Spiderchick

Bloggträffen

Det ska bli sol imorgon har jag hört! Vad bra. För ni har väl inte glömt bort bloggträffen? För jössenamn ni kommer väl?

Klockan 12 i Slottsskogen, nära Linnéplatsen. Titta efter två blonda tjejer med lugg samt en ballong i form av en Lisebergskanin.

Ni som närvarar har föresten chans att vinna en superball klocka från watchonline som jag och avenymamma kommer tävla ut (värde 1395:-) (ungefär lika mycket som jag erhåller i föräldrapeng varje månad) (med viss modifikation).En vit tendence rainbow.

Ska bli superkul att fika och chilla i solen med ER!

Linda

Fan, jag jobbar ju 21-06 hela helgen och lar darför ligga och sova vid den tiden.. Hoppas ni har det gött iaf och far bra vader!

Anna-Karin

Ååå jag hade velat vara med, tyvär så befinner jag mej cirka 40 mil från Götet för tillfället. Hoppas att ni får det mysigt och att det blir flera gånger.

Kramar från en förvillad Göteborgsbrutta

Idah

JAG KOMMER! :) Jag kommer smyga i alla fall, inte säkert att jag vågar heja på en kändis :)

Smalin

Näe trott på gröne vad trevligt med en bloggträff! Synd man bor i Uppsala.

Katta Kvack

Såg ditt tidigare inlägg om Blog Awards och måste bara säga att det inte handlar om summan eller snålhet att jag väljer att tacka nej i år. Anledningen till att jag tackar nej är:1) Att VR tar betalt för ett reklamfinansierat event (för deras sponsorer betalar storkovan för att ens få lägga produkter i goodiebagen, tro inte något annat). Blog awards är egentligen inte mer än ett sätt för VR att marknadsföra sig bland bloggare och få så mycket reklam som möjligt för sitt varumärke, och detta vill de nu ta betalt för.2) Att Blog awards har urartat fullständigt tillsammans med VR där man lyfter fram och hyllar mobbare som Kissie, kallar henne ”kaxig” när hon i sin blogg hänger ut folk med bild och namn och skriver nedlåtande om dem, ger henne omslag och på så sätt säger att det är OK att bete sig precis hur man vill, så länge man blir känd på det. Är det verkligen vad VR vill förmedla med sin tidning och sin gala?Det är långt ifrån så att det handlar om att bloggare vill ha allt gratis – men jag betalar inte för att finansiera VR’s pågående arbete som främjar mobbing. Detta beror inte på att jag är snål och för att markera det kommer jag donera biljettpriset (200 kronor) till Friends. Friends arbetar för att motverka mobbing, både ute i vardagen och på nätet. Kanske borde VR ringa dem och fråga hur man gör.

Heffler

Hoppas att vädret är med er, och att ni får en grym stund! :)

Camilla

Jag hade gärna varit med på ett hörn om möjligheten funnits, damn! men lite långt bort nu när jag håller till i Dalarna.

S.

GALET SNYGG! Jag kan ta den som tröstpris, då jag inte kan komma på bloggträffen. ;)

hihi. Hoppas ni får det riktigt trevligt.

Augusta

Trodde jag kunde komma men blev ändrade planer. Ni får ha det så roligt!!

ida

Jag vill ocksåocksåockså. MEEN. Jag ska flytta imorgon. Dåligt.Mycket dåligt. Ha det inte föööör roligt bara.

Marielle

I'll be there och jag skäms inte för att säga att jag är dödsnervös :D

Helena

När kommer du till Stockholm då? Du måste ju turnera nu när du är kändis! du kanske tror jag skämtar men det gör jag inte, skulle så jäklarns gärna vilja träffa dig! Tror i för sig inte att jag skulle våga säga nåt när jag väl gjorde det men ändå :) Kom till Stockholm!

Nina [ljuvligt]

Det låter verkligen roligt med en bloggträff - men jag bor tyvärr lite för långt bort för att det ska vara möjligt. Trist när man hade kunnat snacka lite irl med spidermama och kid - och dessutom ha chansen att vinna den där supersnygga klockan ;-)Hoppas ni får riktigt trevligt!

Elisen

ÅÅåååå jag viiilllll, men kan inte komma så jag hoppas att ni ALLA får en underbar bloggträff.

Krams

Sofie

Hade glömt bort den träffen... Lite synd att den var så långt bort :( ^^

Belly

Gud vad fin klocka ! ;o

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress