lång är en yogakurs, hela sommaren?

Låter som det blir en dyr historia med, men man måste ju också kunna lägga pengar på sig själv :)Det låter hur som helst, väldigt skoj :)

Lycka till

Myaraq

Man kan ju alltid tro & hopps.

Förvirrade morsan

Yoga är heeeelt underbart! Och ger resultat, snabbt ;)

j

Hahaha...man får göra yoga kul.. och det haer duju lyckats med nu;) Shoppa är det roliga i allt.. Skulle ljuga om jag sa att själva bröllopet kommer bli kul att gå på...det är ju at få köpa en helt ny outfit som gör det sååå värt att stå upp i kyrkan i en timme!

Weirdo

Yoga kläder och vatten flaska är inte dåligt! Kolla mitt senaste video clip...varför folk skrattar ÅT och inte med Joan Rivers

Emma

Jag hatar yoga!

Zaid Al Jaderi

man tackar :)

H - DeadKidWalking.blogg.se

sv: jag vet, höhö :D

Emma

Men var det inte du som skrev i din blogg för inte så länge sen att din arbetskamrat tvingade med dig på yoga och du hatade det?;)

frida

jag vet inte om jag ska ta det som ironi eller seriöst, känns så himla olikt dig.

Men förändringar är alltid kul och det är ju inte precis så heller att jag känner dig, men ändå!

Kia

Glöm inte att köpa tandkräm också!

alexandra

man brukar väl inte dricka något under yogan?

spider

alexandra: Är man jag så vill man def ha vatten med sig! Jag dricker vatten jämt! Är konstant vattentörstig =) All day every day. Plus att det ser lite proffsigt ut. På något sätt./S

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress