Spiderchick

Lista del två

Här kommer del två av listan som jag snodde från Tyra.


Har du bra vänner och äkta vänskap? Äkta vänskap för mig är vänskap som inte kräver massa utan som är enkel och otvungen oavsett om man ses en gång i veckan eller en gång om året. Vågar nog påstå att jag har sådan vänskap i mitt liv.


En speciell dag du minns: När jag inte ont anande var hemma från jobbet för lite "magont" och senare på natten gick och födde barn.

 

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Pojkvän - ALLTID. Han är en klippa.

 

Vill du gifta dig: JAAAAA FÖR FASEN!!! Käre gode gud låt mig inte förbli ungmö för resten av livet!

 

Är du musikalisk? Nej verkligen inte. Jag sjunger så falskt att di döda (förmodligen) ryser.

 

Vad dricker du helst när du är törstig: Ren vodka. Skulle jag gärna vilja svara. För det låter så där Carolina Gynning-galet och ballt. Men in facto är det nog vatten.

 

Biter du på naglarna: Jag gjorde det mycket förr, men sedan höll jag upp ett tag och nu har jag helt tappat snittsen. Jag biter snett och för mycket och det blir ett jädra liv kring nagelbanden, så jag lägger helt enkelt ner bitgrejen för gott.

 

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Eventuellt i tonåren. Och så har jag nog grinat inombords någon gång när vi haft en riktigt illa natt (av typen vakna-en-gång-i-timman) med lilleman. Men det var längesen nu.


Vad är det finaste du fått? Min son givetvis. Sen har jag fått ytterst fina komplimanger av mina älskling, vänner och även er läsare som jag gömmer i hjärtat och plockar fram ibland när jag behöver peppa mig själv. Vad jag har fått i rena "ting" minns jag inte...Bryr mig inte så mycket om prylar och grejer. Kärleken och hälsan är det viktigaste.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jag skulle spela en jädra massa Xbox för att se om jag fattar det roliga.

Gör listan ni med vettja! Och kopiera för all del in länken här i kommentarsfältet så att jag får nöjet att läsa.

Diana

Får jag bloggtorka så lovar jag att göra den. ;)

Sarah

Pjuh.. Det tog sin lilla stund men nu är den gjord..=)

www.livetmedella.se/2010/08/jag-tjyvade-fran-spiderchick/

t

rebecka

Oups råkade skicka ett t, undrar varför jag med... Men jag gjorde testet igår. :)

THIS IS SEX - BLOGGEN OM SEX!

Visste du inte om att du var graid? ;oThis is sex - Bloggen om sex, känslor, förhållanden och allt som rör ämnena!

// Thisissex.blogg.se

Gaymasen

Inte vart att bli kille för det. Playstation ska det ju vara! Höhö.Och du får allt lära mig det där med naglarna.. Jag är hemsk med bitandet! Yuck.Och jag är lite skeptisk mot det andliga (som svar på kommentaren) men ändå inte. Min mamma är mottaglig - på något vis - för sådant så ja. Har väl med hennes tro att göra. :)

Hassan Dorian

Haha jo, för man måste vara kille för att uppskatta tv-spel. Näjshdå! x)

Annele

Haha, det där med tv spel. Bra komentar, men finns det någon andledning att ens vilja tycka sånt är kul.. i dont get it

Daniel

Jag är kille (!?) å fattar heller inte det roliga med tv spelNintendo från 1992 får ursäkta

S A N D R A T J U L I N S

I min blogg skriver jag om en jobbig uppväxt och jobbiga upplevelser jag fått vara med om i mitt liv.. 100 % Sanning! Titta in här om du vill läsa: http://sandratjulins.blogg.se/category/barndom.html

eine

Tjohej, jag ville också göra listan och vara cool :> SO I DID.http://falseadvertising.blogg.se/2010/august/jag-vill-ocksa-vara-med.html#comment

Lenore

Tjohoo! Här är tha list!

jessica

Vette schuttsingen vad som hände med mitt inlägg, skyller på killens dator...men klart jag måste göra listan!http://jessicaochlivet.blogspot.com/2010/08/listan.html

Emma

Oj, vad nyfiken jag blev nu! Visste du inte om att du var gravid? Berätta (om du vill såklart)! Tack för en bra blogg :) Kram Emma

Fia

Tack Spider för att jag äntligen fick göra en lista! =)http://menvetdu.blogg.se/2010/august/spiders-vilja-ar-min-lag.html

Hanna

Hej! Jag gjorde listan redan för nån vecka sedan. Vi i Finland är tydligen lite före er där i Göteborg... Måste också bara säga att du är helt fantastisk! Jag blir alltid på gott humör av din blogg :)

Nikita

Sv; Man tackar! Jag är lite i extas nu när självaste Spajder har skrivit i min blogg! :)

Sanna

Oj..visste du inte att du var gravid? Häftigt..

Ebba

Hejgej, måste bara fråga om "

En speciell dag du minns: När jag inte ont anande var hemma från jobbet för lite "magont" och senare på natten gick och födde barn." är så coolt som det låter, alltså som att du var en av alla som inte ens visste att du var gravid, isf kan du väll berätta hela storyn för oss som inte hängt med så länge, urcoolt:) berätta ändå förresten om hur allting kring graviditet o barnafödande gick till, fast berätta gärna på ditt vitsiga sätt o inte sådär löjligt tårdrypande.. sånt är roligt att höra tycker jag :) tack för en rolig blogg!sandra

blev lite nyfiken =) menar du att du inte visste att du var med barn?undrar hur vanligt det är, kan väl inte vara så vanligt?intressant är det =)om man kan säga så...

kram på dig

Evelina

Var ju bara tvungen att göra den :)

http://rockbjornen.blogg.se/?tmp=25143118

Issa

Nu har jag gjort listan :) http://mississa.webblogg.se/?tmp=25150110

den där Mattsson

Kunde ju inte låta bli en sådan uppmaning! Här är min version av listan; http://dendarmattsson.blogspot.com/2010/08/liiistaaa.htmlFortsätt med det du gör! Glädjespridning!

Hanna

Min lista ser ut som din... Sonen, mannen är livet!! Och sömen är sisodär!!(Hrm, kan inte länka... )Om du är intresserad kan du ju alltid gå in på min blogg!!

Alexundra Kakansson

Haha! Jag tänkte: Åh vad roligt med en lista. Men jag kan ju inte kopiera från Spiderchick :( Och sen läste jag: Gör listan ni med vettja! Och då tänkte jag okeej! :Dwww.alexundrakakansson.blogg.se <-- där bor jag :)

lina

En speciell dag du minns: När jag inte ont anande var hemma från jobbet för lite "magont" och senare på natten gick och födde barnVaa? Visste du inte att du va gravid?!?! Gu va coolt isåfall =) kan du inte berätta!

Malin

Jag har gjort listan :)

http://malintuveson.blogg.se

Karin

Rolig lista och härliga svar :) jag gjorde den också, snodde från Tyra. Vet inte hur man länkar dock..http://tjofftjoff.blogg.se/2010/august/utkast-aug-24-2010.htmlHa det bäst :)

Karin

Nämen se det blev ju en länk automatiskt :p

Anonym

Hej!Vill Du vara så snäll och

svara på "Dagens jävla fråga" ?

http://fuckingjb.blogspot.com/2010/08/dagens-javla-fraga-268.htmlAlla som svarar får 2 st biobiljetter.Tack på förhand!!!MvhJocke & Linda

Sabbe

Hej! xD

Maria

http://gnillibspysselochsvammel.blogspot.com/2010/08/sag-inget.html

Hoppas länken funkar. min dator vägrade klistra in den så jag fick skriva av...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress