Spiderchick

Marknad idag

Idag trotsade vi varmen och begav oss ivag pa en marknad som halls varje onsdag har i Içmeler.- Paris Hilton and granny!, ropade en gubbe efter mig och min mamma (hon ar ocksa med pa resan). Jag hoppas innerligt att han menade att det var jag som var Paris.Pa marknaden frodades aktheten! Cheap like british Primark, lockropade forsaljarna. No thank you we want Ullared, svarade jag.


S.

Haha. Ååh, spider goes paris! :D

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Jag har alltid tyckt att du påmint lite om Paris =)

Emma

Vem är lilleman då? Din BFF? :)

BRUNETTBLOGGEN

kul med marknad :D

Nea

Det ser trevlig ut :)

Stina

Ser härligt ut!Kul barncitat nedan!

jenny

Dom hade turkiska ullared när vi var i side :)

Hanna

Är helt säker på att jag oxå varit på den där marknaden när jag var i Içmeler ^^

Hanna

Är helt säker på att jag oxå varit på den där marknaden när jag var i Içmeler ^^

Moa

Alltså, Spider. Jag tycker inte att det är ok att du sviker dina läsare och uppdaterar så sällan, är man bloggare så är man liksom, vare sig man är på semester eller inte!!!Haha, ok lite mer seriöst. Du FÅR ta det lugnt om du vill kvinna! :) Jag älskar din blogg och är inne var och varannan dag (läs timme). Och lika förundrad blir jag varje gång att du har uppdaterat flera gånger sen jag läste sist. Du är ju för fasiken nästan på andra sidan jorden! Missförstå mig inte, jag blir överlycklig för varje inlägg. MEN jag och säkert många andra tycker att det vore ok om du drog ner på uppdateringstakten när du skulle kunna njuta av solen och poolen istället för att knappa på tangenterna.Passa på och njut av din semester till FULLO! (och njut för guds skull lite åt mig också som sitter i ett spöregnande Uppsala)

K

made my irish day!

Gaymasen

Haha.Som de sade till min faster och hennes dotter när de var i Thailand. "Ohhh, beautiful girl. Beautiful girl." överallt. Faster blev lite butter och säger: "MEn ja då - är inte jag vacker?" De tittar lite snett och säger "Hm... Mother beautiful before!" Haha.Och Ullared.. Den kör de överallt med när vi var i Thailand. Rätt lustigt. :P

Boosse

Ullared finns i turkiet! henkes ullared!

Stina-Lee

Fan vad härligt ni verkar ha det, hur går det med lilleman? Tänker på värmen, solen, ja allt det där. Snart är det vår tur att åka, hihi! Massa kramar

Malin

Klart det var du som var Paris! Eller sa var det Paris Hilton som fatt syn pa dig och sprang efter for att fraga spider om en bild!!

Ketchupmamman

But ca you gå nästan naken som woman in picture på Ullared va?

julia

HAHHA man blir alltid så glad när man kikar in här, du har verkligen humor så de räcker till att bjuda på..

jag har även en veckans bloggtävling i min blogg, de enda du behöver göra e att skriva en kommentar om att du e med & tävlar. e du intresserad ? isåfall kan du anmäla dig här: http://magnific.blogg.se/2010/august/nu-kor-vi.html#comment :)julia

www.magnific.blogg.se

Maria

Haha, när vi va i Thailand hade dom lärt sig att säga "Billigare än Ullared!" . Sjukt kul, så dom hade lite koll, och när man sa "Vi kan kolla de på Ullared" flippade dom totalt, och utbrast "No no no! Billigare än Ullared". På knaglig svenska med :)

Maria

Haha, när vi va i Thailand hade dom lärt sig att säga "Billigare än Ullared!" . Sjukt kul, så dom hade lite koll, och när man sa "Vi kan kolla de på Ullared" flippade dom totalt, och utbrast "No no no! Billigare än Ullared". På knaglig svenska med :)

Nina

Jag har också varit på den där marknaden! :) Men ingen ropade "Paris" efter mig minsann...men så var jag ju rödhårig också. Ha, ha. :)

Hege - Julias mamma!

Hahaha du ær alltid så rolig! Det måste vara du som kommer på en sånn kommentar!:PRoligt också att turisterna går i bara BH/bikinitopp i ett muslimskt land, skæms dom inte undrar jag då?:P Alltså på marknaden, på stranden førstår jag det, men ute blat folk sådæra:P

FOTBOLLSFRUAR

Turkiets marknader är verkligen bäst! Det finns så många väskor på den sista bilden som jag vill ha... :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress