Vinn Göteborgspass

Okej. Jag har i sammarbete med Göteborg & Co. fyra Göteborgspass att tävla ut. Nu har jag tillsammans med er bestämt att två personer vinner två stycken pass var.

Passen gäller i 48 h. De som vinner får själva välja när passen ska börja gälla ifrån. Passet börjar gälla först när du fyller i tid och datum.

I passet ingår massa upplevelser, bland annat fri entré till Liseberg, Universeum, Ostindiefararen Götheborg, Nya Älvsborgs fästning, Aeroseum, sightseeingrundtur med Paddanbåtarna. Även resa med Stena Line till Danmark ingår. Ni kan läsa mer
här.

Perfekt till semestern!

För att vara med och tävla vill jag veta varför just DU vill lägga vantarna på två stycken Göteborgspass?

Tell me tell me. Tävlingen avslutas på lördag, 1 maj.

Tävling avslutad!Spiderchick hade gärna roffat åt sig passen själv!Kommentera gärna!
Linda

Åh, jag vill vinna!

Varför? Varje sommar när folk har semester så har jag jobbat asmycket och min karl har jobbat och även är det säsong för jetski, vilket han tävlar i. Denna sommar, så är sista tävlingen i Falkenberg kring månadskiftet juli/augusti, och jag fyller även 25 i samma veva, (på måndagen 2 aug). jag vill så gärna bjuda min karl på en fin vistelse då vi kan larva oss, se massa roliga saker och bara vara med varandra. Pick meeeeeeeeeeeeeeeee!

2010-04-29 ♥ 11:51:27 » URL: http://lindaassheshouldbe.blogg.se/
sandraaa

Jag skulle vilja vinna de dära passen för att det skulle bli en fin grej att bjussa pojkvännen på i sommar, en tur till göteborg och få uppleva lite skoj grejer! 2 år sen jag var i Götet så skulle vara jätteskoj att ha en anledning att åka dit!Ha de gott!

2010-04-29 ♥ 11:53:51
Eva

Jag vill vinna de där passen eftersom vi ska kolla in PINK i sommar och det hade varit perfekt att få sig en sightseeing i Spiderchicktown! Det blir nog lättare att motivera min babe till detta om vi vinner passen, annars misstänker jag att han fastnar i nån sportfiskeaffär och jag får lulla runt ensam!Tack för att du förgyller mina dagar!

2010-04-29 ♥ 11:58:08
Elin

Jag skulle vilja ta med min sambo till Göteborg. Då det är mycket med våra jobb nu och båda ska vidabilda sig till hösten så hade det varit skönt med en liten semester i sommar. Vi har varit i Göteborg tidigare men då ha det varit liseberg bara. hade varit roligt att få se mer av din favorit stad=) Vem vet då vi har varit tsm i över två år så kanske det bli en liten förlovning i balder^^

2010-04-29 ♥ 12:05:32
Jennifer

Åååh det här hade ju varit helt underbart att vinna! Jag bor nämligen långt uppe i norr (japp vi har fortfarande snö) och ska för första gången på många år åka söderut tillsammans med pojkvän och son på nu 7 månader. Hade varit otroligt roligt att få uppleva Göteborg tillsammans med dem, särskilt med tanke på att pojkvän och son aldrig vart i Göteborg!

2010-04-29 ♥ 12:12:16 » URL: http://jennifermadeleines.blogg.se/
jennifer

Jag vinner gärna passen då jag och min pojkvän ska besöka göteborg i sommar.Trots våra 2½ år tillsammans så gör vi aldrig något för os själva, därför har vi bestämt att det är dags att ta oss ifrån stockholm ett tag. Det skulle vara helt UNDERBART att kunna överraska honom med det här. Som studenter hinner vi oftast inte med varandra mer än en riktigt god natts puss på kvällen. Hoppas du gör ett klokt val och väljer oss spider, vi vill gärna se allt av din sköna stad. :D

2010-04-29 ♥ 12:13:21
Maja

Jag vill vinna för att jag är en otroligt fattig student men redan har bokat in en liten tripp till Gbg med min (lika fattiga) roomie tillika vän i sommar, hur nu det ska gå till. Om vi vinner passen skulle planen bli möjlig! Och dessutom lägger jag in lite fjäsk: Spider du är jordens roligaste kvinna!

2010-04-29 ♥ 12:14:56
Mari

Nu bor ju jag i Göteborg och man kan ju kanske tycka att det vore bättre om du gav dom där passen till någon icke-göteborgare så stan tjänar lite kosing på hotellnätter osv. Jag blir ju liksom bara en förlustaffär. Men jag har minsann bott i Göteborg i åtta år och varje sommar säger jag "att iår då ska jag minsann turista på hemmaplan". Det finns ju så mycket att se här i stan. Men det blir ALDRIG av, ge mig en spark i baken så jag bland annat får åka den där paddan nån gång.

2010-04-29 ♥ 12:15:04
Sofie

Åhh herregud, precis vad jag ville läsa på din blogg! Äntligen en tävling värd att tävla i. Jag vill vinna för jag vill ta med min sambo och lilla dotter till Göteborg en helg och bara njuta. Vi älskar staden men har haft lite ekonomiska problem och har inte kunnat åka upp dit på länge, men till sommaren hade vi tänkt och göra det. Dels för att trivas och dels (för att i hemlighet titta på förlovningsringar). Tack för mig! :)

2010-04-29 ♥ 12:15:41 » URL: http://bringmyr.blogg.se/
bili

Jag borde vinna passen eftersom att jag och min sambo aldrig har haft råd att åka iväg på semester tillsammans, då min ekonomi varit kass pga arbetslöshet, pluggande och nu mammapenning. Jag skulle verkligen behöva ett avbrott i vardagen och göra massa skojiga saker med min lilla familj som består av mig, min sambo och vår 8 månader gamla dotter. Kom igen Spider! Du om någon vet att en trött småbarnsmamma behöver det här mer än någon annan! (;

2010-04-29 ♥ 12:15:54 » URL: http://bilix.blogg.se/
Lise

Jag har tidigare bott i Göteborg men bor nu i Linköping och saknar Götet som fan, jag och sambon kommer åka i sommar i vilket fall men fatta najs att komma in på grejer gratis och att göra alla de där turistiga saker som man liksom inte riktigt gör när man bor i en stad. Jag har tex aldrig åkt Paddan.Dessutom är du jättesnygg och har jättefina vita fötter! :D

2010-04-29 ♥ 12:17:09 » URL: http://yetanotherblog.blogg.se/
Malin - brandteknologen

Åh, jag måste testa min lycka i de här tävlingen =)Min motivering till varför jag förtjänar att vinna är följande:

Jag och min pojkvän bor 130 mil från varandra. I sommar har jag fått sommarjobb i närheten av där han bor. Saken är den att det är inte tillräckligt nära, så jag kommer att veckopendla, mest troligt kommer han också att göra det då hans jobb är lite "all over the place". Så vi kommer bara att ses på helgerna, (vilket ändå är en klar förbättring mot hur det är nu).Det skulle vara kul att kunna hitta på något särskilt under en helg, och att fara till GBG och göra en massa roliga grejer skulle vara perfekt!Snälla, snälla, fina, coola awsome Spiderchick, pretty please! ;)

2010-04-29 ♥ 12:18:44 » URL: http://detbrinner.blogg.se/
Rebecca

Jag och gubben hinner inte med fem pussar om dagen... :(Vi har en Odåga på 7 månader. Say no more!?

Odåga kommer få stanna hemma med mormor.

Jag och gubben önskar pussas både i Botaniska trädgården, i Flumeride och kanske tom i Danmark./Rebecca (utan lilla J)2010-04-29 ♥ 12:19:20
Titti

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta då jag själv kommer från Göteborg men endast bott där som liten (samt i Kungsbacka). Har en massa minnen därifrån men det blir inte av vi åker dit så ofta, det kostar ju rätt mycket och att åka från Malmö (där vi bor nu) till Göteborg, speciellt eftersom jag är arbetslös.Jag skulle vilja bjuda med min lillebror på en riktigt rolig weekend då han alltid ställer upp för mig och helt enkelt är underbart snäll och omtänksam och han är värd att ha lite skoj!!Jag vet att han och jag skulle haft jätteroligt där och då skulle vi dessutom kunna hälsa på lite av vår släkt när vi ändå är där :-) Så snälla rara Spiderchick, tänk lite extra på mig, would ya?! (Du får lite virtuella kramar om jag vinner :-)!!)

2010-04-29 ♥ 12:21:44
Myaraq

Åhå. Nu så!Jag skulle vilja bjuda hit min alldeles fantastiska andra hälft - min bästa väninna Linnea utan apostrof. Linnea pluggar i Budapest så det är så väldigt sällan jag träffar henne & det är lika sällan hon träffar mig. Om jag kan locka med lite roligheter som Göteborgspasset kanske hon tar sig samman & kommer hem till fosterlandets mylla för att hänga lite med en svenskimå. Man kan ju testa.

2010-04-29 ♥ 12:21:56 » URL: http://myaraq.blogg.se/
Antonia

Om jag skulle vinna skulle jag ta med min allra bästa vän och använda passen, som nästan en liten going away grej, för jag ska med största säkerhet börja på en skola någon annanstans i landet, och då kommer inte i träffas lika mycket, så det skulle vara nice att göra en sista grej med henne :)

2010-04-29 ♥ 12:22:46 » URL: http://avengedsevenfold.blogg.se/
Fiii - Vincents mamma

Ååh det där låt verkligen skitkul!!

Jag skulle verkligen vilja vinna. Jag och min sambo har haft det lite knackligt den senaste tiden och gör sällan saker tillsammans. Detta skulle verkligen vara ett ypperligt tillfälle för oss att få komma iväg och göra något roligt tillsammans och ro om vår lilla familj. :)

2010-04-29 ♥ 12:23:23 » URL: http://fiiiwiii.blogg.se/
Astrid

Jag har haft lite (läs: jättemycket) ångest över att jag inte fixat nån förlovningspresent till storasyrran och hennes pojk än. När de förlovade sig? Nyår. Heh... I alla fall så bor de i göteborg men tar sig aldrig tid att hitta på saker där, göteborgspasset skulle sannerligen vara en hjälp på traven. (Och ja, de är såna där torra människor som älskar museum.)

Kram till bästa bloggaren!

/astrid

2010-04-29 ♥ 12:24:34
Mie

Då kan jag dra med mig pojkvännen till Göteborg och verkligen ha en anledning till att åka dit , gratis är gott & det skulle han gilla ;) 2 dagar i gbg med gratis grejer lixom, vem kan tacka nej till det?! :)

2010-04-29 ♥ 12:25:42 » URL: http://memie.blogg.se/
Jenna

NU är det min tur att vinna! Lyckan har börjat vända till det bra för oss igen. Vi har haft ett tufft år, nästan inga pengar, operationer och avskedningar. Har haft det tufft och är ett under att jag och min sambo har hållt ihopa trots allt. Tycker bara att vi förtjänar detta. Jag, min sambo och vår underbara dotter!

Hälsningar Jenna.Ps, älskar dig blogg! :D

2010-04-29 ♥ 12:26:41 » URL: http://jeenzz.webblog.se
Sandra

anledningen till att jag vill vinna är att min bästa kompis, Emelie, har flyttat till göteborg för att plugga, och det här leder till att vi aldrig har tid/råd att träffas längre. Att åka tåg till Göteborg går liksom bort i studentbudgeten, och de få gångerna jag åkt för att hälsa på har vi inte haft råd att hitta på något kul. Hade jag vunnit passen hade jag tagit mig till Göteborg, gett ett pass till Emelie och sedan gjort Göteborg (speciellt Liseberg) osäkert i 48 timmar :D.

2010-04-29 ♥ 12:30:16 » URL: http://sandrasss.blogg.se/
fanny

För att jag ändå inte lyckats skaffa ett sommarjobb efter idogt letande men trots det gärna skulle vilja ha lite kul i sommar. Göteborg är en underbar stad som jag gärna skulle besöka, det var nästan fyra år sedan jag var där senast.

2010-04-29 ♥ 12:33:09 » URL: http://intefanny.wordpress.com
tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Lycka till allihopa! ;)

2010-04-29 ♥ 12:33:29 » URL: http://tobys.se
angelica

Tjena!

Jag skulle verkligen uppskatta att vinna denna tävling! Jag har inte varit ute på äventyr sedan jag fick veta att jag gick och väntade min lill kille, som nu är tre månader. så jag har inte kommit ut på roligheter på snart ett år, så detta skulle betyda väldigt mycket för mig och även min kille som skulle vara den som får följa med!

Kram

2010-04-29 ♥ 12:33:59
Helena Lindholm

I sommar slapar jag med mig min australiensiska pojkvan till Sverige for forsta gangen. Han borjat med svenskaplugget redan nu, och gatt ut stenhart med att konstant sitta med nasan i en Bamsetidning. Goteborg kommer bli ett av stoppen pa var turne runt landet, och det hade ju vart festligt att kunna turisita ordentligt! Och kan han inte lagga ifran sig Bamsetidningarna under sightseeingen satter jag ner honom i farfarsbilarna tills han blir snall. Jag kan se honom framfor mig, sittandes med armarna i kors och en san dar keps med en propeller pa huvudet. Japp, sa far det bli!

2010-04-29 ♥ 12:35:13 » URL: http://napok.blogg.se/
Madde

Åh det vill jag verkligen vinna!Saken är den att jag och min pojkvän tar studenten till sommaren, och direkt efter börjar vi båda två jobba. Så vi hinner inte med någon semester eller liknande alls i princip. Det är så mycket som händer fram till studenten också; plugga MASSVIS, söka flera jobb, projektarbete som går åt helvete, söka lägenhet & ovan på det försöka ta körkort samtidigt. Vi hade behövt en paus i allt det här känner jag... Hade varit så himla toppen att få åka iväg, bara han & jag.

2010-04-29 ♥ 12:36:45
Lisa

Jag ska jobba i princip hela sommaren, men grejen är att jag får största delen av lönen i augusti när skolan börjar igen!! Jag har inte tid till att resa flera veckor, men några dagar sådär går bra. Men då är det andra frågan, hur ska jag ha råd? Om jag vann skulle jag ta med min lika fattiga bror till liseberg och på danmarksbåten för att umgås med honom lite. Han har vart bortrest hela våren, så det vore kul att hitta på något med min lilla bror.Dessutom bor jag i din hemstad Skövde, det borde väl ge lite extrapoäng?

2010-04-29 ♥ 12:47:31 » URL: http://tasukete.blogg.se/
julia

därför att då kanske jag kan muta min pojkvän med dom så att han kan säga upp sig från sitt skitjobb som han hatar och otrivs på pga de behandlar sina anställda som slavar! jag vill hellre ha en arbetslös lycklig pojkvän än en olycklig arbetare men han vägrar säga upp sig för att han inte "vill leva på mig". om vi vinner passen kan vi styra kosan ner till göteborg och han behöver inte vara orolig att jag inte ska få någon rolig semester pga sinande kassa utan kan glatt räcka finger åt sin drakchef och skaffa sig ett nytt bättre jobb där han trivs! (lättgjort jag vet, men som sagt hellre lycklig än....)

2010-04-29 ♥ 12:47:50 » URL: http://etthundraensaker.blogg.se/
Fröken Svår

Göteborg är en underbar stad,

där står alla glada på rad.Göteborg är en stad full av möjligheter,

den bär också på många hemligheter.Jag skulle vilja ta med min stora kärlek på en resa till staden full av spårvagnar,

kanske du ser oss när vi ligger i någon park och hånglar.Någon poet är jag ej,

bara en störtkär, tävlingssugen, helgalen tjej.Så söta Spiderchick du som älskar choklad,

låt mig överraska min hjälte på hans födelsedag.GODISREGN ÖVER DIG! :D

2010-04-29 ♥ 12:47:53 » URL: http://biancalagerlof.bloggplatsen.se
Caroline

Jag vill vinna dessa av flera anlednigar.....

1. Jag är pluggar och har sommar jobb och vi vet ju alla vad det innebär pengamessigt i sommar...

2. Min karl fyller år så vore kul att hitta på något.

3. Vi har planer på att börja plugga i Göteborg till hösten och det vore trevligt att hitta på lite saker samtidigt som vi e nere och letar lägenheter...Har du något tips på vart man ska bo? ;)

kramar

2010-04-29 ♥ 12:49:16
Catharina

Åh jag vill ha passen för att GÖTEBORG är en såå underbar stad o det finns otroligt mycket kul att göra där! Var dit en snabbis i somras men hann bara med ett REGNIGT Liseberg o vill nu uppleva det i sol o värme! Var även gravid sist och fick vackert titta på då familjen åkte karuseller men nu vill jag åka själv oxå!!

2010-04-29 ♥ 12:52:01 » URL: http://catiiis.blogg.se/
Madeleine

Hellu spider!Anledningen till att jag skulle vilja ha dessa pass är för att jag skulle vilja överaska min pojkvän i sommar. Han ryckte in i lumpen i augusti och sen dess har vi fått kämpa hårt för att det ska funka mellan oss. Innan han ryckte in så jobbade jag heltid, ibland 7 ggr i veckan inom vården, villket resulterade i att vi inte hann göra någonting innan han åkte. Han muckar i slutet av juni och jag skulle så gärna vilja ta med honom till göteborg för att fira det och för att vi klarade 11 jobbiga månader! :)Kram Madde2010-04-29 ♥ 12:59:17 » URL: http://somaelfa.blogg.se/
Sanna

Baby och jag funderar på att flytta till underbara göteborg så fort jag har tagit studenten i juni. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att uppleva staden än att vinna två göteborgspass av självaste Spider!

2010-04-29 ♥ 13:01:30
Jossan

Jag och min pojkvän skulle bli såå glada om vi vann Göteborgspassen! Jag studerar, min pojkvän är arbetslös, som så många andra, sedan en tid tillbaka. Våra plånböcker är därför inte särskilt fyllda, vi har därför inte råd med några större utflykter. Vi hade planerat att göra en resa till Gotland kring midsommar, men på grund av dåligt med pengar och att jag ska vikariera i sommar finns det inte längre möjlighet till det.

En weekend till Göteborg däremot, skulle vara helt fantastiskt! Gå om kring i goa glada Göteborg, titta på allt fint och ha skitkul på Liseberg! Finns det något bättre än det som kan pigga upp två fattiglappar?! Skulle inte tro det :)

2010-04-29 ♥ 13:04:53 » URL: http://josefinejottehine.blogg.se/
Annika

Jag skulle vilja vinna!

I sommar kommer jag jobba och inte ha en enda vecka semester. Min sambo har 5 veckor semester, och han är ledsen över att vi inte kommer kunna göra något speciellt ihop.

Det skulle vara guld värt att kunna åka på en sån här minisemester tillsammans så vi i alla fall får göra något rolit och minnesvärt denna sommaren.

//Annika

2010-04-29 ♥ 13:05:01 » URL: http://annikasdagbok.blogg.se/
M

Hej! Klart jag vill vara med och vinna! Götelaborrg är ju en av mina favoritstäder!Om jag vann två pass skulle jag ta med min kära nyblivna sambo på en minisemester till Götet en helg i sommar. Jag skulle fira att jag fått jobb (börjar på måndag!), vilket också innebär att jag inte får någon "fem-veckor-i-sträck-semester" i år. En helg räcker dock fint för oss!Jag skulle absolut vilja gå på Liseberg, det har jag inte gjort på ett bra tag - faktiskt sålänge att jag inte åkt någon av de "nya" attraktionerna Kanonkulan, Balder m fl. Och vid fint väder (vilket det naturligtvis ska bli i sommar!) så skulle jag vilja besöka Götheborg och fästningen och fota en hel massa till min blogg.Lycka till, allihop! =)

2010-04-29 ♥ 13:05:16 » URL: http://nyabetraktelser.blogg.se/
Lenore

Det finns en enkel anledning till att jag vill vinna, och det är att jag har bott i göteborg sedan januari förra året och aldrig varit på liseberg, universeum eller någonting annat heller för den delen, det är pinsamt faktiskt, jag har sett mindre av göteborgs attraktioner än de som brukar besöka gbg över en helg... under de 48 timmarna borde jag hinna ta igen det jag missat under 1½ års tid! :o

Kram

2010-04-29 ♥ 13:08:44
ida

Eftersom jag är kronprinsessans sysslings pysslings kusin blev jag INTE bjuden på bröllopet. Känns lite som om de försöker klippa av blodsbanden där. Lite som att bli backstabbad, så jag vill göra något för att göra de jävlarna avundsjuka.... Eller nej, jag ska vara ärlig... Jag är pank, jag vill ha semester!

2010-04-29 ♥ 13:10:44
Nana

Åh, dom vill jag vinna så jag kanske kan få syn på min favvobloggare Spiderchick på semestern ;)Liseberg har blivit lite utav en tradition i min bekantskapskrets, men vi åker alltid över dagen -vilket är en lång resa på ca 4 timmar. Nu har vi en liten son som kommer vara runt halvåret i sommar, så någon dagstur är det ju inte tal om. Med två Göteborgspass kan jag, min man (och lillen såklart) stanna några dagar exta och möta upp vännerna på Liseberg! Det vore superkul som första familjesemester :) Kram!

2010-04-29 ♥ 13:11:42
Mimmi

Jag har har inte lyckats få något arbete i sommar och kommer behöva mycket hjälp ekonomiskt av min sambo.

Det skulle vara en underbar upplevelse att kunna bjuda honom på en underbar helg som tack för att han alltid finns där för mig. Jag är honom evigt tacksam och jag hatar att jag, som student, inte har möjlghet att hitta på lite extra roliga saker för honom!

2010-04-29 ♥ 13:13:22 » URL: http://larssonskan.blogg.se/
Linda

Hösten 2009 började jag mitt första år på Universitetet. Efter några månader märkte jag att det var helt fel för mig, och det har inte gått så bra. Det har gått så dåligt att jag kommer inte ha möjlighet att söka CSN till min eventuellt nya utbildning i höst.Hela våren har jag fått spara undan nästan hela min lilla inkomst för att ha råd med hyra i sommar och i höst. Inte heller har jag lyckat få något jobb.Eftersom att jag inte kommer ha pengar till någonting roligt i sommar skulle det vara otroligt underbart om jag kunde vinna 2 göteborgspass. Jag har aldrig varit i göteborg heller. Vill ta med mig min Sambo som kommer få ta extra lån till hösten pga. mig. Det förtjänar han, och jag :-)2010-04-29 ♥ 13:13:47 » URL: http://wrapup.blogg.se/
Jennie

Efter att ha bott i Örebro i 4 år ska jag snart flytta "hem" igen - en mellanlandning i Trollhättan mitt sista år som distansstudent vid Stockholms Universitet för att sedan förhoppningsvis få jobb i Göteborg. Jag vill vinna två pass så att jag och min kompis Sanna kan få ha några underbara dagar i Göteborg i sommar, då hon inte har möjlighet att följa med oss andra tjejer till London nu i maj. Det vore en perfekt present att ge till en underbar vän som inte kunnat unna sig något extra extra på flera år.

2010-04-29 ♥ 13:14:41 » URL: http://yenzan.blogg.se/
Linda

Jag har aldrig varit i Göteborg, och skulle verkligen vilja åka dit någon gång i mitt liv. Med dessa i min hand, skulle jag ju ha en ordentlig anledning att äntligen pallra mig dit :)

2010-04-29 ♥ 13:18:50 » URL: http://liiindans.blogg.se/
Annikasan

Vilken kul tävling!Sist jag var i Götet var jag rullstolsbunden...På något vis känner jag liksom att jag inte riktigt kunde vara mig själv den gången i Göteborg. Jag kunde inte riktigt ge allt, så att säga. Jag satt mest och knaprade på något i rullstolen, alltid med en stor hög av allas kläder och väskor i knät (så slapp de ju bära...) och hojtade åt mina vänner att vänta på mig.Som tur var hade jag världens bästa chaufför (förutom när han ansåg att jag varit stygg och rullade in mig i ett hörn och låste rullisen, alternativt tävlade med sina polare om vem som vågade köra galnast i skogen med mig i rullstolen. Se exempel på bestraffningar här: http://annikasan.blogg.se/2009/august/utkast-jag-hittade.html).Så här bra var han dock oftast:

http://annikasan.blogg.se/2009/august/tunn-luft-i-slottsparken.htmlMed de där passen tror jag att vi både skulle kunna ge Göteborg en ny, lite mer sportslig, chans.Hejsvejs!

2010-04-29 ♥ 13:19:41 » URL: http://annikasan.blogg.se/
Linn

Jag skulle vilja lägga vantarna på två biljetter för att koppla av och se Sveriges bästa stad tillsammans med min bästa vän. Jag kommer endast att ha 8 dagar semester denna sommaren så att få göra något kul hade varit så skönt.

Tack!

2010-04-29 ♥ 13:20:30 » URL: http://linnjacobsson.blogspot.com
Titti

Kära Spiderchick, jag skrev en kommentar innan som inte verkar kommit med så därför prövar jag igen:Jag skulle vilja vinna två Göteborgspass därför att jag själv kommer från Göteborg och har en massa fina minnen därifrån då jag bodde där ett tag som liten (även i Kungsbacka) men bor nu i Malmö. Då jag är arbetslös och varit det ett bra tag så har jag inte världens bästa ekonomi och har därför inte råd att åka iväg på sådana här roliga resor! :-(Jag skulle ta med mig min lillebror på Liseberg och Universeum eftersom han alltid ställer upp för mig och är världens snällaste om omtänksammaste! Han är värd något riktigt roligt och jag tror att detta skulle vara riktigt kul för honom :-) Dessutom skulle vi kunna hälsa på lite släkt som inte blir av speciellt ofta annars.Så Spiderchick, du som skriver den roligaste bloggen, jag skulle bli jätteglad om jag vann!! :-) Jag skulle springa rundor och slå kullerbyttor (okej, kanske inte direkt) och självklart skicka dig massa virtuella kramar!

2010-04-29 ♥ 13:21:31
Johanna - mamma till 2.

Hej spider! Jag hade velat vinna två pass därför för att: (klishéakitgt va?) Jag och min sambo VERKLIGEN hade behövt en helg (eller snarare en vecka) att bara vara han och jag. Han har skiftgång dvs: förmiddag, eftermiddag,ledigvecka. Jag jobbar som timvikarie i äldreomsorgen och dvs att jag ALLTID jobbar när han är ledig. Dessutom så har vi två barn, en son på 3,5 år som är i världens trotsålder (jag lovar att jag inte önskar mig min värsta fiende hans trots) och en 11 månaders liten dotter. Barnen är vi ju givetvis stolta över men nu är det så att vi är två jättetrötta småbarnsföräldrar som behöver tid att bara vara vi. (dessutom bor vi i Gällivare typ högst upp i sverige så göteborg skulle passa fint;)) Det är min motivering så jag hoppas verkligen att vinna! // Johanna

2010-04-29 ♥ 13:22:55 » URL: http://jobeah.blogg.se/
Susanna

Åh, jag är med!

Jag vill gärna vinna eftersom jag nyligen varit arbetslös under en lång period (ska faktiskt börja mitt nya jobb nu på måndag). Detta medför såklart att jag är helpank (eftersom jag använt upp alla mina sparpengar på hyra och mat) och inte har någon möjlighet till någon riktig semester.. Dessutom har min sambo (som jag skulle vilja ta med om jag vinner) precis börjat plugga så han har inte så mycket pengar han heller.. Skulle verkligen vara kul att komma iväg någonstans och känna att man gjort någonting kul under sommaren iaf! :)

2010-04-29 ♥ 13:31:47 » URL: http://livetienetta.blogg.se/
Pia

Jo det är såhär förstår du:

Jag bor ju i Göteborg och varje sommar på semestern tänker jag och min man att vi ska göra alla sådana där turistgrejer som man kan göra när man har semester på hemmaplan. Älvsborgs Fästning, Universeum och så. Det där som man ju aldrig gör för att man bor här (eller det kanske man gör om man har barn? Det har inte vi...)

Men det blir aldrig av, när det väl gäller är det för dåligt väder, onödigt lägga pengar på, orkar inte osv. Det blir helt enkelt inte av. Istället sitter vi väl mest och glor på varandra.

Men om vi fick varsitt Göteborgspass så skulle vi verkligen verkligen ta oss i kragen och få det gjort.

Så snälla, snälla, Spider hjälp oss att få lite innehåll i vår hemmasemester.

Tack!

PS Din blogg är jättebra, klickar in flera gånger om dagen :D (Fjäsk kan väl aldrig skada...)

2010-04-29 ♥ 13:34:49
Jenny

Sen jag blev gravid är det aldrig nån som frågar om jag vill hänga med på nått skoj, allt verkar "förbjudet" att göra. Med dessa två passen kan jag bevisa att man inte behöver sitta och pilla navelludd 9 månader, och det skulle göra att tiden går liite snabbare till hösten:)

2010-04-29 ♥ 13:35:45 » URL: http://prydh.blogg.se/
Sandra H

Min absolut bästa vän bor i götet och han har gjort så fantastiskt mycket för mig det senaste året och för att jag ska må bra i livet och i mig själv. Det gör jag nu och det är mycket tack vare att jag fått ringa och gråthulka mitt i natten osv osv.Därför skulle jag vilja vinna, för att kunna bjucka på en helhelg för min bästa vän. Jag är student och med den budgeten är det svårt att slå till på stort.

Tack!

2010-04-29 ♥ 13:35:57
Helen

Jag kommer ju ifrån Götet själv, och har sett den ifrån alla dess vinklar flera ggr. Så jag skippar nog denna tävling. (^_^) Känner attden kan gå till någon som faktiskt behöver den.Men det är en riktigt bra tävling, med tanke på att våren är här och att sommaren kommer snart. Gött, Spider! (^_^)

2010-04-29 ♥ 13:37:53 » URL: http://akazora.blogg.se/
Kajsa

Hej Spiderchick!Jag skulle bli sketaglad om jag fick lägga vantarna på två göteborgspass. Anledning? Jag (en västgöte från vänersborg) har sedan 3 år tillbaka bott uppe i Östersund pga. kärleken. Nu tycker jag att det är hög tid att vi får några fina göteborgsdagar i sommar och jag skulle så gärna vilja bjuda med älsklingen på lite trevliga sevärdheter i sveriges bästa stad! Vore väldigt rart och fint om jag fick bli en av de lyckliga vinnarna så min käre lille gubbe kunde få sig en heldag med skôjigheter. Tack och tack för en himlans fin blogg!

2010-04-29 ♥ 13:41:59
Sandra

Hej Spider! Jag skulle så sjukt gärna vilja vinna! Jag flyttar ner till Göteborg i slutet av sommaren eftersom jag ska börja plugga där till hösten. I och med att detta kommer bli första flytten från mitt föräldrahem kommer jag måsta köpa sjukt mycket saker till lägenhet osv. = obefintlig "ha-kul-kassa". Och kul vill man ju ha. Håller alla tummar jag har.

2010-04-29 ♥ 13:42:53
Elisabeth

Jag vill jättegärna vinna! För det första har jag aldrig någonsin varit i Göteborg, men har alltid velat åka dit. För det andra så tjänar jag inga pengar alls, vilket gör det svårt att roa sig med Liseberg och andra saker. För det tredje skulle det passa perfekt för mig och min kille att åka dit i sommar!

2010-04-29 ♥ 13:44:02 » URL: http://saelis.blogg.se/
Linda

Okej, min chans är kanske inte störst eftersom jag bor i gbg, men ändå.

Jag vill vinna för att jag helt enkelt inte har råd med någon vidare semester i sommar. Har varken pengar till att resa någonstans eller tid och pengar till att ta ledigt en längre period.

Därför vore det gött att kunna semestra lite hemma i göteborg i alla fall! Dessutom har jag ju bara bott här i drygt ett halvår och därmed inte gjort allt ännu.

Så pleeease låt mig ta med pojkvän eller lillasyster på en härlig göteborgssemester (kan faktiskt slå de flesta andra semestrarna ändå), så kan jag åtminstone få känna mig lite som en semesterglad turist i sommar.

2010-04-29 ♥ 13:47:08 » URL: http://meandrunk.blogg.se/
Nikita

Jag vill lägga vantarna på två pass för min pojkvän flyttade ända upp hit från Götet för att vara med mig! Sedan i ett försök så flyttade jag till göteborg. Det fungerade INTE med hans familj som absolut inte kan hålla sams och vi flydde fältet innan han hunnit visa mig Götet runt - ordentligt. Så därför skulle det vara nice att vinna två pass och överaska honom med att få komma hem ett par dagar och bara göra massa kul saker som inte innebär fyllemiddag med hans fördömande familj!

2010-04-29 ♥ 14:00:20 » URL: http://nikitaistheshit_@hotmail.com
Karolin

Jag har i 2-3 års tid sagt att jag ska åka till Götet, för att hälsa på bekanta och för att se något annat (och bättre) än sthml, träffa goá gubbar och annat trevligt folk. Att få besöka Danmark vore ju inte heller så tokigt, där har jag aldrig varit, och eftersom att jag inte förstår ett ord av vad danskarna säger (jag är ju trots allt från Norrland) så tror jag att det kan bli en heldag av pantominer. Rätt så spexigt! Så kom igen nu, låt mitt snack om att besöka Göteborg bli verklighet och låt mig vinna Göteborgspassen!

2010-04-29 ♥ 14:01:09 » URL: http://cutethoughts.blogg.se/
cassandra

Jag har aldrig varit i Göteborg så för de första hade det ju varit kalaskul att åka dit! Sedan så är det så att min bästavän är totalt pank hela tiden och det är verkligen trist att inte kunna göra olika saker med henne som kostar lite mer. Förhoppningsvis kommer hennes pojkvän från Turkiet hit snart(krångel med att få komma hit osv), så då skulle det vara sjukt kul att överraska dem med en tripp till Göteborg i sommar, jag, bästa vännen och våra pojkvänner, tjoho!

2010-04-29 ♥ 14:02:59
Malin

Klart man vill lägga vantarna på det här! I sommar firar jag ett år med min pojkvän och jag har redan spikat in ett besök på Liseberg där. Min pojkvän har ju aldrig varit där! Helt ofattbart! Men eftersom jag är en student (tar studenten nu i juni, grattis till mig) så vet jag ju att det kommer bli ganska knapert med pengar så det här skulle ju vara den perfekta presenten till både mig och min pojkvän, dessutom fyller han år ungefär samtidigt som vi firar ett år. Två flugor i en smäll och billigare för mig!

2010-04-29 ♥ 14:07:59
Linette

Åh jag skulle jättegärna vilja vinna! Mest för att två av mina finaste vänner har flyttat till gbg (själv är jag i örebro) för ca ett år sen och jag har ännu inte hälsat på dom :( fy skämmes!! Vore himlans kul att åka dit i sommar och göra massa skojigheter =)

2010-04-29 ♥ 14:16:11 » URL: http://linettesblogg.blogg.se/
sabrina

hej! Jag och min sambo har försökt att få barn under två års tid nu och det resulterar i missfall varje gång, för att vara mer exakt har det varit 5 stycken nu och läkarna hittar inga fel. Jag blev jätte deprimerad för ett år sen och slutade jobba så min stackars sambo har försörjt oss båda.. Nu har jag tagit tag i livet igen och börjat plugga men csn är ingen jätte inkomst.. Jag skulle vilja vinna detta så jag kan bjuda med honom på en underbar helg och tacka honom för allt han har gjort för mig. Dessutom hade det varit fint att kunna ha lite tid för oss själva i en annan stad. Nu kommer jag hålla tummarna här hemma för att du väljer mig :)

2010-04-29 ♥ 14:19:50
beciell

Jag vill vinna passet till mig och min pojkvän! Vi hade planerat en fin 2-veckors Thailand semester ihop nu till sommaren, ett land vi förut aldrig har besökt.. Men planerna gick i stöpet då jag förlorade mitt jobb.. Så nu söker jag intensivt jobb och har inga pengar att kasta ut på en sådan semester. (eller något annat heller för den delen) Sedan kan man ju heller inte be om ledigt direkt den dagen man väl lyckas få ett jobb igen.. Just därför hade en weekend till Göteborg varit alldeles perfekt, och att dessutom få bjuda min pojkvän på det vore guld värt, för nu under mina nästan 3(!!!!!) månader som arbetslös kan jag skriva en hel lista på saker han har varit snäll nog att köpa åt mig, tom kläder en kväll då vi skulle ut eftersom han ville att Jag skulle känna mig fin (han själv påstår ju att jag ser fin ut i allt jag tar på mig, typiskt pojkvänssnack va.. tss..=) ), då jag blev lite nedstämd över alla mina gamla trasor i min garderob då jag inte kunnat unna mig något nytt på nästan 4 månader..

2010-04-29 ♥ 14:21:20 » URL: http://beciell.blogg.se/
Nina

Både jag och min karl är studenter och reskassan är därför inte jättestor. Göteborg skulle passa oss toppen att semestra i, då vi bor i Stockholm. Dessutom firar vi båda att vi får varsin högskoleexamen i sommar, min kille fyller 25 och jag fyller 23, båda i juni. Vi firar dessutom tvåårsdag i juni. Jag skulle bli överlycklig om jag fick bjussa min kille på en semester i Göteborg för att fira allt vi uppnår i sommar, och även vår kärlek såklart! Två Göteborgspass skulle kunna göra semestern möjlig!

2010-04-29 ♥ 14:23:32
Martina

för att min sambo har har bott 45 min från GBG i snart 2 år men endå alldrig varigt på universeum osv. hadde varigt så kul att låta han se att GBG facktiskt e bättre en STHLM som han bott i tidigare :)

2010-04-29 ♥ 14:25:12
Lina

Ååå, det här hade varit toppen för mig. Min kära sambo vill allra helst tillbringa hela(!!!) semestern tillsammans med sin släkt i en liten sommarstuga i Norrländska skogarna, vilket skulle göra mig galen.. Jag har försökt lagt fram förslaget om Västkusten och då främst Göteborg och skulle det vara så att jag har turen att vinna så kan han inte säga nej :)

Därför håller jag tummarna för att du räddar mig från att fira semestern på egen hand.

2010-04-29 ♥ 14:34:30
Marika

Jag vill vinna för jag har haft ett helvetes år. Med cancer i familjen, bästa kompis dog, ätstörningar,träningstörningar.

Men NU äntligen är det min tur att få göra roliga saker! Att få en bra sommar tillsammans med kärleken, som älskar mig. Vi behöver båda koppla av, få göra roliga saker, se roliga saker och få tid för oss.

2010-04-29 ♥ 14:38:38
Malin

Jag har precis skaffat mig en pojke, som kommer från stockholm, och jag vill naturligtvis visa honom hur fantastisk Sveriges framsida (som jag kommer ifrån) är. Det enda som hindrar mig är.... CSN :PDessutom vore en liten weekend i Göteborg den perfekta belöningen efter tuffa tentor i anatomi och neurologi (Japp, jag kör på karma-kortet och slänger in läkarstudierna. Du hjälper mig, jag hjälper dig osv :D)

2010-04-29 ♥ 14:40:11
Nike

Jag skulle dra med mig min mamma till Götet. Hon tycker att det är världens underbaraste stad. Varje gång Göteborg visas på tv:n suckar hon lite och säger "titta Nike, där är ditt nya hem".

Faktiskt helt sant. Men vi har lite ont om cash, och tja, då blir det inte så många turer ner till Götelaaborg. Det här skulle nog göra en liten tripp möjlig!

2010-04-29 ♥ 14:51:35
Fia

Inga pengar över som mammaledig jag har

Så denna chansen att vinna jag tar

Jag vill visa Göteborg för min lilla tjej

Ja, det blir till och med hennes första semester- vicken grej!!

2010-04-29 ♥ 14:54:23 » URL: http://www.mammafia.com
Moa

Jag vill vinna för att göteborg är min abosluta favoritstad! Haha, don't ask me why liksom, för jag har varit där endast två gånger i mitt liv, en gång som 5 åring, och en gång som 11. Och som så liten skitunge kommer jag inte ihåg mer än lisebergs sockervadd.. Ändå är svaret på den ständiga frågan om vart jag kan tänka mig att flytta efter min examen(tar min sjukgymnastexamen i vår, tjihoo!) den alldeles underbara staden göteborg, för folk är ju så jädrans trevliga där! (brukar vanligtvis inte erkänna att jag faktiskt inte har en aning om det sistnämnda) Låt mig snälla få åka dit och faktiskt kolla om det är så, eller om det bara är något jag fått för mig?. Ni kanske skriker, spottar snus och pekar finger hela dagarna, vad vet jag?Dessutom behöver jag lite mer kött på benen för att kunna övertala min sambo att flytta till göteborg i framtiden. Han tycker inte riktigt att det räcker med att balder är en skitgrym berg och dalbana.. (Är inte det allt som krävs liksom??)2010-04-29 ♥ 14:56:27
Mikaela

Min underbara mormor bor i Göteborg och jag skulle vilja åka och hälsa på henne och hitta på roliga saker med henne. Jag befinner mig just nu utomlands och pluggar, så hon skickar vykort och kollar väderleksrapporten varje dag så hon har koll på vad jag har för väder. Skulle vara underbart att få spendera tid med henne, bara hon och jag som tack för allt stöd och uppmuntran! ^^

2010-04-29 ♥ 14:56:32 » URL: http://milkchocolateandcookies.blogg.se/
Louise

Det där skulle passa utmärkt för mig och min sambo, som inte kommer ut så ofta (och kommer göra det mindre för nästa vecka kommer en liten voffsing hem till oss!). Han har en syster i Göteborg som vi hemskt gärna vill hälsa på, och att få uppleva en massa saker samtidigt som vi är där skulle vara underbart! Jag har inte vart på Liseberg på jättejättelänge, och för honom var det ännu längre sen, och vi har aldrig vart på något sådant tillsammans. Jag tycker att nu efter snart tre år tillsammans ska vi också få komma ut och leka lite! Så det så.

2010-04-29 ♥ 14:59:37 » URL: http://lunalooney.blogg.se/
Emelie Ha

Hej, gud vilken bra present :D Jag vill vinna för att jag, trots att jag bor i Göteborg, älskar Götet !! dock så har jag nästan aldrig gjort någonting kul här och student som jag är så kostar alla sevärdigheter så nedrans mycket! Jag bara älskar Liseberg och jag blir som en 5åring när jag väl är där, kaninöron, springa omkring och äta sockervadd ( läs kladda med sockervadd som fastnar i hela håret och runt munnen) Och bara ha kuul! :D Och stena båtarna är ju bara det bästa som finns.. åh hoppas verkligen jag kan vinna ÄVEN om jag bor i Göteborg.. Älskar verkligen din blogg och den är det första jag läser när jag vaknar på morgonen! massa kramar på dig!

2010-04-29 ♥ 15:02:30
Tilla

Hade varit otroligt kul att kunna ta med min pojkvän till Göteborg. Vi har inte varit tillsammans speciellt länge och heller inte hittat på så mkt eftersom vi båda är arbetslösa och fattiga :( Hade varit skönt att slippa dega hemma med en film för en helg...

2010-04-29 ♥ 15:06:02
melina

Jag och min kompis förtjänar passen för att vi har bestämt att göra något under sommaren. Eftersom vi knappt har några pengar så kan vi inte lägga massa pengar på hotell utomlands eller något sådant. Dessutom har jag bara varit på Liseberg en gång med klassen men universeum och andra sightseeing saker låter kul, även för oss unga hahaha.

2010-04-29 ♥ 15:06:44
Therese

Som exilskåning och nyinflyttad Göteborgare (heey, pluspoäng!) skulle jag vilja utforska min nya hemstad tillsammans med min bästa vän som kommer på en weekend hit till sommaren. Och vad passar då bättre än att kunna göra alla dessa grejer, for free..?! Hon är student (och jag blivande, till hösten) så det skulle ju vara ett ypperligt tillfälle att se det bästa av Götet utan att bli ruinerad!

Dessutom gör ju folk sig lustiga över min dialekt dagarna i ända, så lite plåster på såren hade det ju också varit (martyr, jag?)

2010-04-29 ♥ 15:08:38
Carolina

jag och min pojkvän har haft en ganska tuff vår, eller mest min pojkvän kan man väl säga. först blev hans utbildning nerlagd så att han var tvungen att börja söka jobb, vilket vi vet inte är det lättaste. han har haft massor med strul med a-kassan som inte vill gå med på att han inte får pengar från CSN längre och dessutom åkt på att betala tillbaks pengar till CSN för att han redan hade fått pengarna för den månad som hans utbildning blev nerlagd. nu har han äntligen hittat ett jobb och jag skulle tycka det va så mysigt att få bjuda honom på detta för att fira lite! han har varit väldigt nere i vår och han behöver all uppmuntran han kan få :)

2010-04-29 ♥ 15:14:24 » URL: http://jisses.blogg.se/
Annelie

Efter ett tufft år med mycket sjukdomar och annat tråkigt skulle jag vilja uppleva din vackra stad och ha lite kul :)

2010-04-29 ♥ 15:15:51
Mathilda Jerner

Hej spider!!

Anledningen till att jag vill vinna passen är pga min mamma... Hon är sjukpensionär och har väldigt dålig ekonomi, kan aldrig unna sig något eller hitta på något kul. Dessutom så har hon haft en tuff vinter pga hennes man dog. Så i vår/sommar så är min största önskan att hon ska få ha lite roligt, och när man inte har så mycket pengar själv så skulle 2 Göteborgspass verkligen underlätta min önskan! Älskar Göteborg och allt staden har att erbjuda så det skulle bli en perfekt semester för min mamma och mig.

2010-04-29 ♥ 15:16:52 » URL: http://mathildajerner.blogg.se/
Sanna

Jag visste inte ens att de fanns något sådannt som göteborgspass, sjukt kul. Min sambo flyttade ner från Umeå till mig och Göteborg för ett halvårsedan men vi har inte riktigt hunnit utforska staden än. Skulle vara roligt att göra det på detta sätt. Så man kan övertyga karln att han har kommit till en go stad!

2010-04-29 ♥ 15:20:39
Sanna

Jag skulle vilja vinna för att jag efter 2 års studier i utlandet nu ska bege mig hem till Sverige och då tänkte försöka ta mig ner till Göteborg och hälsa på min kära systeryster som bor där.. Det skulle ju vara underbart att ha något kul man kan göra tillsammans eftersom, missförstå mig rätt, systrar kan vara ganska enerverande att umgås med, speciellt om man inte har så mycket att hitta på! Så för att undvika bråk, skrik och eventuellt hårdragande och slitandes huvud av barbiedockor skulle detta vara perfekt!

Skulle vara roligt att få en kul och oseriös reunion med storasyster!

2010-04-29 ♥ 15:21:56
Sanna

Jag skulle vilja vinna för att jag efter 2 års studier i utlandet nu ska bege mig hem till Sverige och då tänkte försöka ta mig ner till Göteborg och hälsa på min kära systeryster som bor där.. Det skulle ju vara underbart att ha något kul man kan göra tillsammans eftersom, missförstå mig rätt, systrar kan vara ganska enerverande att umgås med, speciellt om man inte har så mycket att hitta på! Så för att undvika bråk, skrik och eventuellt hårdragande och slitandes huvud av barbiedockor skulle detta vara perfekt!

Skulle vara roligt att få en kul och oseriös reunion med storasyster!

2010-04-29 ♥ 15:22:46
pubes

Jag vill ha ett gbg-pass för att kunna ge min kompis Sanna som precis flyttat till göteborg från norrland. Hon har precis hittat en lägenhet och hon jobbar hela tiden och jag tycker så synd om henne. Jag vill ha ett pass att ge henne så hon kan komma ut och SE gbg, men framförallt ROA sig! :)

2010-04-29 ♥ 15:24:25 » URL: http://pubes.blogg.se/
Sara, mamma till Bonnie

Som ganska nyblivna föräldrar (6mån) så skulle detta passet göra så att jag kan ta med mig min kära sambo till vackra Göteborg. Kanske bo över en natt på hotell (om vi kan slita oss) :)

Det behövs ju lite "egentid" såhär efter att man lagt all fokus på Lillan i 6 månader.

Så vem vet....Lite romantik kanske :)

2010-04-29 ♥ 15:26:45
Kristin

Åh, jag har sökt till göteborgs universitet till hösten och om jag har turen att vinna så vore det här perfekta sättet att lära känna staden lite på! Och om jag inte kommer in på skolan så skulle jag i alla fall få en trevlig minisemester med trevligt sällskap :) .

2010-04-29 ♥ 15:36:49
Sus

De skulle bli mina för att jag aldrig vinner en sån här tävling. Dessutom har vi lantställe 14 mil från Gbg så jag kan lätt ta mig dit. Jag har heller ingen snyfthistoria att dela med mig.

Dessutom kallar jag dina fötter för solblekta.

2010-04-29 ♥ 15:37:40 » URL: http://susolsson.blogspot.com
Viktoria

Åh, jag vill också vinna... ;)

Mest för att vi strax innan sommaren blir tvåbarnsföräldrar och då behöver kunna göra något trevligt - som inte kostar så mycket! (antar att du är medveten om den ekonomiska situationen som småbarnsförälder...)

Göteborg är dessutom favoritstaden för både mig och min man, så vad vore bättre!?Härlig blogg, förresten!

2010-04-29 ♥ 15:43:44
Elin

Helt enkelt för att jag måste vinna. ALLA mina kompisar har fyllt 18 i sommar, utom jag och en till. Det känns så jäkla surt att vi inte kan göra alla "coola" saker med resten av tjejgänget, så varför inte åka till den MYCKET coolare staden göteborg och hänga där ett par dar?

2010-04-29 ♥ 15:51:06
Emelie

Jag har fått flytta från min kära hemstad Götlaborg för att bosätta mig på Sverigesbaksida för studierna. Som student lever man mycket knapert och har inte råd med massa roliga nöjen som att springa runt på liseberg och njuta av livet. 3 av mina bästa vänner fyller 25 i sommar, 13/8, 23/8 och 24/9. De vill ha med mig till Disney land Paris för att fira deras födelsedag(ar). Dock har jag inte råd med detta och har sagt att vi kan fira dem med en heldag på lisebrg istället. (Är ju minst lika roligt det!) Så om jag vinner så ska jag bannemej ha en superduper dag med mina bästavänner i Sveriges bästaste stad! Snälla spiiiiider, hjälp mig fixa 25årskalas till mina vänner!

2010-04-29 ♥ 16:04:41
CarolinK

Ohh.. Jag ogillar sånt där man måste motivera "varför just jag...". Det blir ju alltid "jomen jag ska vinna för det är syyyynd om mig eftersooom...". Men nu är det ju såhär att jag är en urfattig lärarstudent som måste jobba hela sommaren igenom (nix, ingen annan måste jobba i sommar, bara jag, så var det sist jag kollade..) så det ÄR ju faktiskt synd om mig. Men har jag tur kan jag väl skrapa ihop två dagar då jag hade kunnat leva loppan i göteborg som av en händelse är min favvostad. Med mig skulle jag tagit min syster som grattis till hennes nya jobb!

2010-04-29 ♥ 16:05:59 » URL: http://makemebreathe.blogg.se/
Johanna

Jag tar studenten i sommar och kommer då skiljas från en av mina käraste vänner. Den här vännen betyder väldigt mycket för mig och ställer alltid upp i vått och torrt. Därför vill jag vinna de här biljetterna så jag kan bjuda henne så vi kan få två sista fina dagar tillsammans. Det skulle göra hela min sommar!

2010-04-29 ♥ 16:07:28
P

Jag vill vinna för att jag vill bjuda en utav mina bästa kompisar på något kul. Hon har dåligt med pengar och jag har dåligt med pengar och har därför inte råd att bjuda annars, och jag tycker att hon förtjänar det! Och förstås för att Göteborg är en riktigt härlig stad och det inte skulle vara helt fel att få uppleva det på egen hand (har bara varit där med familjen som mindre och då inte fått tillfälle att kika runt själv). Så ja, jag vill vinna främst för att göra en människa glad, men även för att själv få uppleva lite.

2010-04-29 ♥ 16:07:44
Julia

spiderchick! jag vill vinna passen för att min mormor fyller år på måndag, och eftersom den gamla vanliga frasen "jag ska ingeeeet ha, jag haaar allt" kom upp, så har jag köpt två tågbiljetter till Göteborg, så får hon och morfar en upplevelse, istället för en matriell present. Så nu vore det ju perfekt om jag även kunde bjussa dem på göteborgs-pass! :)

2010-04-29 ♥ 16:11:59 » URL: http://myrockworld.blogg.se/
Malin

Jag vill vinna dessa pass för att jag bara har varit i Göteborg en endaste gång i mitt 27 åriga liv. Den gången blev jag magsjuk så nu känner jag att Göteborg har en chans att visa att det finns mer att hämta än maginfluensa. Som student på andra sidan Sverige känner jag inte att jag vill ta mig hela långa vägen dit, nja lång och lång men ändå, och chansa på att jag inte ska bajsa jättefort denna gången. Men när det bjussas på gratisgrejor är jag ganska benägen att ta den risken faktiskt!Ha en bra dag!

M

2010-04-29 ♥ 16:13:06 » URL: http://malinaet.blogspot.com
K

För att jag aldrig får tummarna ur helt enkelt o ta mig till Gbg. Eftersom jag lovat att lära lilleman allt jag kan, kan vi turista runt så ska vi se hur det går med det lärandet ;) Hans mamma kanske får hänga med på ett hörn...

2010-04-29 ♥ 16:13:29
Lina

Två göteborgspass hade varit guld värda. Jag är en fattig student och som det ser ut just nu kommer jag inte att jobba någonting i sommar. Min pojkvän tar studenten om en månad och jag vet inte hur jag ska ha råd att köpa en present till honom. Ett göteborgspass hade varit perfekt!

2010-04-29 ♥ 16:14:15
Evelina

Dessa göteborgspass är just vad min familj behöver. Jag är mammaledig med min lilla son på 3 månader och sköter det mesta själv då min man är borta ca.13 timmar om dagen (måndag till fredag). Det kära spider betyder att jag aldrig får sovmornar, ingen avlastning eller liknande. Men jag klagar inte, speciellt inte på min man som faktiskt inte har det mycket bättre som måste jobba så mycket och inte får träffa sin son! Eftersom jag bestämde mig för att skaffa mig en högskoleutbildning innan jag blev med kalaskula har jag den lägsta föräldrapenningen (ca.3000:- i månaden) och har därmed absolut inga pengar över till nöjen. Min man kommer behöva jobba hela sommaren för att försörja oss men jag tänkte tvinga honom att ta ledig i alla fall en vecka i sommar, om inte annat så för att ladda batterierna, vi kan leva på gröt och vatten istället! Men om vi fick dessa pass skulle du ge dem till en familj som verkligen inte har råd att göra liknande annars och som behöver ladda batterierna- och bara få vara tillsammans en stund!

2010-04-29 ♥ 16:14:27
Anonym

Om jag vinner så lovar jag att bjuda Spiderchick på en den fetaste och festligaste fikan hon någonsin skådat väl på plats. Lilleman och Lasse får äta hur mycket banonmos, eller hur många smörgåsrån/majsbågar de bara orkar och så kan de klättra på varandra på snorungars vis!! =)

2010-04-29 ♥ 16:14:54 » URL: http://livetparanchen.blogg.se/
Klara

Om jag vann skulle jag ta med min mamma på en riktig mor och dotter dag. Det är inte ofta jag hinner träffa henne då jag flyttat hemifrån och när vi väl ses är det fullt med bröder överallt. Så Jag skulle uppskatta en dag med bara jag och mor min. Det skulle vara så himla kul att överraska min mamma med något sådant :)

2010-04-29 ♥ 16:15:44 » URL: http://klaraunderbara.blogg.se/
Lotta

Hej!Min kusin ska gifta sig i sommar, och de där passen skulle ju vara en sjukt bra bröllopspresent!

Så istället för att jag ska komma dit med nån gammal trist vas, en mixerstav, eller - gud förbjude - nåt hemmagjort (med min ekonomi finns det en viss risk för det), så skulle jag kunna flasha med en massa härliga upplevelser åt de nygifta tu (och samtidigt kamma hem priset som världens bästa kusin) ;)

2010-04-29 ♥ 16:18:32
Ehmelie

Jag hade velat vinna dem eftersom jag är inflyttad norrlänning i Gbg (har flyttat ca 150 mil) och inte heller bott i Gbg överdrivet länge. Därför är jag kass på att hitta och har inte sett en enda sevärd grej i hela Göteborg helt ärligt :) haha. Hade varit väldigt kul att göra dock! Till och med mina föräldrar (som var och hälsade på då jag precis flyttat ner och det är enda gången de varit i Gbg) har sett mer av stan än vad jag har, och det säger väl det mesta... :)

2010-04-29 ♥ 16:19:16
Anna

Åh, mitt älskade Göteborg. Bestämde mig som trettonåring att det var där min framtid skulle vara, tio år senare har jag på grund av kärleken hamnat i Östergötland av alla platser. Nu skulle jag vilja ta med min kärlek till staden som ligger mig varmast om hjärtat.

Ha det gott!

/Anna

2010-04-29 ♥ 16:20:03
Carolita

Jag hade jättegärna velat vinna två pass för att överraska min pojkvän på vår 9 årsdag! Vi flyttar nämligen tillbaka till Sverige i slutet på maj efter 5 år i Chile och vi kommer att vara arbetslösa och ganska så panka så vi kommer inte kunna fira det något vidare bra. (För att visa att jag verkligen vill vinna så drar jag till med ett litet snyftkort då vi var här i Chile när jordbävingen var och det var helt klart det hemskaste vi varit med om! Så vi förtjänar att slappna av med tanke på att jag fortfarande idag sover dåligt om nätterna.....)Kram på dig!

2010-04-29 ♥ 16:24:13 » URL: http://chululi.blogg.se/
Malin

Då jag bor på gotland och är en relativt fattig studerande blir det gandka dyrt att åka upp till fastlandet och sen dessutom göra nårgot. Detta skulle vara perfekt då jag endast behöver betala för resan dit :) Jag skulle ta med mig min vän som aldrig varit i göteborg och jag tror vi skulle få en hel skön dag!

2010-04-29 ♥ 16:29:40
Sandra

Jag skulle bli en mycket glad Sandra om jag vann! Tänkte åkte me sambo till Göteborg i sommar för första gången nånsin. Så ditt pris vore kanon då :D krams

2010-04-29 ♥ 16:32:33
Jennie

Hej Spider! Jag skulle superdupergärna vilja vinna de två passen. Why you ask, because jag är en fattig liten student och jag skulle aldrig ha råd att åka på någon riktig semester i sommar. Själv så är jag intresserad av Sverige och historia i övrigt så det skulle vara jättekul att få komma till Göteborg och uppleva lite av den sköna stämningen som jag alltid ha fått höra ska finnas där. Och sen så är jag en riktig galning i karuseller och bergochdalbanor, så om jag kunde få komma in på Liseberg samtidigt som jag är i Göteborg så skulle min sommar vara gjord! Då skulle jag kunna bjuda med en tjejkompis som inte heller har råd med en riktigt semester så skulle vi få leva loppan lite. Det skulle verkligen vara härligt, otroligt kul och jag vet inte vad jag ska skriva mera, jag tror faktiskt att du förstår hur gärna jag skulle vilja vinna, så jag hoppas verkligen jag gör det. :)

(och din blogg är extremt rolig och bra, men det skriver jag inte för att vinna, utan för att jag tkr det, för varför skulle jag annars vara här på din blogg och skriva?)

2010-04-29 ♥ 16:33:22
Elin K

Jag skulle vilja vinna så att jag och mamma kan göra något kul i sommar. Vi har det lite knapert med pengar, så detta skulle verkligen underlätta. Samt så att jag personligen skulle ha någonting att se fram emot, går i skolan och allt ör så stressigt nu att jag tror jag kommer dö!

Iallafall, ha det bra med familjen :)

2010-04-29 ♥ 16:36:06 » URL: http://eliiin.blogg.se/
Cornelia

För att jag till hösten ska börja plugga i GBG, min favoritstad alla kategorier. Jag har planerat detta drag i min lilla hjärna i typ 2 år. Nu till problemet: Min pojkvän vill helst av allt inte flytta med, utan vill vara kvar i lilla lidköping och leva svensson-liv. SÅ, om jag vann dom här passen, så skulle jag ju kunna ta med honom på 2 heldagar, visa hur underbart GBG är.....och få min plan att gå i lås! Lätt som en plätt! :-) Tack för en bra tävling!

2010-04-29 ♥ 16:37:18 » URL: http://www.cornelias.se
veronica

Varför? Finns 3 olika anledningar, den största är att jag saknar Göteborg och Västkusten:(. Flyttade till östkusten för 2 år sen och fy mitt hjärta blöder efter goa gubbar;). Anlednining 2 och 3 går ihop, min sambo fyller 30 år i sommar och jag är mammaledig och fattig som en kyrkråtta! Hur bra och kul vore det inte att slänga fram 2 Göteborgs pass o säga: Suprise baby!! Vilken jädra överraskning!:D.

2010-04-29 ♥ 16:41:09
Linn Fridlund

För jag förtjänar det. Inte fått sova mer än 2 hela nätter på 7 månader pga glupskbebis :) hehe. Nej, men skulle vara jätte kul att få hänga i underbara göteborg med min sambo och bebisen får självklart också följa med på ett hörn!!

2010-04-29 ♥ 16:42:09 » URL: http://s0eet.blogg.se/
Erika

Hej! Jag skulle gärna vilja vinna passen för att jag (pinsamt nog) bara varit i Göteborg en endaste gång och inte ens då blev det av att åka till Liseberg. Jag börjar jobba i höst så det här är sista månaderna som mammaledig och då skulle jag ju såklart vilja få ut så mycket som möjligt av denna sommar. Tyvärr vill inte plånboken detsamma. Det vore helt underbart att vinna två pass. Då skulle jag och min sambo få ett varsitt så skulle vi ta med oss alla tre barnen och ha en toppensemester. Och barnen skulle äntligen få se Universeum! Tack Spider för den bästa bloggen:)

2010-04-29 ♥ 16:42:11 » URL: http://erikamedfamilj.blogg.se/
Karin

I början av juni tar min pojkvän examen från Högskolan i Jönköping och då vill jag kunna bjuda honom på något fint och minnesvärt! Eftersom jag också pluggar i Jönköping har jag inte så gott om pengar, därför vore det så perfekt om jag vann och kunde åka med honom på en weekend! Han kommer arbeta i sommar och jag plugga därför kommer det inte hinnas med någon längre semester :)

2010-04-29 ♥ 16:42:47
Carin

Helt enkelt av den andledningen att det skulle underlätta våran semester i Göteborg till att bli en kanon weekend!

2010-04-29 ♥ 16:43:03 » URL: http://nursen.blogg.se/
Ellinor

Jag hade velat vinna två göteborgspass till mig och min lillasyster som tar studenten nu om en månad. Vi hade planerat att åka till Paris, men då pengarna inte räcker så hade det varit väldigt roligt att ändå få överraska henne med en liten resa till Göteborg istället. Vi har aldrig åkt iväg bara hon och jag innan och det hade verkligen varit hur roligt som helst! :)

2010-04-29 ♥ 16:47:56
AnnaWK

Kära (snygg)Spider. Jag skulle vilja vinna passen då min pojkvän flyttade hit förra hösten ändå från det stora landet i väst - USA. Eftersom vintern var extremt lång blev han aningen deprimerad och jag skulle därför vilja knipa två Göteborgspass för att visa honom hur bra Göteborg egentligen kan vara! Då jag är student har jag ingen stor skattkista och det skulle verkligen vara roligt att få visa vad Götet går för.

2010-04-29 ♥ 16:48:21 » URL: http://annawk.blogg.se/
Johanna

Jag skulle kunna köra samma motivering som alla andra. Att jag är fattig student eller att jag o min kille behöver lite semester. För båda de sakerna stämmer på mig också - men skillnaden är att jag o min kille har haft 3 års distansförhållande o nu äntligen ska flytta ihop. Men för ett år sen fick min kille, blott 26 år gammal, en hjärntumör så senaste året har varit tufft, väldigt tufft. Semester förra året var inte att tänka på för då gällde det bara att överleva dagen o sommaren. Nu börjar han äntligen må bättre och orka lite mer. Allt som vi önskar oss just nu är att få vara ett vanligt par - ett vanligt par som kan ha skoj tillsammans för det har vi inte haft på länge. För oss skulle det innebära en tur med paddan, titta på konstiga djur på universeum, spela på chokladhjulet på liseberg o bara vara o njuta av varandras sällskap.

2010-04-29 ♥ 16:49:12
Minna

Jag vill sååå gärna vinna Göteborgspassen och ha lite skoj på semestern eftersom det inte blir någon solresa för mig med bebismagen i sommar!

2010-04-29 ♥ 16:49:40
Erika N

Jag ska vinna för att min pojkvän för en gångs skull ska få åka lite karuseller. Lovar att åka med på minst en tur (är livrädd och grinar högt). Har dessutom aldrig satt min fot i göteborg vilket är en katastrof, jag vet!

2010-04-29 ♥ 16:51:19
Grodan

Jag och min pojkvän har varit totalt panka sedan november. Vi har fått sagt upp lägenheten, ätit havregrynsgröt veckor i streck osv osv. Jag skulle vilja vinna för att få ta med honom på något roligt. Vi behöver få lite roligheter att krydda vårt förhållande med :)

2010-04-29 ♥ 16:53:07 » URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Sanna

Hej!

Jag älsklar Göteborg (vilket är dödsstraff på om man bor i Skåne och släkten kommer från Stockholm) men har aldrig varit på Liseberg! Mina göteborgskompisar tycker detta är nära nog en synd och vill tvinga med denna fattiga student (med lika fattig respektive) utan sommarjobb dit i sommar. Detta hade varit perfekt!

kramar

2010-04-29 ♥ 16:58:56
Linn

Spider!! Jag har precis börjat nytt jobb och kommer inte ha så mycket semester i sommar. Jag bor i Gävle och har bara varit i göteborg 1 gång! En helg i augusti 2008 när min sambo ville gå på hårdrock på Ullevi. Vi separerade på hösten (inte på grund av konserten, även fast jag inte gick följa med..) förra hösten flyttade vi ihop igen och jag är mer kär än någonsin! Skulle vara så himla mysigt att få planera in en helg bara han och jag, där jag skulle kunna få styra helgen!! Vi går i barntankar och det skulle väl vara en perfekt "produktionsplats"?! Kanske är det det som behövs för att vi ska få vår egen lilla spiderbaby! (jag hittar såklart på ett annat smeknamn, eller det kanske du vill göra?) kram kram

2010-04-29 ♥ 17:03:57
Marie

Hej!

Jag skulle vilja ha passen eftersom det vore en perfekt överraskning till min pojkvän! Vi har båda haft fullt upp på sista tiden, jag med studier och han med jobb och band. Med spelningar varje helg och mycket att göra i veckorna blir det inte mycket tid över för bara oss två. En weekend i Göteborg (tre år sedan jag var där sist) vore underbart! Plus att vi kan planera in själva när vi ska åka, det är annars det som hindrat oss att boka en resa då han aldrig vet om han är ledig förrän dagarna precis innan.

Och du, tack för en awesome blogg!!

2010-04-29 ♥ 17:06:33
Anneli

Tycker en del snyfthistorier är så genomskinliga - den ovan från Grodan tex. om man är så luspank som hon hävdar varför bokar man tid för 2 tatueringar för sig själv och boyfriend? Lägg dom pengarna på roligheter istället då! (som det står i hennes blogg)

2010-04-29 ♥ 17:07:16
Emilia

Jag bor själv i Göteborg så för mig är kanske inte ett Göteborgspass mycket att jubla över, men jag skulle väldigt gärna vinna ändå så att jag kan ge det till mina föräldrar. Dom bor kvar i Värmland, 35 mil bort, och det hade varit väldigt kul att kunna ge dom varsitt Göteborgspass när de kommer ner till sommaren för att hälsa på :)

Kram

2010-04-29 ♥ 17:16:26 » URL: http://emiliahelene.blogg.se/
Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag är världens mest åksjukaste människa!Låt mig åka karuseller och spårvagn tills jag spyr!

2010-04-29 ♥ 17:23:38 » URL: http://spindeltjejen.wordpress.com
alexandra

jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom jag hade sommarjobb och jag och min pojkvän skulle dra utomlands till hösten men de jag skulle jobba för ändrade sig så nu är jag arbetslös. går ut gymnasiet och att åka till Göteborg vore en perfekt resa som jag skulle ha råd med, dessutom älskar min pojkvän Göteborg så det vore en rolig present. KRam!

2010-04-29 ♥ 17:24:07
Mathilda

För att jag är en tjej på 17 år utan sommarjobb!! Och jag älskar Göteborg, förra året åkte jag dit själv med en kompis. Innan har det alltid varit med familjen. Men det blir så jäkla dyrt med tågbiljetter, inträden shoppingpengar osv. Jag vill inte tigga så mycket pengar av min kära mor och far som får spendera alla pengar på mig? Och eftersom jag inte har sommarjobb har jag knappast råd att betala en hel Göteborgs resa själv. Därför skulle det vara kul =D

2010-04-29 ♥ 17:40:07 » URL: http://tillen.blogg.se/
Andrea

Läste just upp tävlingen för min pojkvän och han skrattade och sa "du fattar att man aldrig vinner sånt där va!" Men nu tänker jag i alla fall försöka för det är ju GÖTEBORG vi tävlar om, det är ju värt varenda liten ansträngning. Synd att det är så svårt att sticka ut från mängden bara, but here we go; Jag vill så gärna vinna tävlingen för det vore så oerhört kul att få berätta för min pojkvän att vi ska göra GÖTEBORG I SOMMAR! Enligt mig är vi otroligt värda denna tripp (hehe)! Jag håller tummarna. Tack för en grym blogg spider :)

2010-04-29 ♥ 17:44:55 » URL: http://andrealarsson.blogg.se/
Marie

Hej Spider, vilken toppentävling!

Jag skulle vilja vinna därför att min kära syster flyttat till Göteborg och det är ju superroligt tycker jag för alla roliga saker vi kan göra tillsammans där, men nu är hon gravid, vilket iofs är underbart! Men nu till det viktiga, ingen att åka karuseller med på liseberg och diverse andra grejor man bör undvika när man är gravid. Därför vill jag vinna så att jag kan få med mig min fattiga sambo som är student så vi kan göra massa roliga saker när vi hälsar på min syster i Götet!

2010-04-29 ♥ 17:54:41
Josse

Åhåj!

En tävling precis i min smak!

Grejen är den att mina kära pojkvän är 08:a och gärna då och då drar skämt om Göteborg och dess invånare. Vore det inte himla kul att få med honom till götet, uppleva en massa roliga saker tillsammans och ändra hans uppfattning?

Har läst din blogg i över ett år och jag säger bara, keep up the good work spider! Dina inlägg gör hela min dag!

2010-04-29 ♥ 17:58:10 » URL: http://skywise86.blogg.se/
Jessika

HejJag ar fran norra Sverige och har bott i Kanada de senaste 15 aren. Mina foraldrar flyttade till Goteborg nagra ar sedan och nu ar jag en turist i mina foraldrars hemstad. Kanns lite konstigt. Jag, min man och varan tva ariga dotter ska aka och halsa pa mina foraldrar nu i sommar och skulle jattegarna lara kanna staden lite battre. Det skulle vara jatteharligt att lamna tjejen med sina morforaldrar och fa ha det kul pa tu man hand.

2010-04-29 ♥ 17:58:34
Michalw

Jag vill hemskt gärna vinna de där Göteborgspassen. För då kan jag ge min son den bästa semestern hittills. Han har aldrig varit i Göteborg, knappt jag heller. Så ett varsitt göteborgspass vore perfekt för oss för att upptäcka staden och hitta på alla möjliga saker.

2010-04-29 ♥ 18:10:54 » URL: http://michalw.blogg.se/
Linda från längstuppinorr!

Hemma hos mig finns bara massa snö. Och isbjörnar har vi på gatorna! Tänk om du kunde hjälpa mig härifrån, om så bara för en liten stund!/Linda

2010-04-29 ♥ 18:20:52
p

en så kul present!Jag skulle jättegärna vilja vinna för att vi ska till Göteborg den 13'e-17'e Maj och bo hos Morfar i ett par dagar. Hur underbar han än är så hade det dock varit jättekul att få se lite av staden, speciellt för min Ole Norrman som avgudar Liseberg, han har bara åkt berg och dal bana en gång i sitt liv!

Om du har läst min blogg någon gång så vet du att vår ekonomi är körd i botten efter att vi fått reda på att Drömhuset verkligen var ett sådant Drömhus som i filmen- vi har nu ett rum utan golv på grund av fukt, bara en förlängningsslad med el som ska räcka till hela huset eftersom dom andra ledningarna var rbandfarliga och elektrikern kopplade ur dom trots mina vilda protester och alla våra semesterpengar går till att lägga nya ledningar.

2010-04-29 ♥ 18:22:21 » URL: http://ihpm.blogg.se/
Josefine

Vilken härlig tävling!Jag vill så gärna vinna så att jag kan åka upp till underbara Göteborg och träffa min bror och brorsdotter. Det är inte så ofta vi lyckas tejma in så vi kan ses. Min lilla brorsdotter är snart 1,5 år och jag vill börja skämma bort henne redan nu. Det är aldrig för tidigt. ;) Hon är ju trots allt fasters lilla stjärna!Att vinna göteborgspasset hade gjort så vi hade kunnat hitta på en massa skoj! Vilket det inte hade blivit annars då jag själv är arbetslös just nu.Kram, Josefine. bonne20@hotmail.com

2010-04-29 ♥ 18:25:41 » URL: http://jossisviktresa.blogg.se/
Alexandra

Självklart vill jag vinna biljetter! I sommar är första sommaren som jag står helt utan nån som helst inkomst. Det suger! Har en kronisk sjukdom och nu har våra kära moderater bestämt att alla sjuka ska bli friska på 500 dagar. Blir man inte det så får man vara utan försörning. Dvs noll semester i år för ungarna! Ungarna går på nätet under namnen Stor, Mellan och Liten och skulle givetvis bli överlyckliga över att få åka iväg på semester. Boende är lugnt då jag har en gammal vännina i krokarna runt Götet. Soppapengar har jag enhäligt bestämt att kidsens morföräldrar får betala om vi skulle ha den turen att vinna! Så fixa så vi får åka iväg nu!! ;-)

2010-04-29 ♥ 18:31:11 » URL: http://www.alexandrasliv.myshowroom.se
ida

Jag vill vinna för att kunna bjuda min älskade familj; sambon och tre barn, på en riktigt rolig helg i Göteborg, med både liseberg, universeum, pappan och massa mer. Sånt vi inte hade haft råd att göra på samma gång annars, fattig föräldrarledig småbarnsmorsa som man är.

2010-04-29 ♥ 18:43:36 » URL: http://1vuxen2barn.wordpress.com
josefin

jag skulle vilja vinna, då jag som student sällan har råd att skämma bort mina kära vänner, som jag tycker så mycket om att göra. genom att vinna fina göteborsgpass kan jag ta med min fina vän Sofie och ge henne en hel massa roliga upplevelser. Vi både förtjänar det väl med tanke på stress med skola och allt som hör till när man läser på universitet. dessutom förtjänar hon det extra mycket med tanke på all reklam hon gör för din blogg. =D

2010-04-29 ♥ 18:49:37 » URL: http://josefinerlin.blogg.se/
Sarah

Jag skulle bli så himla glad om jag och min sambo fick varsitt Göteborgs-pass till vår GBG-resa i september. Då har vi tänkt att åka till Östra sjukhuset för att hälsa på Neonatalen där vår dotter föddes förra året i september. Om vi får passen kan vi göra så mycket mer med våran dotter, vilket vore så kul!

2010-04-29 ♥ 18:49:47 » URL: http://sagolikan.blogg.se/
Kira

Hejsan!Låter härligt med Göteborgspass! Jag hade väldigt gärna velat vinna dem. Träffade nämligen en kille från Göteborg (bor själv på Åland) några år sedan, och vi blev väldigt goda vänner. Högst antagligen skulle vi ha blivit mer än vänner, men avståndet mellan oss satte stopp för våra planer. Om jag vann passen skulle jag under våren/sommaren åka upp till Göteborg och träffa denna tiopoängare till kille, och uppleva Göteborgs bästa tillsammans med honom vilket skulle vara otroligt roligt! Att jag sen ÄLSKAR nöjesfält är också en orsak till att passen gärna får flytta till min postlåda!Kram/ Kira

2010-04-29 ♥ 18:50:23
Johanna

Vilken rolig tävling!! =)

För det första så skulle jag vinna för att jag är skarabörgare ;) Och för det andra så vore det helt fantastiskt att kunna njuta av vår vackra "huvudstad" (göteborg borde iallafall vara vår huvudstad) med min sambo och våran 2åriga Tröllonge =D och för det tredje för att jag nog är den enda personen som tycker att det Danska språket är helt underbart att lyssna på =)Ha en underbar helg!

2010-04-29 ♥ 18:53:03
Sandra

Hej! Vilken rolig tävling! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna två pass, trots att jag är Göteborgare! Ens egen stad är nästan den stad man är på sightseeing minst, och det är tråkigt tycker jag! Därför vill jag ta min kille i handen och upptäcka vår egen stad. Skulle passa perfekt eftersom vi dessutom firar tre år tillsammans den här helgen =)

Kramar Sandra

2010-04-29 ♥ 19:03:47 » URL: http://strangershouse.blogg.se/
Ida S

Jag jobbade tre säsonger på High Chaparral (fråga inte varför, men förbannat kul och galet var det). Mina brorsbarn har nu blivit tillräckligt gamla för att följa med sin faster till cowboysens hemland. Bara vi tre. För att spexa och lyxa till det ytterligare hade min plan (ja, jag har funderat på detta under två års tid) varit att dra vidare till västkusen och då besöka karusellernas mecka (Läs: Liseberg). Kruxet är ju just bara att ekonomin tryter redan när jag säger Lisebergspass. Så för att förgylla deras (och min såklart) dag hade det varit fantalusiskt kul att ha två pass i sin ägo. Ska bara klura ut argument varför jag måste ge dem bägge till grabbarna. / Ida S

2010-04-29 ♥ 19:05:19
Sara

hej Spiderchick!Jag skäms över att säga att jag aldrig varit Göteborg.. eller Västkusten överhuvudtaget! Jag har bott utomlands större delen av mitt liv och knappt semestrat i Sverige iöverhuvudtaget... Dock planerar jag och sambon min att åka dit i sommar på en liten roadtrip. Men studenter som vi är vi lite oroliga för vår tighta budget. Så jag kunde knappt tro mina ögon när jag läste det här! Så perfekt!Din blogg får mig alltid att skratta.. även nu när jag ligger hemma i magsjuka tittar med hundögon. Och grattis till en välskapt pojke, har aldrig kommenterat förut :)

2010-04-29 ♥ 19:07:44
Malin

Åh jag vill jag vill! Det skulle passa så perfekt för mig och min "importerade" colombian till sambo som faktiskt inte har sett så mycket mer av Sverige än Västerås och ja, lite av Stockholm. Men hallå, Göteborg är väl ändå vackrare??!! Vore riktigt najs att få bjuda med honom på en liten weekend resa till Göteborg och utnyttja passet till fullo. Jag vill jag vill =)

2010-04-29 ♥ 19:11:25 » URL: http://lafemmechocolat.blogg.se/
Kejrin

Spider - Jag VILL vinna, för jag vill få en bättre syn på Götlaborg. Jag, sambon, sambons bror med tjej var där för 2 år sen och fick tyvärr inget bra intryck av staden, förmodligen var vi på fel ställen och träffade fel folk. Ge oss chansen att lära oss ÄLSKA Göteborg! Do it Spider, do it! Sprid Göteborgkärleken till huvudstaden!

2010-04-29 ♥ 19:18:48
Michaela

Jag skulle inte vilja vinna för att jag är fattig student, inte för att jag är fattig ensamstående, inte för att jag sliter röven av mig annars, inte för att mina två barn är så galet jobbiga så att jag och min man skulle behöva lite semester, och inte ens för att jag skulle vilja överraska min pojkvän!

Utan den enda och supertoppen anledningen till att jag ska vinna, är för att jag GALET gärna vill lägga vantarna på denna vinst, inte till någon annan utan till MIG MIG MIG. Och ja mannen kanske får följa med om han är sjukt snäll annars finns det nog fler frivilliga :-) chooooose me! (Funderade starkt på att skriva denna motivering i versaler men ångrade mig nästa stund! Lucky you!

2010-04-29 ♥ 19:24:11
Ida

Enda gången jag någonsin varit i Göteborg gick min rygg sönder. Så den där roliga sightseeingen med diverse roligheter inbokade blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig, eller för den delen: vad sambon hade tänkt sig. Spenderade halva dagen sängliggandes och den andra halvan på diverse apotek för att försöka hitta något som kunde lindra min smärta!Skulle vara härligt att få uppleva 'Göteborg igen utan att behöva känna att resan äter upp halva studiebidraget..... :)

2010-04-29 ♥ 19:25:31
Sanna, Liams mamma

Jag vill vinna passen för att:

Första helgen i juni ska jag, sambon, vår 7 månaders lilla Liam och svärmor ta bilen de 60 milen till Göteborg för att se Green Day på Ullevi. Vi ska stanna två nätter och det vore helt fantastiskt att kunna ta med svärmor på allt Göteborg har att bjuda på. Hon ställer upp och följer med, betalar sitt eget hotellrum och är barnvakt för att vi ska kunna gå på Green Day. Hon har inte varit i Göteborg på den här sidan stenåldern och med passet kan vi ju göra stan på riktigt :) Ekonomin som föräldraledig är ju inte tiptop så det skulle vara kanon att ha råd att bjuda igen lite till världens bästa svärmor. Sen hade jag ju direkt satt sambo med mor i Paddan. Hur kan man ha varit i Göteborg så många gånger som min sambo utan att ha åkt Paddan? Skandal ;)Tack för en underbar blogg!

2010-04-29 ♥ 19:27:41 » URL: http://sansai.blogg.se/
Linea

Den här tävlingen bara måste ju jag vinna!!

Jag och min kille flyttar från Stockholm till Göteborg i sommar och vi har typ aldrig varit där förr. Han skall plugga där så jag hakar på och försöker skaffa jobb.Det skulle vara drömmen att få uppleva lite av Göteborg så vi vet vad vi kommer få leva med de kommande åren :) (Och jag har aldrig vunnit någon typ av tävling innan, nu är det min tur!)

2010-04-29 ♥ 19:30:25 » URL: http://linkis.blogg.se/
Elin

Jag skulle jätte gärna vilja vinna passen.

Jag och sambon har rustat ett helt hus (räknar med att vara klara om 3 veckor) och inte haft någon kvalitets tid tillsammans sen vi köpte huset. Är det något vi skulle må bra av så är det en weekend i Göteborg!

Ha det grymt

Elin

2010-04-29 ♥ 19:56:40
Anna

Jag skulle vilja vinna för att:

1. Aldrig varit i göteborg

2.Kommer förmodligen studera ett par år till hösten, samt en make som är arbetslös= inte så fett i kassan

3. Vi har inte lämnat norrland på flera år. Ja, det är helt sant.

2010-04-29 ♥ 20:05:30
Marie-Louise

Jag vill vinna så att jag kan ta med mig min mellantjej till Göteborg, vilket hon har önskat i flera år nu, men det blir aldrig av. Därför vill jag vinna passet för 2 personer, för då skulle hon och jag åka ner tillsammans :)

2010-04-29 ♥ 20:10:23 » URL: http://madredetres.blogg.se/
Angelica A.

Wow, vilket pris!Skulle verkligen vilja vinna detta underbar pass. Jag e en tös från Gotland och min karl en riktig 08:a och ingen av oss har aldrig varit i Götet! Vi har pratat om i de fyra år vi nu varit tillsamamns att ta en liten roadtrip över till Sverige`s framsida (vi bor nu Sthlm).Tänk vilken underbar lite mini semster vi skulle få från renovering av vårat mini radhus, som vi köpte precis innan vår älskade Milo föddes. Vilden är nu 10 månader :-)Så pleeees, pleeeees Spider, give it to me! ;-)2010-04-29 ♥ 20:13:27 » URL: http://angelica_adman82@hotmail.com
nathalie

Hej! Åh åh åh. Göteborg som är min favvostad i hela sverige :) Jag och min älskling vill väldigt gärna komma iväg till västkusten på min semester. Jag behöver visa honom hur vackert det är så han flyttar dit med mig från trista västerås haha. :) Hoppas på tur ^^

Kramar till familjen Spider <3

2010-04-29 ♥ 20:21:02
Linnea

Jag lämnade Herrljunga och fina Västergötland för att flytta till andra sidan landet för ett år sen..

Min pojkvän är arbetslös, jag är arbetslös. Vi har alltså INGA pengar. Att ens tänka på semester är för dyrt. Så ja, vi vill vinna hälsa på mina föräldrar i deras sprojlans nya lägenhet i Alingsås och ta med dem till Liseberg i sommar!

2010-04-29 ♥ 20:23:40 » URL: http://katinaheldine.blogg.se/
erika

Inte heller i år har jag något sommarjobb,

trots att jag inte är någon snobb.

Inte ens några jordgubbar på varaslätta får jag plocka,

jag som med ett körkort tänkt rocka.

Med hjälp av ett göteborgspass

skulle jag kunna mer i sommar än att äta glass.

2010-04-29 ♥ 20:23:58
Sohlberg

Jag skulle vilja vinna för att sist jag var i Göteborg var jag cirkus fem, sex år och min far tog med mig till Liseberg, vilket jag inte minns. Jag minns bara glashissen på hotellet.

Jag skulle vilja få en ny upplevelse och denna gång minnas mer. Plus att även tankar om en flytt till Göteborg har funnits en tid och det skulle inte vara mer lägligt än att få en titt på Göteborg om man ändå har en tur förbi Liseborg ;)

2010-04-29 ♥ 20:24:40 » URL: http://sohlberg.blogg.se/
Monica

Hej Spider. Läser din blogg dagligen. Tack för Sveriges bästa blogg!

Jag vill jättegärna vinna dessa två Göteborgspass till mig och min man. 9 månader efter att vi blivit tillsammans blev jag gravid med vår första dotter, nu har vi två döttar (3 och 1 år) så vi har aldrig hunnit med att göra nått bara vi!(då vi hade distansförhållande på 20 mil innan vi blev sambos) Skulle vbara såå kul att "lämna föräldrarrollen" för 48 timmar och bara få göra roliga saker tillsammans, fjanta oss och känna pirret i magen igen efter dessa 4,4 åren :)

2010-04-29 ♥ 20:26:02
Henric Larsson

Hej spider tjej ! du är allt en riktig grej. Jag vill överraska min sambo så vi kan åka till Göteborg och dansa mambo. Om jag får detta göteborgspack är jag skyldig dig ett evigt tack :=)

2010-04-29 ♥ 20:34:42
Ronja

Åh, jag vill vinna ju!

Jag vill vinna dessa två pass till mig och min bästa vän, just för att hon är så underbar och bäst som hon är. Hon fyller år i sommar så det hade vart en rolig present, och så vill jag jättegärna åka till liseberg haha! Har ju inte direkt världens fetaste plånbok heller.. så det hade varit jätteroligt om du valde mig! kram

2010-04-29 ♥ 20:40:43 » URL: http://octoober.blogg.se/
Åsa

Från och med förra sommaren har jag och min familj beslutat att åka till Göteborg en gång varje sommar.Förra sommaren så var vi på Universeum tillsammans med våra barn. Då nästan tre och ett och ett halvt år gamla. De fullkomligt älskade det! Dottern pratar fortfarande om fiskarna, ormarna, spindlarna och allt man nu kan se där.Snart lär det ju också bli dags för en sväng till Liseberg.Att åka spårvagn är ju inte det dummaste heller.En riktig drömsemester för våra barn skulle det verkligen bli!

2010-04-29 ♥ 21:10:18 » URL: http://asaleh.blogg.se/
Singelmamman

Oj så många svar. Jaha, jag hade tänkt önska att jag vinner. Men kanske tanter inte ska ha ngt Göteborgspass, Jo förresten, det ska de visst ha så jag vill verkligen vinna!

2010-04-29 ♥ 21:11:08 » URL: http://varannanveckamamma.blogspot.com/
Amanda

Jag är en shopaholic. Min totala avsaknad av självdiciplin är den rationella förklaringen till min bottenlöst tomma plånbok. Att jag skulle har råd att bekosta min systers pass (som för övrigt bjuder mig på en Lady Gaga-konsert) är alltså emot logikens alla regler. Som värdig deltagare i denna tävling är jag också en potentiell vinnare vilket i sin tur betyder att jag får något av dig. Som rättvisans predikare vore jag inte annat än en hycklare om jag inte erbjöd dig något tillbaka. Om jag vinner lovar jag dig dyrt och heligt en muffins, naturligtvis ekologisk. Tack på förhand!

2010-04-29 ♥ 21:12:55 » URL: http://visit.blogg.se/
madde

min sambo fyllde 30 och fick av sin familj konsertbiljetter till pink på ullevi och hotellövernattning i gbg, varför då inte få ett gbg-pass och lixom verkligen göra hans lilla presentsemester till en outstanding semester, det är han värd, älskar honom så mycke <3

2010-04-29 ♥ 21:14:19
maria

åhh jag vill verkligen vinna. Götborg är den mysigaste staden jag känner till och att spendera två dagar där med en vän skulle vara otroligt roligt :). Däremot så har jag som är en småskit och fortfarande går i skolan inte så mycket pengar så att få det mesta betalt skulle vara hur skönt som helst. Då skulle man bli go gla´kexchoklad :P

2010-04-29 ♥ 21:17:36 » URL: http://miaelizabeth94@hotmail.com
Sofia

Hola spiderchick!Jag är en 16 årig tjej som lider av det inte så sällsynta "pankstudentmedmassoravsakermanvillgörasyndromet" vilket förbjuder mig att göra roliga saker i sommar. Jag bor ca 1 h från Göteborg och ett Göteborgspass vore helt peeerfaa!Tack för en sjukt underhållande blogg, you rock girl! :D2010-04-29 ♥ 21:17:45 » URL: http://sofiaenarsson.blogg.se/
Elin

Tjoooo!Det känns aningens taskigt att bara kommentera på inlägg en gång i halvåret och varannan gång du har tävling. Men what the heck. Jag tänker alltid roliga kommentarer i huvudet efter varje nytt inlägg. Typ, "Haha, den var bra!" eller "Du är rolig du!". Det får lätta mitt samvete.Jag vill åka till Göteborg för att träffa dig (läs: hoppas på att varje blondin jag ser är du) och för att gå på Universeum... men mest för att träffa dig. Eller var det för att gå på Universeum? Nej, det var nog för att träffa dig. Eller var det för att gå på Universeum? Hmm... I'll get back on that one.Jag vill i varje fall se alla fräcka/mindre fräcka djur på universeum .... och dig.Ha det gôtt kramar Elin

2010-04-29 ♥ 21:24:11 » URL: http://skitprat.blogg.se/
Nellie

Jag skulle gärna vilja vinna detta för att kunna släpa iväg min pojkvän på en liten semester, när man inte får studiebidrag och inte fått sommarjobb först sista perioden är det lite ont om pengar och det vore så kul att kunna göra något med bara min pojkvän. Han är dessutom fruktansvärt kräsen men detta är något jag skulle kunna få med honom på.Det är därför jag väldigt gärna vill vinna det här!

2010-04-29 ♥ 21:30:30 » URL: http://parame.blogg.se/
Maria

Hej. Jag tycker att jag borde vinna dessa pass för att jag och min pojkvän bor i Norge och kommer sällan hem till underbara götebrog o får uppleva den fina staden. Min pojkvän har aldrig varit där och jag skulle vilja visa honom hur fint det faktiskt är. Vi har nyligen fått barn och skulle därför behöva ett litet avbrott i vardagen och vad är då bättre än en heldag i gbg?

Tjingtjong// Maria

2010-04-29 ♥ 21:44:54 » URL: http://marialindholm.blogg.se/
caroline

Så jag kan få med min skånska familj upp till goa Götet och visa vad vi går miste om när vi bor här, sidan om Henke Larsson :)

Mest spännande hade klart Universeum o Liseberg varit ... kanske mest för mig men även mannen och den snart treåriga flickan hade blivit galet lyckliga!

2010-04-29 ♥ 21:54:06 » URL: http://kommenteramera.blogg.se/
amanda

jag vill vinna de där passen för att jag vill kunna göra något roligt i sommar tillsammans med någon i sommar utan att de ska kosta en massa pengar som man egentligen kanske inte har :)

2010-04-29 ♥ 21:55:22
Ida

De här är väl ingen högoddsare, men.Jag är 19 år och ensamstående till jordens underbaraste dotter på 5 månader. Pappan till barnet ångrade sig och sa ifrån sig allt vad gäller barnet när graviditeten var halvt gången. Än idag hjälper han inte till, varken med att se efter henne eller ekonomiskt. Jag och min dotter hade en jobbig start med 3 sjukhusvistelser på 1.5 månad efter förlossningen, som jag fick klara helt själv utan pappans hjälp eller stöd.

Jag vill vinna för att jag vill komma iväg, bara en dag skulle räcka. Men få komma iväg och vara bara "Ida" och inte mamma, även om det är det bästa jag vet.

Jag vill ta med min storasyster på resan. Hon är den som hjälpt mig genom graviditeten och även nu när min dotter kommit till världen. Hon är den som ställt upp vid vakna nätter, vid behov av barnpassning och ärvt saker och kläder. Detta trots att hon har två småbarn själv. Hon var även med vid förlossningen och utan henne hade jag aldrig klarat de, hon har varit mitt största stöd! Hon är den personen jag ser upp till mest! Jag vill visa min uppskattning till henne, men har inte riktigt ekonomin till det just nu. Jag vill ta med henne på resan och få ge tillbaka nånting till henne!/ Ida

2010-04-29 ♥ 21:58:31
Helen Westerling

Jag vill vinna för att vi bor i Falköping, stan Gud glömde. Min familj behöver komma till Götet och allt den goa stan har att erbjuda!! Med dom där passen kan man ju liksom utnyttja stan maximalt dessutom!!//Hillis

2010-04-29 ♥ 22:04:55
Cathrine

Hej! Tittade snabbt igenom alla kommentarer och råkade se att många (typ, alla jag läste) tänkte ta med sin karl. "oj. hehe., kanske man borde ta med han.. eh.." var min tanke. Själv hade jag nämligen tänkt bjussa min storasyster! Det skiljer bara två år mellan oss så det har alltid varit vi två... Sen flyttade hon :( Till göteborg!! Har varit och hälsat på henne en gång, men när vi båda är studerande är de lite knapert... skulle va hur roligt som helst att man skulle ha fullt program (gratis) nästa gång man far dit! (plus att hon fyller år i maj, så där skulle jag ha den perfekta födelsedagspresenten också )

2010-04-29 ♥ 22:04:56
Cornelia

Åhh... om jag vinner så ska jag åka upp till Göteborg och bjuda med min fina vän på riktig heldag! Hon är nyinflyttat i Gbg och jag träffar henne alldeles för sällan då jag befinner mig i skåne där jag pluggar och får alldeles för lite av CSN för att kunna skämma bort min bästa vän så som hon förtjänar!

2010-04-29 ♥ 22:11:39
Emeli

Min Älskade Sambo fyller 25 år i sommar och ett Göteborgspass skulle vara en perfekt födelsadagspreset..

Göteborgspasset innehåller mycket bra tips för att fördriva några trevliga dagar i en vacker stad på tu man hand!!

Tack för en Super blogg.. Love it! Puss Em

2010-04-29 ♥ 22:18:03
jonna

Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna... Då skulle jag ta med mina älskade ungar på en mini-semester till Götet! Det skulle göra dem (och mig!) så väldans glada! :)

2010-04-29 ♥ 22:23:04 » URL: http://attlevaarmeranattoverleva.blogg.se/
Sara

Heej Spider:)Gosh vad svårt de här kommer bli då, det var ju inte bara en tävlande här precis:) Gotta try!Jag och min käreste bor i lilla Sandviken och första sommaren vi var tillsammans valde vi att åka till Göteborg! En otroligt mysig stad utan tvekan, skulle jag någon gång flytta långt bort så är de dit!:) Nu skulle vi alltså mer ån gärna vilja återuppleva den underbara semestern i din underbara stad!!Det skulle absolut göra vår(MIN!!:)) sommar!:D:D

Älskar din blogg och ditt sätt att skriva! Kraam

2010-04-29 ♥ 22:31:44
Sara

Heej Spider:)Gosh vad svårt de här kommer bli då, det var ju inte bara en tävlande här precis:) Gotta try!Jag och min käreste bor i lilla Sandviken och första sommaren vi var tillsammans valde vi att åka till Göteborg! En otroligt mysig stad utan tvekan, skulle jag någon gång flytta långt bort så är de dit!:) Nu skulle vi alltså mer ån gärna vilja återuppleva den underbara semestern i din underbara stad!!Det skulle absolut göra vår(MIN!!:)) sommar!:D:D

Älskar din blogg och ditt sätt att skriva! Kraam

2010-04-29 ♥ 22:33:30
Malin

Å jag vill vinna! Jag känner att det för en gång skull är min tur , vår tur. Jag och sambon och lille sonen som om en månad fyller ett år har sedan bebis va tre månader haft en fartfylld vardag där vi försökt kombiner bådas jobb (allt för att få en dräglig ekonomisk tillvaro) med familjeliv och bebis mys. Nu är snart lillkillen året och vi saknar familjestunder där hela familjen är samlade! En härlig helg i Göteborg, med Universeum, kaninresor och annat skoj hade verkligen varit helt underbart då vi i sommar kommer få gå på icke gemensamma semestrar! motiveringen sammanfattas här: VI BEHÖVER FAMILYQUALITY TIME !!!

2010-04-29 ♥ 23:00:48 » URL: http://malin87.blogg.se/
Emelie Berglund

Min kille har inte varit på Liseberg på över 13 år! Alltså vet han inte vad Balder eller Kanonen är för något! Herregud det måste göras något åt! Vi var i Stockholm förra sommaren och denna sommar siktar vi på Göteborg. Kom igen! Hjälp mig att bevisa för min kille att Göteborg är bättre än Stockholm!!!

Kram Emelie

2010-04-29 ♥ 23:08:32
ina

Min chans! I sommar flyttar min pojke upp till Stockholm för att börja plugga här. Vi har planerat att åka till Göteborg sen förra sommaren men eftersom det är så jävla dyrt att skaffa lägenhet och så så har vi kommit fram till att vänta med det. Hur perfekt vore inte det om jag överraskade honom? Vem älskar inte överraskningar? Perfekt till min älsklings födelsedag också.Kramkram!

2010-04-29 ♥ 23:10:04
Anna

Men hallå dem måste jag ju bara vinna! Jag och min sambo kommer till Göteborg i Juli. Jag är ju från Göteborg, men min sambo har aldrig varit i Sverige, eller ens i Europa. Jag måste ju bara visa han allt som göteborg har att erbjuda. Men när man är fattig student och betalat 7000kr för att ens komma till Göteborg så e man ganska fattig :(. Snälla Spiderchick liva upp våran semester :)

2010-04-29 ♥ 23:17:52 » URL: http://indelaware.blogg.se/
Lollo

För ganska många år sedan när jag var runt 12 år fick jag åka på skolresa till Göteborg, vi besökte då Universeum och Liseberg. Även min lillasyster fick den chansen ett år senare, men förra året när det var min brors tur blev det inte av.Han har aldrig varit på Liseberg eller något av de andra ställerna du nämner ovan. Nu på söndag fyller han 14 och min syster och jag hade tänkt att vi ska bjuda med honom till liseberg senare i sommar som en sen födelsedagspresent, men med två sådanna här pass skulle det bli ännu bättre. :-)Nu håller jag tummarna. :-)

Tack för en bra blogg!

2010-04-29 ♥ 23:21:04 » URL: http://lolloaxelssons.blogg.se/
Sandra

Jag vill vinna!!!

Jag jobbar och sliter för en dretlön, har aldrig några pengar för sådanna här äventyr (om jag inte svälter mig ett par månader först). Min pojkvänn bjöd mig på alice cooper i vintras och jag vill jättegärna bjuda honom på något lika fint.

HOPPAS HOPPAS

2010-04-29 ♥ 23:26:51 » URL: http://jajjamylife.blogg.se/
Paulina

Jag vill vinna dessa passen för jag och min bästa vän ska upp till göteborg en vecka i sommar. Vi ska hyra en lägenhet och söka massa jobb & bostäder för att förhoppningsvis flytta dit till hösten. Just nu bor vi i skåne och har inte så bra koll på göteborg. Detta vore det bästa sättet för oss att lära känna och älska våran nya hemstad lite bättre på bara en vecka! Plus att vi inte ens känner någon som bor i göteborg så förhoppningsvis lär vi känna nya människor på dessa platser med!

2010-04-30 ♥ 00:05:28 » URL: http://pliinas.blogg.se/
Sofia

Nu har jag med lilla telefon scrollat mig ner förbi de 180 kommentarerna, för nej nej, jag tänker minsann inte fuska och hämta inspiration från någon annan inte. För dä behövs ente! I augusti i år är det 10 år sedan jag flyttade till Göteborg. Nyss fyllda 20 lämnade jag slätta bakom mig och tog klivet ut i vuxenvärlden och Götlaborg. Och jag blev banne mig förälskad i stan. Njöt något oerhört av att strosa längs Avenyn och för första gången i livet "ta en after work" (fanns inte i Fallköping back in the days). Sitta i Vasaparken och lyssna på Håkan, plugga till tentor på KTB, ta en lunch i Haga, röja runt på Exxcet, stjäla syréner på vägen hem till Gårda. Förälskelsen sitter dock fortfarande i. Efter tio år här har jag långtifrån ledsnat. Min plan har sedan länge varit att jag hösten 2010 skulle fira mitt decennium i Götet med att åka Hisingen runt, ta en Paddan-tur och kanske slå på stort med middag på Sjömagasinet? Och vad händer då? Jo, då läser en att Spiderchick sa lotta ut värsta Göteborgspasset! Två dessutom, ett till mig och ett till min dalmas te karl, tänker jag. Så kom igen nu chickan- från en före detta skarabörgare te en annen: please, please, PLEASE. Låt mig få fira mitt decennium i Götet med att göra det alla säger att man ska- turista i min egen stad! Vänligen/Sofia

2010-04-30 ♥ 00:24:41
Isabelle

Jag har genom ett vad accepterat att springa Göteborgsvarvet om 23 dagar. Jag började träna i söndags. Det kommer antagligen gå åt helvete. Jag räknar ju stenhårt med min karl som hejarklack, men han kanske inte "hinner". Jag behöver lockbete! Något mer attraktivt än mig i tajts flämtandes i 2,1 mil(!!!).

2010-04-30 ♥ 00:25:38 » URL: http://isabellenordstrom.blogg.se/
Sanna

Hej hej Spider!Många som är med och tävlar så det blir svårt att komma med något som verkligen sticker ut ur mängden.Jag skulle vilja vinna för det skulle vara helt fantastiskt att få åka iväg i sommar och bara gotta sej i Göteborg.Jag är ensamstående med min lilla skrutt på 4 månader och har haft en hård och jobbig tid då pappan valde att "avgå" under graviditeten.Min mamma har varit ett fantastiskt stöd och funnits och stöttat mej in i mammarollen, småbarnslivet och allt vad det innebär.

Så skulle jag vinna detta pris skulle jag bjuda med henne på en härlig tripp till Göteborg som tack för all hjälp och stöttning.För överigt vill jag meddela att jag nu har kommit tillrätta med livet och mej själv efter uppbrottet och fullständigt älskar att vara mamma till min underbara lilla skruttunge!Nu håller vi tummarna!Ha det bäst!

2010-04-30 ♥ 00:26:38 » URL: http://sanaass.blogg.se/
Sara

Jag vill vinna göterborgspass för i sommar är jag ÄNTLIGEN klar med skolan efter 3 års slit i norskt gymnasium! Och jag vill självklart tillbringa större delen av sommar hemma i Sverige.

Jag kommer från Vänersborg som inte ligger speciellt långt från Göteborg och det hade varit helt perfekt att kunna tillbringa ett par dagar tillsammans med min bästa vän i härliga götet! Men eftersom jag och hon ännu inte har några jobb så ser det lite mörkt ut med de planerna och eftersom vi tar studenten i år hade det varit lite härligt att ha en go sommar innan vuxenlivet börjar på riktigt. :)Kort och gott, det hade varit förjävla gött att vinna helt enkelt! :)

2010-04-30 ♥ 00:48:10 » URL: http://saramattsson.blogspot.com
Annica

Eftersom jag har planer att åka ner till Göteborg i sommar med min dotter och pojkvännen, på en liten semester så hade vi faktiskt tänkt att stanna där i några dagar så det skulle vara utmärkt och vinna detta. För jag kommer få mitt körkort nu i Juni och ska åka ner till Göteborg fast man vill gärna spara så mycket på pengarna så man kan slösa dem på en fin souvenir eller något helt annat. (;Om jag vann det här så skulle jag känna mig världens bästa mamma som låter sitt barn åka till Liseberg, hon har varit där en gång tidigare med sin morfar men då var han sjuk :/ så vi hann inte göra så mycket..

2010-04-30 ♥ 01:55:55 » URL: http://anniicanilsson.blogg.se/
Jannie

Jag vill vinna Göteborgspasset eftersom jag ALDRIG varit i Göteborg. Bor på Östkusten, men har ju hört att Västkusten är Bästkusten så det vore hellvetiskt trevligt att få en lite sponsring av Spiderchick till ett besök i Götet och kolla om det stämmer :D

Pick me pick me pick me!!! ;)

2010-04-30 ♥ 06:39:45
Elin

Jag skulle verkligen vilja vinna sådana däringa pass som tävlingen utlovar. Jag har ALDRIG varit i Göteborg och skulle väldigt gärna uppleva denna stad med en vän som jag alldeles för sällan får träffa (då vi bor i skilda delar utav landet) och som behöver lite uppskattning då livet inte alltid är så lätt och hon oavkortat ställer upp för de som behöver det (dvs MIG). Vi har desstuom inte haft en riktig semester ngn av oss på 4 år. Så du gör två galna brudar grymt lyckliga :) om vi vinner...

2010-04-30 ♥ 06:46:15
Catrin

Hey Spider. Lova mig en sak - låt inte mig vinna.. Jag vinner aldrig och det skulle bli alldeles bakochfram om jag vann. Jag vet inte alls vilka krafter som kommer släppas lös. (Det engelska ordet unleash hade varit mycket mäktigare att använda här, men vi kör völ svenska all the way). Så välj absolut inte mig, du borde inte få detta på ditt samvete.. :)

2010-04-30 ♥ 07:01:17
Anna

Halloj! Det skulle sitta fint för jag fyller 20 år den 2 maj :-) Sambon älskar dessutom liseberg så kunde ju bli en fin födelsedagspresent till honom eftersom han fyller 25 tätt inpå mig.Toppenblogg som frambringar många skratt! Det behövs i vardagen :)

2010-04-30 ♥ 07:05:48
Henrik

Jag och min bejbi ska över till eran sida av sverige och till götet nu i juni. Men efter att ha fixat hotellrum och biljetter till west coast riot så sinade semesterkassan lite tyvärr. Vill inte fönstershoppa resten av helgen utan jag vill ju åka flumride på liseberg och klappa rockor på didära museét. Därför borde just jag få göteborgspass, plus att ni borde planera in er bloggfika den 18:e juni så jag kan komma förbi och göra tummen upp.

2010-04-30 ♥ 07:16:36
Sandra

Om 9 dagar fyller min älskade storasyster 23 år och det vore den perfekta presenten då jag vill ge hon nånting extra för hon förtjänar det så otroligt!Dom senaste fyra månaderna har hon stått för alla mina räkningar ink mat. Ja i princip allt har hon betalat, min älskade syster. Det är så att jag chansade, packade mina väskor och flyttade 80 mil neråt i landet och toksökte jobb och det gick väl inte så bra i början. Men nu är jag heltidare (YIPPIKAJJEJ!!) så ska börja betala av då lönen kommer i slutet av maj. Så snälla spider, jag skulle jätte gärna villja vinna dessa göteborgs pass.PUSS, SandraC

2010-04-30 ♥ 07:36:57
petra

Mina barn är 8 & 10 år gamla. Min stora son skulle älska att åka ut till fästningen, passar bra till hans historieintresse. Och min lilla son älskar karuseller och har inte varit på Liseberg sedan han var 4 år.

Dessutom älskar jag din blogg.(fjäsk skadar nog inte)

2010-04-30 ♥ 07:37:18
Sandra

Hhaha såg ett par stavfel osv men jag är stressad till jobbet, puuss!

2010-04-30 ♥ 07:37:52
maria axelson

Hejsan,

àhh jag vill vàldigt gàrna vinna passen sà jag och min yngste son kan "Gòra" stan ordentligt nàr vi kommer till Gbg (min gamla hemstad) i sommar! Jag flyttade till Italien -86 men ett sommarbesòk med ungarna brukar det bli! I àr fàr jag inte med mina àldsta barn fòr dom har hittat sommarjobb1 Sà jag och lillen kommer behòva ngt roligt sà vi inte saknar dom fòr mycket :D

Kram Maria

2010-04-30 ♥ 07:47:06
cissi

Jag vill vinna!

Ensamstående mamma till Mathilda 14 år.

Hon har i alla år varit så tapper och stått ut med att fara och flänga, kommit först gått sist på dagis/fritids, sovit hos mormor otaliga gånger och de senaste åren fått klarat sig själv en hel del, då jag jobbat väldigt mycket för att få livet att gå ihop.

Hon har utvecklats till en mogen tös som har skinn på näsan! Men vi har det lite svårt ekonomiskt och i år har jag lovat att hon ska få åka till Göteborg över dagen med en kompis och få känna sig lite "vuxen"

Därför skulle detta passa så perfekt!

Cissi

2010-04-30 ♥ 07:57:31 » URL: http://www.mellansanningochlogn.se
Jessica

Men åh, va svårt att komma på en sån himlans bra motivering! Kan man inte få dom bara för att man är typ pank och har lovat sin syster att bjuda på en tripp till Götebrog och nu inte vet hur man ska lösa detta?? Eller bara för att man är smålänning och snål och vill ha gratis saker? ;)

2010-04-30 ♥ 08:32:37 » URL: http://himlagrisen.blogg.se/
jen

Nu har ja varit mamma i snart 1 år.. så ja hade verligen velat ha lite egen tid med min kära pojkvän. Förra året blev det ingen liseberg, vi har alltid varit där, varje år! Men eftersom våran lilla tjej kom 11 maj förra året blev det inte av. Jag älskar ju upplevelser och sådant, men min pojkvän är inte lika förstjust, men om ja vinner dessa så kan ja "skylla" på det, då har han ingen ÅTERVÄNDOO.. moaha

2010-04-30 ♥ 08:41:16 » URL: http://jennickanielsen.blogg.se/
rosie

Jag skulle vilja bjuda med min pojkvän på en weekend i Göteborg för att han är så underbar mot mig! Jag tar studenten i vår och har därför varit väldigt upptagen med mitt det senaste halvåret, vilket har resulterat i att min pojkvän alltför ofta har hamnat längst ner på min priolista. Dessutom har jag pga. stressen varit tjurig, frånvarande och orkelös, och har med andra ord inte varit särkilt snäll eller omtänksam mot honom alla gånger... Trots det har han varit super-förståelig med mig under denna tid och alltid ställt upp på mig när jag än behövt det, trots det faktum att jag inte klarat av att vara där för honom. I nuläget känner jag mig alltså som världens kassaste flickvän till världens finaste pojkvän. Jag skulle därför vilja bjuda med honom till hans favoritstad, Göteborg, i sommar och skämma bort honom ordentligt. Han förtjänar verkligen det! Puss på honom :)

2010-04-30 ♥ 09:08:50
Christine

Jag skulle vilja åka med familjen till Göteborg. Är arbetslös och har fyra barn och har inte varit på semester på 4 år. Hade varit jättetrevligt att åka dit igen och det hade verkligen varit en hjälp på traven om man säger så.

Ha det bra och tack för en fin blogg/ MVH Christine

2010-04-30 ♥ 09:23:05
Elina

Jag älskar Göteborg, inte för att jag varit där mycket men de lilla man sett. Liseberg är underbart, jag älskar berg och dalbanor! Min pojkvän som bara vart i Gbg 1 gång har aldrig varit på Liseberg, men de värsta är att han ALDRIG har åkt en endaste berg och dalbana, han är 21 år! Förfärligt. Så om jag vinner två Göteborgspass så ska jag tvinga med honom i Balder och Kanonen. Dessutom så ska vi troligen på festival i Göteborg så då skulle det vara perfekt med Göteborgspass.

2010-04-30 ♥ 09:31:55 » URL: http://marklar.blogg.se/
Emeliié

Jag skulle vilja vara med och tävla bara för att jag vill kunna ge något till mina föräldrar.

Jag har varit sjuk/ är sjuk och dom har ställt upp så himla mycket för mig så jag skulle vilja ge som något :D

2010-04-30 ♥ 10:08:00 » URL: http://emeliieruukeel.blogg.se/
Chatrine

Vilken underbar utlottning..

Jag skulle gärna vilja vinna, så jag och min underbara man får semester på egen hand..

Vi har inte haft det nån gång under våra 8år tillsammans..

Våra barn går alltid först, så våra enskilda semestrar har fått stå åt sidan..

Men det vore hemskt skönt att få komma iväg på tu man hand..

2010-04-30 ♥ 10:11:14 » URL: http://gluttgirl.blogg.se/
Nathalie

Det hade varit en helt perfekt present till min kompis som behövs muntras upp! En dag fylld med massa skoj är precis vad som behövs :)

2010-04-30 ♥ 10:25:27
izabell

Hej ;)

jag är gärna med och tävlar för att det är så pass svårt för oss unga idag att få ett sommarjobb under sommrarna :) och det skulle vara roligt att kunna göra någonting tillsammans med killen utan att behöva tänka på pengar helatiden :)

2010-04-30 ♥ 10:32:47
Sofia

Som den numera Gamla göteborgaren jag är, har jag fastnat i vår huvudstad med livet. Allt som är kultur, party och liv. Mitt gamla hem i Göteborg har hamnat i bakfickan. Jag skulle behöva åka hem, återuppleva gamla minnen och uppdatera mig med gamla vänner och staden, med min så stenhårda älskade stockholmare till pojkvän. Vi måste uppleva Göteborg på nytt tillsammans! (Alltså, han måste förstå den vackra staden!)

2010-04-30 ♥ 10:51:22
Amanda

Hej!

Jag vill jätte gärna vinna passen eftersom både min sambo och jag älskar göteborg och har släkt där men vi är studenter och bor långt ifrån så när vi väl åker till göteborg så går dom flesta pengarna på bensin och mat... Det vore verkligen jätte kul om vi skulle kunna få "uppleva göteborg" i sommar utan att behöva äta nudlar för resten av året.

Du är bäst spiderchick glöm aldrig det!

2010-04-30 ♥ 11:32:52 » URL: http://tindrelin.blogg.se/
Johanna

Jag skulle himla gärna vilja vinna, mitt mål med sommaren är att åka till just Göteborg, denna underbara stad som jag förälskat mej i. Men på föräldrarpenning blir man inte direkt rik så vi har helt enkelt inte råd att åka nånstans alls vilket har krossat mej lite. Det vore så roligt att få vinna passet, ett stort steg i rätt riktning! Vore guld att få åka på familjesemester utan att behöva vända på varenda krona! :D

2010-04-30 ♥ 11:40:50 » URL: http://silverdraken.blogg.se/
Linxy

Varför ska jag vinna passen? För om jag vinner kan du få ett av passen. ;)

2010-04-30 ♥ 12:11:23 » URL: http://linxy.blogg.se/
Jennica

Jag vill vinna för att det var så längesen jag var på Liseberg och universeum bland annat.. Vad var det 3-4 år sen på liseberg? Varje sommar har jag blivit nekad till Liseberg av folk i min omgivning eller att något annat har kommit ivägen. Därför vill jag äntligen "FÅR" åka..Universeum påminner mig om första gången jag var där.. Meningen var att jag och min bror skulle med mina föräldrar på en mässa för pappas jobb, men det var åldersgräns (?) så istället fick vi en 500hundring och går till Universeum. Så dit gick vi, småbarn ensamma och utforskade. När vi kom till "tropiska" delen, så var det knappt att vi kunde andas för det var så kvavt därinne. VI fascinerades av alla djur som fanns och aldrig tyckt det var roligare att följa med på "jobb" .Jag vill uppleva den känslan igen och att jag får en 1 extra pass, ger mig tillfälle att ta med en person som jag vill dela denna glädjen med.Nu håller jag tummarna! :D

2010-04-30 ♥ 13:09:36 » URL: http://fivetwozero.blogg.se/
christoffer

Jag skulle faktiskt åka dit med min mamma, det är jätte länge sen hon åkte någonting sånt eftersom hon alltid har haft mina syskon att ta hand om när vi är där. Så 48 timmar med bara jag och min mamma där hade varigt så sjukt kul då hon åker i stort sätt allting. :)

2010-04-30 ♥ 13:55:12 » URL: http://itankarnapachristoffer.blogg.se/
Louise

Stackars dig som ska läsa igenom alla kommentarer och välja en vinnare :-)Jag vill vinna passen för min kompis Johanna som bor i Götet ska få en bebis nu i slutet av maj. Hon och hennes kille har det inte jättefett (hon pluggade innan hon blev mammaledig och han är polisaspirant) så om jag vann dem så skulle jag åka till Göteborg och ta med henne ut på så mycket kul som möjligt under de två dagar passet gällde! Med eller utan bebis :-)Hoppas du får en fin helg!

2010-04-30 ♥ 13:57:32 » URL: http://19830425.blogspot.com
Lomina

Du vet den typiska skolresan som man brukar få göra när man slutar 6:an eller 9:an o.s.v? Min skola åkte till Göteborg och Liseberg i 6:an och jag har nästan aldrig varit lyckligare! Tre år senare skulle vi återigen åka med skolan till Liseberg och lyckan var total! Tills jag fick urinvägsinfektion och satt strandad på toaletten hemma i sisådär en vecka.Där satt jag och grät lite för mig själv och visste att jag förmodligen aldrig mer skulle få återse mitt kära Liseberg. MEN, 16 år gammal åker jag till Göteborg för att genomföra en hjärtoperation och visste att NU... Nu skulle jag få komma till Götet igen! Väl i Götet så insåg jag att Liseberg inte har karusellerna igång i December.Så SNÄLLA Spider, gör min lycka total och låt mig få komma åter till Liseberg! Denna gång med min pojkvän (som aldrig någonsin varit i Göteborg ((han är Skåning)) ).

2010-04-30 ♥ 13:58:48 » URL: http://l0mina.blogg.se/
Lina B

Skulle vilja vinna för att jag och klassen ska till Göteborg på klassresa, och ska in på Liseberg och Universeum m.m.

Och eftersom att vi inte har så mycket pengar, så skulle det ju inte precis göra något om jag råkade vinna Göteborgspass, eller hur ? :)

2010-04-30 ♥ 15:24:28 » URL: http://letsclick.blogg.se/
Caroline Ivarsson

Hej!

Jag vill hemskt gärna vinna! Jag är student och detta innebär ju att sommaren är en tuff tid ekonomiskt. Jag har så mycket som jag vill göra i sommar med min sambo och vår dotter Tindra (2,5 år). Ett Göteborgspass skulle vi utnyttja till max! Därför tycker jag att vi ska få vinna två stycken pass! Tack för en kul blogg! Kram

2010-04-30 ♥ 15:26:19
rebecca A.U

jag skulle vilja vinna för att bjuda med min bästa kompis. för att vi studera så otroligt hårt och behöver komma bort lite. kram underbar blogg!

2010-04-30 ♥ 16:13:12
ellen

jag är student och har typ inget på mitt konto. jag behöver dessa pass, och det är pronto! min pojkvän har inget jobb och han är jävligt sur, så jag vill gärna ta honom på en fin liten tur. vi behöver lite tid på tu man hand, kanske ta en tur till marstrand.

göteborg är mysigt, himlen är blå, spiderchick är awesome och jag är likaså!

2010-04-30 ♥ 16:13:32 » URL: http://ellenfilippamaria.blogg.se/
Lia

Jag vill vinna för att jag aldrig någonsin har vunnit någonting förut. Dessutom skulle det vara en perfekt överraskning till min pojkvän som på måndag flyttar 70 mil ifrån mig. 70 MIL! Vi kommer att träffas en gång i månaden och har en vecka tillsammans i sommar. Jag skulle vara dig evigt tacksam om vi fick två underbara dagar tillsammans i Göteborg! (PS. Jag är en fattig sjuksköterskestudent)

2010-04-30 ♥ 16:20:00
Michaela Henriksson

Nu när du har lass på 4 pass skulle 2 pass i min plånbok få plats. Rimma gör jag absolut inte bra men firar vinsten tillsammans med min karl gör jag mycket bättre i göteborg ett par dar . Nu håller jag tummar och tår att vi de gyllene passen får =)

2010-04-30 ♥ 16:23:25
hanna

För att jag har världens bästa systerdotter med nyseparerade föräldrar som skulle behöva komma ifrån stockholm på världens bästa weekend med världens bästa moster (som precis har tagit körkort och sådeles kan kan köra bäst hela vägen till bästkusten)

2010-04-30 ♥ 19:02:45
maja

Hej! Min dotter föddes med gastroschisis sommaren 2009 och vi fick ligga inlagda på östrasjukhuset hela sommaren. Min son som fyllde 4 år i Januari hade världens tråkigaste sommar (inne på ett sjukhus) och jag skulle vilja ge honom en oförglömlig sommar 2010. Eftersom jag blev lämnad 4 dagar efter att vi blev utskrivna har jag inte så mycket pengar över till lyx. Kramar Maja

2010-04-30 ♥ 20:31:01 » URL: http://littletingeling.blogg.se/
Lisa

Jag vill vinna för att det är absolut på tiden att jag kommer till Göteborg. Det var hela 26 år sedan sist och då var jag bara 3 år, alldeles för liten för att komma i håg denna fantastiska stad. Jag vill ha en ny chans.

2010-04-30 ♥ 21:30:10
Jeannie

Flyttade upp hit till Göteborg i januari för studier. Började läsa din blogg i samma veva. Mycket uppskattad =) Den blir man glad av helt enkelt. Skulle jag vunnit 2 st biljetter så skulle jag bli ännu gladare! Då bjuder jag mig själv, och min vän Anna på "tour de göteborg"

2010-04-30 ♥ 21:44:29
Lottie

Jag vill vinna dem så jag kan överraska min man med en hel dag i sann svenne anda - han är nämligen från bolivia och har inte riktigt hakat på allt som händer i götet! Han är just nu i bolivia så jag hade velat överraska honom med detta när han kommer hem i junni :)

2010-04-30 ♥ 22:42:30 » URL: http://lottielicious.blogg.se/
Caroline

OH, Jag vill vinna!Mitt enda gilitga skäl (förutom att man får härja runt på Liseberg GRATIS) är att jag har noll koll på Göteborg och vore kul att ta en weekend där nere.Var på 30-årskalas i helgen med karlns kusins man och hela hans släkt från Gbg. De började babbla om nåt himla Skandinavium... öööh tänkte jag. Då jag fick en fråga om jag varit där kunde jag inte ljuga att fick erkänna att jag inte visste vad de surrade om. Såhär i efterhand när jag vet vad det är så känns det något pinsamt,,, bara sådär en liten aning.Så alltså skulle de sitt fint me litt allmänbildning om den vackra staden Göteborg! ;)

2010-04-30 ♥ 23:04:31 » URL: http://carroknos.blogg.se/
Amanda

OH MAMA!Varför jag vill ha två Göteborgspass? För att jag är en fattig student som precis har spenderat sina sista kronor på just en Göteborgsresa inför sommaren och skulle tycka att det var helt AWESOME att gå på Liseberg och Universeum (och tro det eller ej, jag går hellre på det senare, för jag älskar att lära mig genom att uppleva!). Dessutom så ska jag åka med en kompis som är lika fattig som jag och säkert skulle uppskatta ett gratis Gbgpass!

2010-04-30 ♥ 23:56:03 » URL: http://athenaeum.blogg.se/
Linnea Altenborg

Hej hej

jag skulle jätte gärna vilja vinna gbg passen.

Då jag och min pojkvän aldrig varit iväg nånstans på riktigt ensamma.,så det skulle vara jätte roligt om man kom iväg till sommaren på en liten mini semester.

Så nu håller jag verkligen tummarna på att jag vinner :)

Massa kramar och jag vill även säga att jag älskar din blogg.

2010-05-01 ♥ 00:57:59 » URL: http://linneaaltenborg.blogg.se/
isabelle lindgren

jag vill vinna, åh vad jag vill vinna!

jag BÖR vinna därför att;

jag sitter just nu sen 8 månader tillbaka i USA, slavar som au pair för två skrikande småbarn. min pojkvän sitter hemma, har inte sett honom på 8 månader heller. i slutet på juni kommer jag äntligen hem efter ett år av bajsblöjor och snornäsor. höstens planer är att flytta ner till göteborg för att studera (ansökningar inskickade!!). det är inte mer än rätt att jag vinner och får unna mig och min pojkvän en grym helg tillsammans efter detta och dessutom spana in vår nya, fantastiska, hemstad :) (plus att jag kommer få grymt kul av att se min pojkvän göra på sig när vi åker balder..moahaha)!

2010-05-01 ♥ 06:27:39 » URL: http://lindgrenisabelle.blogg.se/
Nina

Vi hade planerat att åka dit en helg men tyvärr satte pengarna stopp för det :/ Har man inte råd så kan man ju inte åka. Och alla räkningar man har hjälper ju inte till ett dugg! Så denna sommar är utan planer och massa jobb för makens del, bara för att få ekonomin att gå ihop. Men vi skulle VERKLIGEN behöva komma bort lite tillsammans och rå om oss själva en stund! Speciellt nu när nummer två kommer om ett par månader.

2010-05-01 ♥ 08:38:04 » URL: http://ninac.blogg.se/
Jonna

Jag: student. Pojkvän: mellan två arbeten (arbetslös, med andra ord). Boende: pendlar mellan våra föräldrars hem. Vi pratar hela tiden om att komma iväg på äventyr, men har aldrig någon ekonomi som tillåter detta. Jag har inte varit i Göteborg på väldigt länge, men både jag och darl tycker hemsk mycket om denna stad! Själva bor vi i en byhåla och Göteborg blir till ett exotiskt Barcelona i våra ögon. Att få komma iväg för oss själva skulle göra så mycket för oss i dessa fattiga och stressade tider. Att bara få vara med varandra, uppleva saker tillsammans, bara se varandra och för en gångs skull få släppa vardagen här hemma. Det skulle vara så himla underbart. Ensamtid med varandra är någonting som vi båda värderar högt, men som blir svårt att få när man delar boende med föräldrar och syskon. Gör våran vår, Spiderchick; vi kommer att värdera det så högt och minnas det för alltid!

2010-05-01 ♥ 08:48:02 » URL: http://degradations.blogg.se/
Terese

Jag har en dotter på nio månader som liksom din lille kille trasslar en del om nätterna. En hel del har det varit det senaste och jag har varit så vansinnigt trött att hela min vardag har kommit att handla om att vila och sova. Hur ska jag göra för att få vila mer? När kommer jag att få sova nästa gång? Jag ställer in planerade aktiviteter bara för att få vila. Inte så skoj vardag med andra ord och inte har jag varit någon rolig mamma för vår treåring heller. I sommar ska vi till Kungälv och har blivit lovad sovmornar av farmor. Då kanske äntligen jag orkar med att göra något skoj om dagarna, för både min skull och treåringens skull, Vad passar då bättre än att uppleva Göteborg under 48 intensiva timmar.

2010-05-01 ♥ 10:43:13
julia

Skulle vara väldigt kul att ta med sig någon vän och göra allt det där i sommar. Speciellt nu när jag inte fick något sommarjobb eftersom det var så många som sökt inom kommunen så jag hade oturen att bli reserv. Så det skulle inte vara fel att vinna detta, eftersom jag endast får barnbidraget nu, inte ens hela. Och jag har inga direkta sommarplaner så att överaska bästa vän med detta skulle göra både henne och mig himla glada. kram

2010-05-01 ♥ 12:15:30 » URL: http://jjjuuulia.blogg.se/
Nicole

Jag vill vinna! Varför? Jo, för att jag ännu inte har några planer inför sommaren, förutom EN. Då ska jag och min pojkvän på en dags fotografering i Göteborg. Det hade ju varit perfekt med varsitt Göteborgspass, så får vi en hel weekend i Göteborg. Tajma in fotograferingen med Göteborgspassen låter ju kalasbra! Då har vi ju i alla fall någon sommarplan och semester, hade vart jättehärligt!Håller tummarna hårt som bara den!

Kramar Nicole

2010-05-01 ♥ 12:49:53 » URL: http://sanzetth.blogg.se/
MATHILDA ♥

Skulle jag vinna skulle jag bjuda med min mamma så kunde hon och jag åka in någon helg eller så. Ha en riktig tjej-helg med Liseberg, shopping el. liknande. Känns som vi inte riktigt får tiden, så mycket jobb för henne och plugg för mig. Och så umgås jag med vänner på helgerna. Skulle vara supermysigt att få åka iväg en helg till Göteborg. Så, ett göteborgspass skulle ju vara perfekt. ♥Massa kramar, Mathilda

2010-05-01 ♥ 13:21:06 » URL: http://mathildaaz.blogg.se/
Nightingale

Jag vill vara med och tävla om de där passen eftersom en av mina bästa vänner (omlinus.blogg.se) varit bosatt i Göteborg i över två år nu och jag har fortfarande inte varit ner och hälsat på (inte vart i göteborg sen jag var 12 år och det är... ja, vi behöver inte gå in på riktigt hur många år det är!:o) men till sommaren smäller det, då tuffar jag ner och hälsar på!

Vore ju perfekt att kunna göra annat än att glo på film i hans vardagsrum ;)

2010-05-01 ♥ 13:25:09 » URL: http://nightingale.blogg.se/
becki

Jag och min lillebrors flickvän ska till Göteborg i mitten av maj för att heja på lillebror när han tävlar i yrkes-SM. I dagarna tre ska vi göra Götet osäkert och vi vill verkligen fylla dessa dagar med en massa roligt att göra, eftersom brorsans flickvän bara ett par dagar senare ska göra en rätt allvarlig operation och kommer missa hela sommarens upptåg :/ Därför hade de passen suttit som en smäck för oss! :)

2010-05-01 ♥ 13:38:26
Johanna

Den sista helgen i maj tänkte jag bege mig till GBG och hälsa på min allra bästa kompis som i januari bestämde sig för att bli göteborgare. Själv är jag inbiten Stockholmare och har bott där i ca två år. Nu är det ju så att min kompis gärna vill bevisa för mig att det är gbg som är sveriges framsida och inte sthlm som jag alltid hävdar och vad vorde då inte bättre än ett gbgpass så ska jag se till och ge gbg en ärlig chans att kanske i mina ögon gå om sthlm som sveriges bästa stad!

2010-05-01 ♥ 15:32:00 » URL: http://helloosaferide.blogg.se/
ida somfan.

jag vill vinna så att jag kan släpa med mig min pojkvän till göteborg i sommar! kort och gott.

2010-05-01 ♥ 16:51:39 » URL: http://idasomfan.blogg.se/
emma

Hej!

jag skulle vilja ta med min farmor på en sväng till göteborg , det kanske är hennes sista sommar.

2010-05-01 ♥ 17:01:32 » URL: http://emmaemmalb.blogg.se/
Maria

Det var ju som menat till mig! Jag ska till Göteborg i sommar och gå på en liten festival och vad skulle inte göra min semester mer fulländad än ett Göteborgspass. Jag vill gärna vinna ett pass för att undkomma en utgift, jag flyttar i dagarna och skulle älska att ha pengar över till ny och fräsch interiör. Dessutom skulle det kännas gott att få ett mail i inkorgen med rubriken "Du har vunnit" och det faktiskt inte är båg. Och så skulle jag älska min pojkväns min när jag berättar att jag vunnit något via en enkel kommentar i en känd blogg eftersom det känns som att chansen är lika stor som att vinna miljonen på Triss. Jag ryser av bara tanken!

2010-05-01 ♥ 22:20:40 » URL: http://holmbergmaria.blogspot.com
Lovisa

jag skulle vilja vinna för i sommar kommer jag ha fullt upp, men de få dagarna jag har ledigt skulle jag vilja ta med min kompis till götet och bara njuta av att vara ledig! :D

2010-05-01 ♥ 22:23:15 » URL: http://lovisaaakesson.blogg.se/
Catrine

Jag och min sambo älskar Göteborg. Han bodde där och det var där vi blev tillsammans. Nu bor vi i Norrland och jag vet att han saknar Göteborg, han älskar den staden. Vi har en dotter på 7 månader som naturligtvis är underbar men tar mycket tid och kraft i anspråk och jag skulle så gärna vilja överraska min superduperkarl med den här presenten då han varit lite nere ett tag. Det skulle vara så underbart att komma ivög och återuppleva dom där dagarna när vi blev tillsammans. Helst utan regnet då, men det är ju Göteborg så man kanske inte ska be om för mycket? =) Ha det bäst! / Catrine

2010-05-01 ♥ 23:05:43
micaela

Jag vill jätte gärna vinna för att jag och min kompis ska åt vardera håll i sommar, sedan blir det ny skola för henne och för att vi ska ha nåt trevligt minne i sommar så skulle jag vilka bjuda henne till Göteborg! :) So sweet. Min älskade kompis skulle bli super glad och vi skulle skratta ihjäl oss!

2010-05-01 ♥ 23:20:56
Sarah

Hej spider! Det skulle vara underbart att vinna de här passen eftersom jag i sommar inte kommer att ha någon semester över huvud taget förutom en helg då jag ska följa med min kille ner till Göteborg då han och hans band ska spela. Det är alltid han som styr upp roligheter för oss pga (tack vare?) hans sabla band och jag har aldrig något att komma med, jag blir alltid den där lille räkmackeglidaren som får smyga in som "+ 1" på spelningar och det skulle vara så skönt att kunna komma med nåt själv och flasha biljetterna i hans ansikte och bjuda honom på nåt kul! Du skulle göra vår helg!

2010-05-01 ♥ 23:37:17
helena LKPG

Hej Spider!!Kort och gott, jag och min sambo behöver vara barnlediga!MVH Helena med sambo (snart man hihi)

2010-05-02 ♥ 08:47:30
helena LKPG

FAN!!! nu såg jag att jag vet för sent ute....

2010-05-02 ♥ 08:48:34
Anonym

ja

2010-05-03 ♥ 19:53:23

Innan du kommenterar: Tänk på att Spiderchicks inlägg alltid är några smulor ironiska och flera smulor överdrivna, ta inte allt på allvar. Tack och kram!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Kommentar:

Trackback