Spiderchick

Schampo

Det är djungel att hitta rätt schampo tycker jag.

Det finns ju olika schampo för allt! Torrt hår, kluvna toppar, blekt hår, platt hår, livlöst hår, blont hår, nordiskt hår, slitet hår, rakt hår, spröda hårstrån...

För oss som har ALLT det där då? Vilket ska vi välja? Förstår inte schampotillverkarna att vi blir helt ambivalenta och rådvilla??


Amy

Ett tips är Rosenseriens proteinschampo. Den gjorde susen för mitt hår och den kan nog hjälpa "allt" det där du har problem med. Går att beställa på Bodystore...en flaska kostar 129 spänn men håller lääääänge. Min senaste hade jag i nästan 4 mån, finns faktiskt fortf tillräckligt kvar för en tvätt.

Rekommenderas starkt!!!

Sohlberg

Men de där från Loreal är dem bästa!! =)

Louise

underbart (ursäkta skadeglädjen!!] att d e fler än jag som har SAMTLIGA dessa bekymmer och precis samma tankar varje gång jag e i affären för att fylla på schampoolagret. och av nån märklig anledning kommer jag alltid hem med barnsliiga schampoon som luktar jordgubb (plastig jordgubb) och melon typ... ibland undrar man när man komme rin i mitt badrum om jag e 7 år eller 27.... jag e lite osäker själv... :)

ha en underbar dag!

Anonym

Kolla upp No 'poo! (No schampo that is)

Ha det fint

cindy

hejsan ! snyggt blogg du har :)

Annie

Du skrev i ett tidigare inlägg att du inte bryr dig om vilket shampoo du använder utan typ köper det som är på rean

Egomamma.se

De borde ju kunna slå ihop alla effekter tycker man, men då skulle de ju inte sälja så mycket kanske, haha.

Själv kör jag på Barnängen Pärlglans (vit o lila flaska) det funkar för mig!Förresten spider, läser du sagor för lillen så kan du vinna en personlig sagobok hos mig just nu, bara ett litet tips :o) Hoppas du inte blir sur för att jag nämner det.

malin -bort från jävla anorexihelvete

Jag kan hjälpa dej, är ganska duktig på sånt. Beskriv lite va du har isf, lite mer av något va?:) Typ om du har färgat kan du ha sånt schamoo och torrt i slitet balsam exempelvis. Så behålls färgen bättre och balsamet gör håret i bättre skick/lenare och håret bättre helt enkelt. Hårinpackning är en gud för håret också!

Spiderchick

Annie: Jag brukar alltid ta det schampo som är billigast ja (H&M har alltdi extrapris på olika märken). Även bland dessa märken finns det olika varianter att välja mellan, typ för torrt hår, kluvna toppar etc./Spider

Fotograf Ottilia

Uschja, ständigt de där problemen när schampooflaskan tar slut och det är dags att köpa ny...Man kanske borde köpa flera en för varje sorts hår och blanda till ett eget schampoo? Så slipper man liksom välja för vilken hårtyp och har täckt alltihopa...

Malin

Ja, kolla upp no 'poo!! Mycket snällare mot håret och naturen!

jennie

Själv har jag kört på herbalife everyday aloe shampoo & balsam i flera år och skulle inte drömma om att byta. Billigt och drygt som 17, passar alla hårtyper. Mitt hår som var slitet, platt och torrt efter några år av tonårsfärgning är idag jättefint, lent och har volym. Min frisör var imponerad av skicket på mitt hår senast jag var o klippte mig :) Jag rekommenderar det till alla!

sara

det trogna head and shoulders lever kvar i mitt badrum! provat massa dyra grejer, men nja. Istället för balsam så använder jag hårinpackning, av någon anledning blir mitt hår mindre smutsigt. kan gå tre dagar mellan tvättarna! Värt att prova!!!! :)

peone

haha jag använder olika schampon varje gång jag duschar typ, tar det som luktar gott :D

LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

sluta använda shampoo!!!det är svaret på din fråga. Shampoo sliter på håret nåt så hysteriskt.Själva varierar jag mellan balsammetoden (man tvättar bara med balsam), ägg-tvätt och bikarbonat. Och jag har tamejfan gudomligt vackert hår. Tror du mig inte? Se själv: http://ladydahmer.blogg.se/images/2009/bild-233_33568612.jpgför mer hårtips, klicka på min no poo-kategori i min blogg.

Malin

Dä ä bra Lady D!;)

Linda

önska går ju, men man kan inte få allt här i världen :-( tyvärr. Du får köpa t.ex. 7 sorter, en för varje dag i veckan. kan ju funka.

Malin

Utan att låta som typ.. "hej jag bryr mig inte om vad saker kostar" haha så vill jag verkligen rekomendera Joico K-pak serien som är det absolut bästa man kan ha i ett torrt slitet hår.! Det bokstavligen lagade mitt hår!Annars ör Matrix Forté serien kanon också ;) PUSS

Emma

Precis! Och trots att det finns så många sorter så finns det ingen som passar mitt feta/färgade/tunna hår. Ska man blanda då eller?

Linda

Jag går på doften. Det som luktar godast, blir det som får följa med hem =)

Isan

Säger bara: tresemme! Blev överlycklig när de började sälja dom i "vanliga" affärer oxå!Utan tvekan de bästa schampo jag haft! ><Räcker hur länge som helst! Brukar få känslan av att håret inte blir riktig rent av andra schampon efter ca halva flaskan. Aldrig med detta, rekommenderas varmt! :-)

Lena

Själv behöver jag schampo för skitigt hår,men det finns aldrig....

Anna - Om livet som ung ensamstående mamma.

Testade faktiskt "just glow" häromdagen och det var riktigt bra, och faktiskt i bra prisklass.

Annars är det absolut bästa som finns Loreal's schampoo och conditioner som man köper hos frisörer, för väldigt skadat hår helt jäkla outstanding!

Körde det då jag hade hårförlängingar och mitt hår blev som nytt varje gång jag använde det :)

Dyrt, men klart värt det!

Moa S

Hahaha... flashbacks från din första blogg där du hade gjort en shampoococktail med den för blonda hår från sunsilk, rosa loreal och något mer. Vilket minne jag har!

Saralito

En sen kommentar, jag vet, men jag vill verkligen, VERKLIGEN rekommendera schampo från LUSH. Jag använder aldrig något annat längre, håret både ser ut och känns som silke, och det bästa är att det räcker gott med att tvätta det en gång i veckan.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress