Spiderchick

Alla ringer när jag badar

Ikväll har jag badat.

Antal gånger det ringde när jag låg i badkaret: 3

Ursäkta men det ringar aldrig till mig annars! Det är som att mina nära och kära står i kontakt med någon form av SFSI (Sambandcentral För Särskilda Insatser) som sänder ut ett alarm så fort jag ens tänker tanken att jag ska ta mig ett dopp.

Pass opp Spiderchick ska ta sig ett bad, gör telefonerna redo! Ååååååå... DÄR kliver hon in badrummet, kläderna faller till marken ååååååååå... DÄR är hon eh... naken. Nu kliver hon vidare ner i badkaret ååååååå... DÄR ligger hon vågrätt ALLIHOPA RING NU GO GO GO GO GO!

Och sen ringer det konstant i mobilen tills jag får psykbryt och beslutar mig för att stiga upp.- Det var då helskötta va di sa´ringa när en´badar, säger Spiderchick.

Lina -Zooda-

Nästa gång får du antingen stänga av mobilen, dränka den eller "inte höra den". ^^

Heffler

Bad telefån tajming, på min ära!

jess,

Du kan aldrig ana hur mycket jag älskar att läsa din blogg! Jag skrattar högt i min ensamhet, var dag!

Sus

Ljudlöst is da shit! Då kan jag säga att "jag hörde inte att du ringde" utan att ljuga.

Jag kan nämligen inte ljuga.

Anonym

Jag försöker ignorera telefon och ringklocka när jag badar/duschar. Jag skulle öppna dörren en gång och gick ned för trapporna med blöta fötter, det var inte lyckat. Jag druttade och slog mig rejält. Efter det stannar jag i duschen och så får de ringa både i telefon o på dörren, jag svarar när jag svarar.

Liz

Haha så är det för mig med! Fick inte ett jävla samtal på hela dan idag så jag tänkte lixom "Japp, älskad som man är..."

Sen går jag och duschar på typ 2 minuter och under den tiden hinner jag få 5 missade samtal. Vad är grejen lixom...?

Gaymasen

Varför inte doppa den i vattnet och se om det ger härligt bubbelbad? ;)

Klara

Till mig brukar folk av någon anledning alltid ringa när jag duschar eller är i tvättstugan och inte har med telefonen ner.

Erika

Härligt med badkar!

Erika

Härligt med badkar!

Erika

Härligt med badkar!

M

Brukar få duscha ifred och ringer folk då, ja då får de vänta! Annars brukar det gärna hända att man väntar på ett samtal (som liksom aldrig vill komma) men känner att, nä jag måste på toa... sannolikheten att telefonen ringer när man sitter på toan är oroväckande hög!

Annele

Så där typiskt. Perfekt tajming som det brukar vara med allt =)

Pyttianna

Hahaha.. det där är så typiskt. För mig brukade det alltid vara så attdet ringde när jag var och handlade och självklart stod i kassan. Nu sen jag fick det lilla barnet så har det istället blivit så att så fort jag är i full fart att sätta liten till bröstet för att amma så ringer det. Knasigt det där att det alltid skall ringa när man gör något!

Rebecka

Frågestund på bloggen! :D

Fråga vad du vill så lovar jag att svara

Pusshejj :*

Kerstin

Ljudlöst is the shit! Jag svarar aldrig i telefonen, folk blir vansinniga. Funderar på att gå mot strömmen och avskaffa mobilen...fast det är nog för skumt.

FREDRIK OLOFSSON

Gör som jag, skit i att svara ;)

roxanna

Haha, samma här. Mobilen gör aldrig ett ljud av sig förrän antingen jag sover (fyllesamtal) eller jag står i duschen eller gör något annat viktigare än att göra ingenting. Hur (!) är detta möjligt?! Tror stenhårt på din teori! :p

Rebecca Utan Räkor

Hahahahahahaha.

Men jag tycker hmig ha läst liknande här en anna ngång?Verkar vara ett återkommande problem.

Ajm liding with you.

bitterfittan

jag lider med dig!folk ska fan alltid störa när man för en gång skull bara tar det lugnt

Kristin

Åh sånt där hatar jag. När jag var gravid hade jag foglossningen from hell och det tog en timme för mig att gå till dörren eller till telefonen (okej jag överdriver lite men inte mycket) när jag väl haltat fram till dörren var personen i fråga bortblåst och det var ju inte så att man kunde springa efter direkt. Då var det gött när man bodde ute på en åker där man inte såg skymten av några människor flera dagar i stöten. Annat är det ju nu när man bor inne i "centrala" Kvänum haha

Malin

HAHAHA! Är så kul med dina väsköttska repliker. Du måste göra ett videoinlägg där du pratar väsköttska! Snälla...

ida

Åhåhå. Kanske skulle jag ta mig ett dopp i karet så ja blir lite poppisare bland polarna också. Bra tips

Maria

Haha åh, jag känner så himla väl igen mig i det där. Särskilt ska det ringa när man är ensam hemma också så att verkligen ingen annan kan svara. Tack för en underbart rolig och fin blogg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress