Spiderchick

Umgänge

I eftermiddag har vi haft släkt på besök.

Spex!

Nu ska vi hem till min kompis Åsa med familj på middag.

Spex igen!

Hörs senare ikväll.Lilleman med sysslingen (vänligen observera att aktiviteten i Briovagnen var övervakad av vuxna människor, ingen anledning till oro med andra ord).

YUME by EllieKika gärna in på YUME by Ellie där jag säljer vackra namnsmycken och mycket annat till fina priser! Alltid fri frakt!http://yumejewelry.blogg.se

Fotograf Ottilia

Sköna grabbar! Jag vill också bli skjutsad sådär!

Jessie - 23 år & mamma till Jacob 2,5 år

barn är härliga allt :)

Sandra

Haha, bra att du skrev det så inte alla otroooligt nojjiga mammor ute i världen slipper kommentera om hur oansvarligt det är att låta ett barn åka i en 10 cm hög vagn.

För sådana mammor finns det gott om :-) Jobbigt nog.

peone

gull! briovagnar användes flitigt av mig när jag var liten :)

Evelina

Haha ja lika bra att klargöra saker och ting innan folk brusar upp ;-)Mysigt att träffa nära och kära - det bästa som finns!Kram

Hanna

Haha, som du själv säger: bättre att vara övertydlig vade det gäller om det finns vuxna med vid säkerhetsfrågor!! :DÅh, vad folk älskar att hugga. Jag är lite impad att ingen kommenterat att min son var ute i solen. Utan UVdräkt!!! (ja, jag hade ju smörjt in honom, och det var typ tre sekunder när vi tog kortet alla ni som läser detta)

Annele

Det där (på bilden) känner jag igen helt klart, tror att alla ungar gör så?!

Ingrid

haha vilken underbar bild!!har ni en bra sommar annars? :)

Anna

jag gillar att du anstränger dig så och förklarar allt så inga andra mammor (eller andra överbeskyddande personer som vet bäst, hehe) kan hitta något att klaga på!! ;)

elinjosefine

Åh briovang, det är grejer det!

Anonym

söta! :)

Jonatan

vad tycker du om mtv's nomineringar på vma?

fin blogg btw :D

Klara

Okej Spider, nu skrämmer du mig. Först en bild på en blåbärspaj - samma dag som jag ätit en. Sedan kommer bilder på en skål med samma flingor som finns här hos mig, samma shampoo och samma träningslinne! Kanske finns det en Spider i mig med? Eller tar du efter mig?

Annica

Sött ;)

Spiderchick

Klara: OH NO! Du kom på mig, det är jag som tar efter dig! ;)/Spider

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress