Spiderchick

Träna tillsammans

Min kille tycker att jag och han ska börja träna tillsammans, som en komma-iväg-från-hemmet-och-göra-något-tillsammans-grej.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Spiderpapa plus otränad Spidermama med noll tålamod plus Gym = SKILSMÄSSA!

Gaymasen

Hahahahaha! Så kände jag också. Men ta-mig-tusan. Än är vi tillsammans. Sedan att jag är en soffpotatis och svår att få med till gymmet är en annan sväng. ^^

Nina

Föreslå att ni går ut och käkar på restaurang en gång i veckan istället. Samt ta in på hotell en gång i månaden. Bara ni två.

Han kommer gilla´t! :)

Sara SB-stylist

Fan älskar din blogg!! Du är SJUKT SNYGG ! Stå på dig !Checka de här me:Kan ni hjälpa mig!!! Jag försöker få min DRÖMKILLE! DEDE!

Han kan inte ens ha bilder längre för tjejer är helt kära i han och stalkar honom till fotbollsmatcherna!!Skriv i inlägget "Dede dissar Sara Bill" att han borde ge mig en ANDRA CHANS!!!Help me out!!!!! Han är helt OTROLIGT VACKER och finns ingen som han!

Helt OBESKRIVLIG KILLE!<3 DEDE!www.dedeprivat.blogg.se

En tjock katt i en smal värld

Äh, kom igen! :) Det blir skoj! Fast jag skulle inte heller palla. Jag kan träna, men inte med folk. Jag blir arg när jag anstränger mig.

Emma says style, love & rock and roll.

hahaha, ingen bra idé. En bra idé däremot är att se på film och äta chips tillsammans ;)

Erika

Hmm, nej. Inte alls någon bra idé. Bättre ni tränar varje man för sig:)

Hanna

Har läst din blogg ett tag nu, måste säga att du är helt awsome!

Mia

Haha! Tur att jag och min sambo är lika lata och har samma inställning till träning =) Soffan med en påse chips och en påse godis är myyycket bättre =)

Linnea

Hahaha, nej träning tillsammans är nog inte att rekommendera. Om det inte handlar om pojkvännens styrketräning medan man själv sitter och tittar på... :) Man har ju faktiskt varit på gymmet ;)

Aa

ASSÅ, den här tjejen har förstorat sina läppar å det ser så jääävla sjukt ut!?

http://novembersara.blogg.seASSÅ, den här tjejen har förstorat sina läppar å det ser så jääävla sjukt ut!?

http://novembersara.blogg.seASSÅ, den här tjejen har förstorat sina läppar å det ser så jääävla sjukt ut!?

http://novembersara.blogg.seASSÅ, den här tjejen har förstorat sina läppar å det ser så jääävla sjukt ut!?

http://novembersara.blogg.seASSÅ, den här tjejen har förstorat sina läppar å det ser så jääävla sjukt ut!?

http://novembersara.blogg.se

Hanna/Eder Ordbajsare

HAHAHA! Ujuj, min sambo försökte få med mig till gymmet häromdagen. Jag vägrade stenhårt. Dit får han bannemej ta sig själv... Däremot så är vi ute och powerwalkar som det så fint heter varje kväll. Det är så långt jag kan sträcka mig när det kommer till träning! ;)

FLOOSAN på lan-party

har ni klarat av förlossning och Ikea klarar ni nog av gymmet ;)

Miccy

Om han tjatar på dig så har du ju anledningen " Vem ska ta hand om lilleman?"

sofia

haha, herregud, min kille sa samma grej. han tyckte jag skulle följa med honom till gymmet. jag har också noll tålamod, plus att jag inte kan acceptera om jag har fel och har ett enormt stort kontrollbehov. tror inte det skulle sluta så bra :P

Astarkvedja

Men for å se det fra den lyse siden: En skilsmisse forutsetter jo et bryllup først, så da har du jo et frieri å se fram til.

ida

hahhahaahah jag är så jävla freaky, näst intill att jag skulle kunna se mig själv, tapetsera mina väggar med bilder på dig och starta en copycat blogg om "mitt" liv. Låt oss hoppas att jag gjorde det när jag var uttråkad.http://totaldisorder.blogg.se/images/2009/happy-birthday-spider_26290005.jpgps. just in case you wanted to know. det är inte jag som tältar utanför din lägenhet och norpar bröbitar från dina sopor.

pps. jag lovar!

Linnea

Men MIN kille då, tyckte vi skulle skaffa gymkort men INTE gå dit samtidig? Alltså jag vill inte träna med honom men jag vill ju inte behöva tänka "jaha är han där nu, nej men jag rullar väl tummarna i två timmar så kan jag gå dit vid 10 ikväll.. Inga problem!"

Äljen

Jag och min kille tränade ihop förut när jag inte jobbade så konstiga tider. Det var jättekul, man peppar varandra och sen kan man belöna sig efteråt med något gott =)

Anonym

Hmm...min kille som är sjuuuukt vältränad vill att vi ska träna ihop. NEJ TACK!

LINNEA

haha, jag tkr det låter som en ganska bra idé :P

Josefine

Hej Moa!Nu är det första gången jag kommenterar här och jag vill först och främst tacka för en sån jäkla bra blogg! När jag var sjuk i helgen satt jag och kollade igenom hela ditt arkiv och kunde verkligen inte sluta!Jag läste att du har bott i London ett tag. Jag ska antagligen flytta dit nästa år efter jag kommer hem från New York där jag bor nu. Har du några bra tips innan man tar sitt pick och pack och drar dit?Ha en bra kväll, kram!

Marielle

Förlåt för mejlen, Hotmail har som sagt ballat ur helt. Får hoppas det blir bättre, inte så bra att skicka sjudubbelt varenda gång haha!Kramar!

Alma

Hahaha, lycka till! xD

linda

fin blogg du har =) följ gärna min blogg :) pussss

www.liindarunnfffors.blogg.se

carina

Hehe, min sambo tycker också att jag ska gå med till gymmet, det är många som är gravida som tränar där säger han! Jag tycker mer om att gå ut på promenad när jag känner för det och få tänka för mig själv en stund utan att ha tider att passa och andra svettiga människor runt omkring mig, i alla fall nu. Sen kan det kanske bli att gå till gymmet igen! :)

daniel

tycker att ni ska börja träna handboll tillsammans..

Lägg upp lite bilder på hans karriär vet ja..Mvh Just Rap

Wysteriia

Jag ser framemot att börja gymma med min andra hälft :) Jag behöver nämligen någon som tvingar dit mig ;P haha!

Maria

Haha, min sambo tyckte att vi skulle springträna lite till och när vi HAR FÅTT UPP FLÅSET LITE så skulle vi anmäla oss till något lopp med hans kompis med tillhörande flickvän. In his dreams! Jag vägrar springa runt och vara fet och ful och komma sist i mål 100 år efter honom, kompisen och fröken barnfri 22-åring á 50 kg! I refuse!

peone

haha jag vill skilja mig med mig själv ibland när jag är på gymet :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress