Spiderchick

Brevet

För ett tag sedan fick vi ett brev postat fel till oss. Det skulle egentligen gå till en viss Andersson på en helt annan gata än vår.

Låt mig beskriva det felpostade brevets frammarsch i familjen Spajders hushåll.

Måndag
Brevet dimper in genom familjens postinkast. Mamman tänker att det här är inte rätt, det här brevet ska gå till någon annan och därför måste dom lämna tillbaka det till brevbäraren när denne återkommer nästa dag.

Tisdag
Mamman glömmer att notifiera brevbäraren och Anderssons post dröjer sig således kvar i familjens hushåll ytterligare en dag.

Onsdag
Pappan i familjen uppmärksammar plötsligt det vita kuvertet som ligger på hallbordet. Vad är det här?, undrar han och sliter utan vidare betänklighet upp kuvertet. Nääääääääj, skriker mamman och kastar sig som i slow motion över brevet för att rädda det som räddas kan.

Torsdag
Mamman glömmer åter igen att notifiera brevbäraren och Anderssons post dröjer sig således kvar ytterligare en dag i familjens hushåll.

Fredag
Bebisen i familjen uppmärksammar plötsligt det vita, numera öppnade, kuvertet som ligger på hallbordet. Det här kan jag äta, tänker han och börjar glatt att mumsa upp papper, porto och avsändarsignaturer.

Fredag kväll

Mamman i familjen funderar på om det är nobelt att överlämna Anderssons öppnade, skrynkliga samt halvätna post till brevbäraren - eller enbart pinsamt?
Inte så helt längre...

Heffler

Lika bra att låta det vandra vidare till de sälla jaktmarkerna. Annars tror "Andersson" kanske att det är Posten som skämtar aprillo med honom. "Vänta här nu? Har postis öppnat och tuggat på mitt brev??"Är det något viktigt, som en räkning eller en avi, så får han ändå en ny snart igen. :)

Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Det beror ju på... om det är något viktigt?Jag skulle nog bli ledsen om inte min post kom fram (så länge det inte är räkningar, de skiter jag i! haha).

Lovisa

haha, du får väl dra en nödlögn á la "hunden råkade visst äta lite på det, hoppsan"

måste dessutom säga att din blogg är väldigt rolig, tack vare dig hare jag börjat säga "spex" om allt ;) forsätt som du gör! :D

S.

Haha. guud vad spiderchickiskt! :D

Jag kan inget annat än att skratta tårarna ur mig. :)

Emelie

Haha! Hoppas det inte var något viktigt brev! S= Men det är ju inte erat fel att det kom fel iallafall!

Mariel

hejsan! Ville bara berätta att ett blogginlägg på morgonen imorgon (fast du läser det här nog samma dag) kommer att publiceras och vara länkat till dig. Detta föra tt jag tyckte mig följa budord 1 du listast förut.F.ö.: HAHA!! jag tycker du ska lämna brevet med en lapp på som länkar till bloggen :D

Charlotta

haha shit, vilket dilemma! men det är nog bäst att lämna det ifall det skulle vara något viktigt. lägg på det på brevlådan och spring snabbt som tusan därifrån. då kommer andersson tro att det är brevbärarn som har smaskat på brevet istället :)

Frida

Är det inte olagligt att kasta annans post? Och att öppna den också, men det är ju lite sent nu :P

Hoppas det löser sig!

Gaymasen

Hahaha! ^^

anne

Jag har gjort en variant på det där jag också.... Stuvade ner brevet i en vanlig brevlåda en månad efter att det kommit fel till oss...

Frida

Sv: Jag kan ha fel om det där med att det är olagligt, men jag har verkligen för mig att det är så.

Jag håller med Mariel om att du ska lämna brevet till dom tillsammans med en länk till din blogg :)

Ida

Hahaha vilken rolig historia! jag skulle tejpa ihop brevet så gott det går så ingen kan ta ut pappret och sen posta om det på brevlådan igen med en notering på kuvertet om att det kommit fel eller nåt... :O)

Kia

Bebis kanske är i konspiration med nämnda Andersson om att förstöra alla dyra och tråkiga räkningar som dimper ned... Bli inte förvånad om bebis plötsligt tuggar hundralappar istället...

Erika

Jag glömmer alltid att skicka tillbaks post som kommit fler. Kan bli kvar här i flera veckor. Är det reklam från nåt lotteri eller nåt kastar jag det till slut.

pernoe

ojojoj! hur gick det då till sist med anderssons post??

Nancy

Hahaha härlig historia! Som brevbärare är de lättast för dig och skriva ''fel adress'' på brevet och lämna i närmaste postlåda så fixar Posten de :) och vad jag vet är de olagligt för brevbäraren att öppna ett brev men en 'civil' får göra vad han vill... De har ju trots allt hamnat i hans låda eller din :pDu skriver så härligt btw!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress