Spiderchick

Knapert

Den här månaden måste jag verkligen tänka på mina utgifter.

Spiderchicks ekonomiska lista

Mat
Vi måste storhandla! Och så måste vi även laga maten vi handlar, märk väl. Inte säga oj vi har visst bara en liten kyckling i frysen den kan vi inte göra något av. Nej istället säga nämen titt´ vi har en kyckling i frysen den kan vi omedelbart och utan prut göra en frodig gryta utav!

Godis
När det gäller att dra in på godisköpen så har jag bara två ord att säga - GLÖM DET!

Kläder till mig
Den här utgiften kan jag absolut dra in på för jag handlar ändå aldrig några kläder. Jag är redan den absolut otrendigaste mamman på hela västkusten. Googlar man "Cecilia Blankens totala motsatts" så får man upp en bild på mig.

Kläder till lillemannen
Går inte att dra in på, dom växer ju så fort di små. Byxorna jag köpte till lillen för bara ett litet tag sedan börjar redan bli för korta, snart sitter dom uppe vid knäna och lagom till vintern har dom förvandlats till ett par speedos. Inte okej.

Äta ute
Inga fler hundrakronorsmackor på Condeco. Basta!

Se där. Nu ser den här månaden redan mycket ljusare ut.
- En´ får tänka på utgifterna ibland, säger Spiderchick. Bildkälla här.


tina

Storhandling och veckomatsedel är grejen (för den som vill minska sina matutgifter) :-)Condecos smörgåsar må vara goda (kan fortfarande sakna Condecolunch, 4 år sen vi flyttade från Gbg), men det är hembakt också!

Sophie F

Vad gör ni med alla kläder som lilleman växer ur? Sälj dem på tradera eller blocket så får ni in lite extra pengar iaf...

P E T R A

Dra in på godisköp... Håller med dig! GLÖM DET!

Anneli

Jag säger bara en sak - köp på Tradera!

Dina

Ja, jag förstår inte hur man alltid lyckas hoppa in i 100kronorsmackefällan. Helt otroligt löjligt, egentligen.

Michan

Alltid lika spännande det här med pengar!

cecilia

oj tänk om jag kunde vara så där ekonomiplanerande, vore grejor det :)

Linda

Istället för att köpa godis, kan man ju alltid försöka sig på att göra eget! Dessutom är ju chokladbollar godare än vilket godis som helst! :)

Diana

Klart lilleman kan ha speedos, nu efter turkietvistelsen så har han väl full koll på vad "strandraggare" betyder? Klistra bara på lite löshår på hans kropp så att det ser autentiskt ut...

acjjt

Det är jobbigt med ekonomi ibland. Prova SecondHand om du gillar det, till dig alltså, eller varför inte till lillemannen också. så kanske ni båda blir trendigast i stan. Det finns ganska bra caféer i gbg som har hyfsad billig mat.

Eller så tänker du: man lever bara en gång och det är lika bra att njuta av livet för vi alla kommer att dö någon dag, förhoppningsvis i framtiden och inte imorgon men om vi gör det så har vi alla fall unnat oss och ångrar inget, (prova gärna och säga det i ett andetag).

sara

håller med de flesta, ekonomi och pengar kan ibland vara jobbigt..särskilt för mig som är så dålig på spara ;)Tummen upp för en bra blogg iaf!! ;)ett tips till alla med lite pengar, kika in på vinnarklicket där man kan vara med och vinna gratisprodukter samt presentkort på H&M värt 2500:-

Gaymasen

Vilken budget! Ser lysande ut, Moa! Det fixar du, helt klart. Haha. Jag borde ta efter. Hundrakronorsmackorna har jag dock hållit mig ifrån. Pussen försökte få mig att köpa en dyr macka på Rådhusfiket igår. Damn! Tur att jag klarade frestelsen. ^^

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress