Tack för tipsen

Tack för tipsen hur att göra med separationsångest-bebis föresten.

Jag ska nog eventuellt inhandla en sådan där bärsjal. Låter smart.

Jamenar det är ju supermysigt att ha en gosig bebis på bröstet när man vill ligga ner och chilla. Men när man är svinhungrig/bajsenödig/extremt bloggsugen så kan det bli lite knixigt...

Kommentera gärna!
Anonym

Angående separationsångesten. Kan förstå att det blir lite jobbigt ibland, men du får tänka tillbaka på den här tiden sen när han blir större och inte vill ha mamma springandes runt 24-7, då är det din tur att "ge igen" ;) testa med det argumentet så kanske han låter dig gå på toa ifred =)

2009-10-25 ♥ 11:59:44
Linnéa

Haha, jag läste "blodsugen" först xD

2009-10-25 ♥ 12:14:24 » URL: http://gelogen.blogg.se/
ullisar

bärsjal eller babybjörn-sele. en smaksak och funkar lika bra!

2009-10-25 ♥ 12:22:09 » URL: http://ullrika.se
bili

Ett tips om bärsjal är att låna någon först, för att se om det passar er. (Alternativt köpa en begagnad billigt). Jag köpte en innan Cleo kom och tänkte att det skulle bli toppen! Men icke. Krånglig att knyta och få den tillräckligt tight och stabil för en liten bebis. Hon hatade den dessutom.

Hade fått med en gammal BabyBjörn orginal med vagnen vi köpte begagnad, och testade den i ren desperation. Hon älskade den, och jag med - till en början. Nu har min rygg pajjat pga av den och vi har idag inhandlat BabyBjörns nya ergonomiska bärsele. Väldigt skön för ryggen, då den ej belastar ryggen alls. (Dock är Cleo lite tveksam, känns väl konstigt att sitta så bredbent när hon är van att "hänga" i skrevet.)

Ett litet tips bara! :D

2009-10-25 ♥ 17:35:42 » URL: http://bilix.blogg.se/
skåneanna

Du, ett tips till är att liksom slå in honom i en babyfilt när du ska lägg ner honom.

Jag hade såna där lite elastiska filtar till mina tjejor när de var bebisar, och det gick att packa in små limp-paket om man lade dem på tvären på filten (huvudet mot ett hörn, benen mot motstående hörn...) och sedan lindade in de andra två hörnen som flikar runt bebispaketet, en flik hamnar då under paketet, lämpligtvis. Då känner inte bebisen att det inte är nån som håller den.

Funkar bäst om man har nån fluffig (gärna uppvärmd av dig) kudde, täcke eller liknande - allt för att det ska kännas som om du fortfarande håller honom. Det där med mamma-doften har du ju redan greppat.

Du är värsta bästa mamman!

Lycka till!

2009-10-25 ♥ 20:30:08 » URL: http://enmorsasmemoarer.blogspot.com
MariaH

jag köpte en bärsjal till dottern, tokbra men det blev ite varmt för hon var sommarbebis... när hon blev större köpte jag en ergosele. fantastiskt bekväm, inget krångel med att knyta o funkar rätt långt upp i ålder... Skall dock användas först när de blivit stadigare så inför nästa bebis har jag skaffat ett inlägg till den så att man kan bära spädbarn med.. (fast hur/om det funkar har jag ingen aaaaaaaaaaaning om.

2009-10-25 ♥ 21:21:43 » URL: http://morellens.blogg.se/
Sara

Märgben! Funkar på min bebis. Bästa som hänt mig!

2009-10-31 ♥ 16:36:22 » URL: http://lifewithtexas.blogg.se/

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback