Spiderchick

Och ut kom blåbären

Lilleman käkade blåbär igår. 

Och idag kom bären ut ur lille bebisens mage. Om man säger så.

Alltså - jag är verkligen inte den äckelmagade typen - men det här kan nog vara bland det värsta jag någonsin har varit med om i blöjbytesväg!!

Samtliga mina inre organ i närheten av näsan dog en smula.TBBFSC (The Black Bag For Special Cases).

Heffler

Ner i urberget för slutförvaring på den där nu då eller? :D

Anonym

fin blogg :D

Lotta

Det värsta är att det luktar likadant efter det kommit ut, som innan det åkte in.. :/

Marie

Haha...Igår passade min lilla tös på att bajsa 3 ggr på 1 timme...(har typ aldrig hänt förut och så händer det när sambon är ute på skojjigheter hehe) ..varav en gång var när man precis gjort klart henne för läggning, tvättat henne, bytt blöja igen, krångla på pyjamas, gett välling och satt på skivan med vaggvisor och hon äntligen börjat komma till ro,(hon vill inte gärna gå och lägga sig för då kan hon ju missa nåt spännande) allt klart för en perfekt läggning och då sprakar det till igen....Pjuh!Btw, ska på semester till obygden i 2 veckor och där finns ingen tillgång till dator = spiders blogg... Börjar redan få abstinens...;)

Erika

Ha ha, jag använder också svarta påsar (hundbajspåsar?) till bajsblöjorna. Mycket effektivt=)

Nina

Ha, ha, ha...ja...vad ska man säga. Deras bajs luktar inte alltid ros. :)

Melinda

Hehe. Jag bytte bajsblöja på mitt tremånaders kusinbarn igår. Han hade ätit enbart bröstmjölk och bajset var orangeflytande (du vet säkert). Kan tänka mig hur skoj det var med blåbär i.. (men helst inte).

Tomas

Och så en häl eller två ner i blöjan när man håller på att byta så är det fulländat!

Diana

Jag som jobbar med att torka skit på vuxna människor ser inte problemet... ;)

Karolin

Jag var så känslig förr, men efter ca 4 månader på mitt nya jobb där både det ena och det andra inre organet kommer in för diagnos är det få saker som äcklar mig.

ylwawiie

öh-- shit happens! ;)

Hannah

Alltså... Jag satt och åt glass när jag läste det här inlägget och jag... alltså... Det finns inga ord för vad jag upplevde i den stunden. :O

Josephine

Jag har jobbat på förskola med ettåringar, två år i rad (olika barngrupper). Kan du förstå hur många o-nice-a blöjor jag bytt i mina dagar? Det känns som att jag inte har någon plats kvar att bli äcklad av mina (framtida) egna barns blöjor :)Det värsta är faktiskt när man blir magsjuk av en magsjuk blöja. Så ligger man när och spyr och tänker på.... wuuäää. Inga detaljer.

Myaraq

När Bebis bajsade blåbär funderade jag på att fly landet. På allvar.

Nana

Jag är förskollärare ute på "landet". Den här årstiden gör inte förskolebarnen annat än att trycka i sig blåbär om man har "turen" att arbeta på en förskola med tillhörande skogsdunge. Varje år är det samma sak. Och det är inte ett barn det handlar om! Jag älskar mitt jobb! (OBS inte ironi! Jag har ett av världens bästa jobb)

Lina -Zooda-

Haha ojdå! Var det så illa?

Helena m. 4

Ha ha ha - vänta bara tills kombinationen:

Blodpudding, blåbär och pepparkakor hamnar i Spiderbebisens mage en dag...

Då skulle jag fly fältet dagen efter !

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress