Ingen naken morgongympa för mig

Vi såg som sagt på Robinson igår. Gjorde ni?

Jag undrar - varför är det alltid någon gubbe som ska springa runt och göra morgongympa på stranden? Va? I gårdagens avsnitt var det någon som klädde av sig naken och började hoppa upp och ner och göra massa konstiga övningar.

Varför?

Vore jag med i Robinson så skulle jag på min höjd ligga i skuggan under en palm och knapra på en cocosnöt. Jag skulle aldrig få för mig att utföra någon morgongympa och jag skulle defenitivt inte vara med på några fåniga tävlingar. Vill dom andra deltagarna tävla och göra av med onödig energi, så visst kör på. Själv skulle jag ha betydligt roligare saker för mig än att springa runt och svettas på tom mage.

But hey that´s just me.


Kommentera gärna!
Freja

Alltså.. Robinson.. Tråkigare program får man ju leta efter. Jag ser hellre på Paradise Hotel :O

2009-11-29 ♥ 12:08:16 » URL: http://stockholmsfreja.blogg.se/
Åsa

Självklart såg jag Robinson! Själv skulle jag absolut ha med med micro + mat som personlig grej och så skulle jag ligga och glassa i solen och EVENTUELLT skulle jag gå i vattnet och svalka mig en gång i timmen.Något jag definitivt inte skulle göra är att sätta mig i störtloppsställning i vattnet, där alla ser, och bajsa.

2009-11-29 ♥ 12:36:54 » URL: http://asonet.blogg.se/
Freja

Men det måste du kolla ju!! =)Fast ja, det är ju inte SKITROLIGT.. men vad är det nuförtiden liksom?

2009-11-29 ♥ 12:59:43 » URL: http://stockholmsfreja.blogg.se/
emilystrange

precis samma sak har jag tänkt på varje år jag sett det, att de orkar.jag skulle köra den metoden som förra årets vinnare gjorde. slappa hela vägen till finalen.

2009-11-29 ♥ 15:14:34 » URL: http://emilystrange.blogg.se/
Myaraq

Jag tror du har missat en stor del av Robinson.But hey - that's just me.

2009-11-29 ♥ 20:30:40 » URL: http://myaraq.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback